Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beraber yasiyoruz canm malesef saolasin
Ay canim valla allah kolaylik versin buyukle yasamak zor. Buyuk evi oluyorsun bi de genc yasinda herkes gelip kuruluyo sen dön dön dur sonra.. nerde yaşıyorsunuz ne kadarlik evlisin??

Teşekkür ederim önerilerin için
Bende evde çok sıkılıyorum hiç is bitmiyor ama oglumla olmak güzel tam arkadaş oldu bana beraber sofraya oturuyoruz beraber oynuyoruz gezmelere gidiyoruz tadını çıkarmaya çalışıyoruz.
Allah sağlık versin evlatlarimiza. Is bulunur.

Soğanlı yumurta dediniz dünden beri bende öğlen yerim
Ay ye canim ben çok severim de vakit bulamıyorum bugun evdeyim de yaptim..
Makbulu bol yaglisidir ama ben 1yk kadar siviyag koyuyorum yarim cay bardagida su koyuyorum hem sogan yaga gerek duymuyo hem guzel pisiyo aklinda olsun

Ay canim valla allah kolaylik versin buyukle yasamak zor. Buyuk evi oluyorsun bi de genc yasinda herkes gelip kuruluyo sen dön dön dur sonra.. nerde yaşıyorsunuz ne kadarlik evlisin??

Saol canım aynen öyle bide ev dublex hiç iş bitmiyor asagiyi yapsam yukarısı kalıyor
Konyada yasiyorum bu 4. senem

Beraber yasiyoruz canm malesef saolasin

halinden memnun gibisin, inşallah sıkıntı yaşamaz geçiminiz iyi olur canım. zor derler hep. ben yazın bağ'da kv kalıyodum saolsun ne iş yaptırırdı ne yemek.

ay evet ya, bende evdeyken hiç işim bitmiyodu. şimdi bi hafta sonu yapıyorum, onda bile kirlenmemiş oluyo. gerçi bi de ananenin evine bakmak lazım ya

Soğanlı yumurta dediniz dünden beri bende öğlen yerim

ye ye mutlaka, oğluşuna da yedir, bizimki yumurta dendi mi kaçıyo hiç ağzına sürmüyo ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…