- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.481
Allah kolaylik versin canım en zor senin işin. Beraber mi yaşıyor sunuz yoksa düğün için mi geldiler
Ay canim valla allah kolaylik versin buyukle yasamak zor. Buyuk evi oluyorsun bi de genc yasinda herkes gelip kuruluyo sen dön dön dur sonra.. nerde yaşıyorsunuz ne kadarlik evlisin??Beraber yasiyoruz canm malesef saolasin
Teşekkür ederim önerilerin içinhiç sende onunla inatlaşma, onun istediğine tamam diyip kendin şöyle yapalım istersen de benim kızım öyle yapınca bi tık daha iyi olmaya başladı.
maşallah en tatlı zamanları ya, ne çabuk geçiyo zaman, küçücüklerdi koca adam oldular başımıza :) ay duygulandım ya
en güzelini yapmışsın işi bırakmakla, ben devlet memuruyum, 10 aylıkken başladım işe ama evde çok bunaldığımı hissetmiştim, koşa koşa geldim resmen işe
sen spora da ağırlık ver o zaman, squat falan yap iç bacak için iyi geliyo.
Al bu da benden :) deniz noldu bize bugun bebisimGüZellik uykusunda :) şimdi uyandım kalkıp kahvaltı edeceğim :)
Rabbim kolaylik versin sana.Beraber yasiyoruz canm malesef saolasin
Soğanlı yumurta dediniz dünden beri bende öğlen yerimAl bu da benden :) deniz noldu bize bugun bebisim
Neyse soganli yumurta yapiyom gelsene
Ay ye canim ben çok severim de vakit bulamıyorum bugun evdeyim de yaptim..Soğanlı yumurta dediniz dünden beri bende öğlen yerim
Ay canim valla allah kolaylik versin buyukle yasamak zor. Buyuk evi oluyorsun bi de genc yasinda herkes gelip kuruluyo sen dön dön dur sonra.. nerde yaşıyorsunuz ne kadarlik evlisin??
Rabbim kolaylik versin sana.
Biz uzaktan zor sabrediyoruz.
Dirilisci hatun canimAllah sabir versin
Yaaaaa yeerrrroiiğğğmmmgame of thrones tutkunları bakın bakalım
link çıkar umarım
inatettimolacak özellikle sana gelsin bebişim
https://www.facebook.com/ https://www.facebook.com/
Yaaaaa yeerrrroiiğğğmmm
Tam bir bebek degil miiiiii
Cok tatli yaaa.. neyse vakvak duymadigi icin nema problema
O degil de tas gibi adamsin tisortle mi gittin denize o kollar ne canim kit.. amele yanigi olmus yayakisiyo mu sana datlum.. harbiden you know nothing bebisim yeaa
Beraber yasiyoruz canm malesef saolasin
Teşekkür ederim önerilerin için
Bende evde çok sıkılıyorum hiç is bitmiyor ama oglumla olmak güzel tam arkadaş oldu bana beraber sofraya oturuyoruz beraber oynuyoruz gezmelere gidiyoruz tadını çıkarmaya çalışıyoruz.
Allah sağlık versin evlatlarimiza. Is bulunur.
Soğanlı yumurta dediniz dünden beri bende öğlen yerim
GüZellik uykusunda :) şimdi uyandım kalkıp kahvaltı edeceğim :)
Of ağzının tadını biliyorsun bu sabah tatlım. Hemen geliyor ve ortak oluyorum soğanlı yumurtaya. Sabah geçti ama öğlen ben de yiyeyim canım istedi :)Al bu da benden :) deniz noldu bize bugun bebisim
Neyse soganli yumurta yapiyom gelsene
GünaydınnnGünaydın kızlarBugün güne 76.8 kilo ile merhaba dedim. insallah yarında 76'nın altına inerim.
Saat aşkolsun senin eline su dökememBeni geçtin ferah herkes ortin
Günaydınn.Günaydın :)
Hadi bakalım hayırla atlatın düğünü, menünü bende beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?