- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.781
100 öp atlama ne yaa ip ipBugünkü menum
Kahvalti: 1haslamis yumurta
Yarım domates 2 biber 5 zeytin 1 tk bal 1kupa çay yarım Kıymalı poğaça
Ara: 1 kupa sütlü kahve
Öğlen : tarhana çorbası 1 kase , 1 kepçe taze fasulye 1 sb ayran 1 dilim ekmek
Ara: yarım muz 1 yeşil elma
Aksami henüz yemedim 5 gibi yerim Yoğurtlu sarımsaklı Semiz otu.
Şu 1.5 lt oldu.
Spor 30 dk yürüyüş
15 dk egzersiz
100 öp atlama
Teşekkürler canım ama güzel şeyler neden hemen bitiyor. 2 top yedim ama hani şu çocukların oynadıkları toplar kadar olsaydı ya keşke:)
ŞanslısınBugünkü menum
Kahvalti: 1haslamis yumurta
Yarım domates 2 biber 5 zeytin 1 tk bal 1kupa çay yarım Kıymalı poğaça
Ara: 1 kupa sütlü kahve
Öğlen : tarhana çorbası 1 kase , 1 kepçe taze fasulye 1 sb ayran 1 dilim ekmek
Ara: yarım muz 1 yeşil elma
Aksami henüz yemedim 5 gibi yerim Yoğurtlu sarımsaklı Semiz otu.
Şu 1.5 lt oldu.
Spor 30 dk yürüyüş
15 dk egzersiz
100 öp atlama
Iyi olur gelsin morordek o zaman birinin zorlamasi lazım.Şanslısınmorordek yolda. O poğaça için 100 ip daha atlardın yoksa :)) şaka bir yana spor yapman iyi olmuş bir de akşam hafif seçerek ve ekmek tüketmeyerek dengeliyor gibi oluyorsun. Afiyet olsun :) bir de aklında olsun çorba ekmek birbirinin dönüşümü birisi varsa diğeri azalmalı ya da çıkmalı
Kızlar telefondan giriyorum. Resim yükleyemedim
Menümü yukleyecektim .
Öğle yemeği bir porsiyon haslanmis ıspanak
1 domates ve 1 yumurtaydı. Fakat yumurtayı ikizlerim yediler . Himmm yapa yapa .
Akşam yemeği bir biftek ve salata. Ama biftek hakkımı kurban bayramına saklıyorum. Bu akşam öğle menüsünde olması gereken 2 haslanmis yumurta ve salata yiyerek geçireceğim.
Tüm evi süpürdüm . Oturma odasının perdelerini yıkadım astım. Şimdi koridorların duvarlarını sileceğim. Vakit kalırsa yatak odasının camını da sileceğim.
Bayram temizliği yapıyorum.
Gördüm canım aslında okullar açılıncaya kadar 65 olmak istiyorum. Ama hedefim 60kg olmak. Hatta 168cm boyum 58kg olsam ne güzel olur.canım hedefini 65 olarak yazdım, istersen sonra aşağıya çekersin sonra.
Ben ip atlayamıyorum. Sanki tüm kan beynime sıçrayor.Ben bi 100 daha ip atliyayim
Gördüm canım aslında okullar açılıncaya kadar 65 olmak istiyorum. Ama hedefim 60kg olmak. Hatta 168cm boyum 58kg olsam ne güzel olur.
Eskiden çok spor yapardım voleybol çok oynadım okul dönemlerinde sanırım bunların etkisi var ilk atlamada 100 tane aralıksız atladım uzun zaman geçti bende kendime şaşırdım.Ben ip atlayamıyorum. Sanki tüm kan beynime sıçrayor.
Ozellikle kalabalik ortamlarda kahvalti,aksam yemekleri, aksam çay fasılları ozelliklede gorumcemler ve annemlere artik gelmicem size diyorum.Bence bunların her biri tecrübe. Ben de senin gibiyim herhalde toplamda en az 100 kilo vermişimdir ama hala kilo vermem gerekiyor :) ama şöyle bakıyorum artık, kilolu da olsam ideal kiloda da olsam, beklenmedik diyet dışı ortamlar,durumlar olacak. Önemli olan bu durumlarda davranış biçimi geliştirmek. Senin geçen haftaki tecrüben doğru bir beslenme olmayabilir. Ama en azından nedenlerini bilsen, yerine ne yapabileceğini çözsen, bir sonraki çok daha iyi gidecektir. Diyet ve Spor yaptığımız durumlara zaten söyleyecek bir şey yok. Hepimiz yapıyor ve veriyoruz. Hepimiz hayatımızın diyet dışı alanlarını düzenlemeyi öğrenmeliyiz ve her hata her doğru hepsi bir tecrübe.. böyle bakıp yola devam etme vakti senin için de hepimiz için de :)
O kadar az yiyip bu kadar iş başarıyorsun bence sadece bu bile mükemmel :)Kızlar telefondan giriyorum. Resim yükleyemedim
Menümü yukleyecektim .
Öğle yemeği bir porsiyon haslanmis ıspanak
1 domates ve 1 yumurtaydı. Fakat yumurtayı ikizlerim yediler . İmmm yapa yapa .
Akşam yemeği bir biftek ve salata. Ama biftek hakkımı kurban bayramına saklıyorum. Bu akşam öğle menüsünde olması gereken 2 haslanmis yumurta ve salata yiyerek geçireceğim.
Tüm evi süpürdüm . Oturma odasının perdelerini yıkadım astım. Şimdi koridorların duvarlarını sileceğim. Vakit kalırsa yatak odasının camını da sileceğim.
Bayram temizliği yapıyorum.
Gitmemek çözüm değil ki, diyet yaparken gitmedin ve kilo verdin sonra gidip kilo alacaksın :) üstüne gide gide çözeceksin. Gideceksin ölçülü yemeyi öğrenip ve sonunda başarıp geleceksin.. ideal kilona gelince zaten herşey kolay olacak çünkü kaçırsan bile spor ile destekleyeceksin. Şimdilik biraz daha dikkat etmen gerekiyor sadece :)Ozellikle kalabalik ortamlarda kahvalti,aksam yemekleri, aksam çay fasılları ozelliklede gorumcemler ve annemlere artik gelmicem size diyorum.
Eline saglik canim listeyi ekliyeyim bende***5. Takım 532. Etap***
servey (69,2/69/0,2/%0,29)
moni (86,4/85,4/1/%1,16)
fancynancy (71,4/) sabit
inatettimolacak (59,9/) sabit
dennisgo (72.7/71,7/1/%1,38)
Egeliegeli (64,5/65/-0,5 /%-78)
5. Takım Ortalaması: %0,342
toplight (72,9/72/0,9/% 1,23) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/67,2/-0,6/%0,9) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (78,3/77,5/0,8/%1,03) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.
kaanin annesi (59/59,2/-0,2/%-0,34) Yeni üye Baş. Kilosu:59 Hedef Kilosu:53 Baş.Tar. 20 Ağustos
dirilisci hatun (85/83,9/1,1/%1,29) Yeni üye Baş. Kilosu:85 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 20 Ağustos
Belkizzz (70/69,7/0,3/%0,43) Yeni üye Baş. Kilosu:70 Hedef Kilosu:52 Baş.Tar. 20 Ağustos
elvan7 (69/69,8/0,2/%0,29) Yeni üye Baş. Kilosu:69 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 24 Ağustos
neva50 (72/ / /% )Yeni üye Baş. Kilosu:72 Hedef Kilosu:?? Baş.Tar. 20 Ağustos
Yutturursam sevınıyorum tutturamazsam kg verdıgım için yıne sevınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?