- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.801
Bayram haftası birleşir diye düşünüyorum veeee... 2 haftamız var ortim. Yalnız 3 orti 3de yarışmada yancı. Dönelim artıkAh canim ahh insallahh bende bir biraktim daha tam toparlayamadim. Bir an once toparlanmamiz lazim.
Hayat beni buna zorluyor maalesef. Etrafimda o kadar çok çıtkırıldım kadın var ve kocaları her işi yapıyor. Olamadim onlar gibi. Karakterde yok ne yapalım.Yani bu işin altında bile sihirli dokunuşun var.. Ah ah bu tarihsel roller, ata sporu becerileri seni nasıl da donanımlı yapmış,biraz daha bana bulaşsa keşke :)
Evet bir şekilde birbirimizi motive edelim. Yarışmaya dönmek ve beraberce çok iyi rakamlar elde etmek için fırsat olarak görelim ve değerlendirelim kızlar :)Bayram haftası birleşir diye düşünüyorum veeee... 2 haftamız var ortim. Yalnız 3 orti 3de yarışmada yancı. Dönelim artık
Canım bu olup olmama meselesi değil. Doğa dengesini böyle kuruyor bence. Benim eşim bana çok yardımcıdır mesela ama bu benim beceriksizliklerimi onun tamamlaması ile alakalı.. bir taraf çok becerikli ise diğer taraf mutlaka işe yaramaz oluyor. Sanırım hayatın toplamı ve devamı için bu şart :)Hayat beni buna zorluyor maalesef. Etrafimda o kadar çok çıtkırıldım kadın var ve kocaları her işi yapıyor. Olamadim onlar gibi. Karakterde yok ne yapalım.
Belkide. Ama benim çevremdekiler taktik yapıyor. Bunları ki adam kullanma. Beceri mecburiyet karşısında gelişebiliyor.Canım bu olup olmama meselesi değil. Doğa dengesini böyle kuruyor bence. Benim eşim bana çok yardımcıdır mesela ama bu benim beceriksizliklerimi onun tamamlaması ile alakalı.. bir taraf çok becerikli ise diğer taraf mutlaka işe yaramaz oluyor. Sanırım hayatın toplamı ve devamı için bu şart :)
Evet spor ve aksamla dengelemis bi de yarım pogacaymis zaten hadi yolculuğumun hatrına affettim :)Şanslısınmorordek yolda. O poğaça için 100 ip daha atlardın yoksa :)) şaka bir yana spor yapman iyi olmuş bir de akşam hafif seçerek ve ekmek tüketmeyerek dengeliyor gibi oluyorsun. Afiyet olsun :) bir de aklında olsun çorba ekmek birbirinin dönüşümü birisi varsa diğeri azalmalı ya da çıkmalı
Aysecim inan bende olamadim citkirildim su halimde bile evde biseyler yapmaya calisiyorum herkes hicnirsey yapma diyor ama olmuyor icime sinmiyor bi naz yapmayi beceremedim yahuuHayat beni buna zorluyor maalesef. Etrafimda o kadar çok çıtkırıldım kadın var ve kocaları her işi yapıyor. Olamadim onlar gibi. Karakterde yok ne yapalım.
Al benden de o adar kaptanım. Demiştim ya sende geleceğimi görüyorum diyeAysecim inan bende olamadim citkirildim su halimde bile evde biseyler yapmaya calisiyorum herkes hicnirsey yapma diyor ama olmuyor icime sinmiyor bi naz yapmayi beceremedim yahuu
Konu hastalıksa benden nazlısı olamaz. Kılımı bile kıpırdatmam :) normalde de çok hızlı iş bitirir birisi değilim ama hastaysam hiç karışmam.kendimi fena korurum :)Aysecim inan bende olamadim citkirildim su halimde bile evde biseyler yapmaya calisiyorum herkes hicnirsey yapma diyor ama olmuyor icime sinmiyor bi naz yapmayi beceremedim yahuu
Paylasimda oylamaya sundum bakalim ne olacakT turkcedersidefterimcom canım henüz konuşulmadı bayram haftasının birleşmesi durumu.
Ancak haftaya belli olur.
Sen sakın kilo alayım deme :)
1 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> 72 >> 71
servey >> ?? >> ??
inatettimolacak >> ?? >> ??
moni >>??>>??
fancynancy >> ??>> ??
lydznp >> ??>> ??
dennisgo >> 71.7 >> 69,9 ( bayram hedefim gelsin ama ya)
T turkcedersidefterimcom >> 65>> 65
@morordek>> muaf
nilsub >> ??>> ??
wendy >> ?? >> ??
0zlem >> ?? >> ??
btlbetul >>?? >> ??
Cikilatacanavari >> ?? >> ??
B Belkizzz >> ?? >> ??
N Neva50 >>?? >> ??
@Dirilisci hatun >> ?? >> ??
Ay12live >>?? >>??
@kaanin annesi >>?? >>??
E elvan7 >>??>>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE 
Yalniz 1 eylul bayram 4 veya 5 eylul olsa ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?