- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.821
Geç saatte yemediysen bunları gayet iyi. Elvan7 versiyonu olsunAkşam iki sarma , iki yemek kaşığı yoğurt çeyrek armut oldu. Bizim İsveç bozuldu.
1 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> 72 >> 71
servey >> ?? >> ??
inatettimolacak >> ?? >> ??
moni >>??>>??
fancynancy >> ??>> ??
lydznp >> ??>> ??
dennisgo >> 71.7 >> 69,9 ( bayram hedefim gelsin ama ya)
T turkcedersidefterimcom >> 65>> 65
@morordek>> muaf
nilsub >> ??>> ??
@wendigo >> ?? >> ??
0zlem >> ?? >> ??
btlbetul >>?? >> ??
Cikilatacanavari >> ?? >> ??
B Belkizzz >> ?? >> ??
N Neva50 >>?? >> ??
@Dirilisci hatun >> ?? >> ??
Ay12live >>?? >>??
@kaanin annesi >>59 >>57 ( ama 5 eylül hedefi yada 8 eylül )
E elvan7 >>??>>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE 
Yalniz 1 eylul bayram 4 veya 5 eylul olsa ne dersiniz
Canım tebrik ediyorumCanım teşekkür ederim. Söylediğin gibi herşeyin başı kararlılık. Her hafta az çok eksi görüyorsun o zaman. Ben bu defa bu işi bitirmeye kararlıyım :) senin sabah kahvaltısı da süpermiş. Çok severim mantarlı omleti :)
Orticim bayramdan sonra fena asılalım bari.Ah canim ahh insallahh bende bir biraktim daha tam toparlayamadim. Bir an once toparlanmamiz lazim.
Çok geçme kız beniiii, böyle iyi çekişiyoruz***5. Takım 532. Etap***
fancynancy (71,4/) sabit
dennisgo (72.7/71,7/1/%1,38)
fancynancy ,ortim, sabit olsan bile yine yakalayamamışım seni.ama fena halde yaklaşmışım :) bu arada kaçamak varsa spor ile dengelemenin güzel bir örneği oldun aslında. İdeal kiloya gelince, takım arkadaşların olarak bizler, dünyaları yiyip 1,5 saat eliptik yaparak kilo almayacak :)
Yaaaa bende aynı dertten muzdaribim ortilerim yaaaaaOzellikle kalabalik ortamlarda kahvalti,aksam yemekleri, aksam çay fasılları ozelliklede gorumcemler ve annemlere artik gelmicem size diyorum.
Pazar kahvaltısı için önlem almaya şimdiden başla kuzum. Miktarları ayarla yapabildiğin kadar , öncesi sonrası çok iyi beslen ve o gün spor yap.hayatımız her zaman evde geçemez onun için bunu dışarıda çözmeyi de öğrenmeliyiz. Her birisi bir fırsat hepimiz için :)Çok geçme kız beniiii, böyle iyi çekişiyoruz
Yediğinden fazlasını yakarsan kilo olmaz mantığı, benzin fazla gelince yolu uzattık
Bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum Denizcim, bugünüm yine fenaydı. Dışarı çıkmayayım ben en iyiydi, evde oturup pinekleyeyim. Dışarı çıkınca ayarlar bozuluyor bende. Yarın kaçamaksız ama pazar özellikle kahvaltıdan çok emin değilim.
Dabaha kdr uyusa ya su ponçikk özgeeeeIyi geceler sevgili takimim.. bayram yolculuğu malum hasret kaldim size.. gununuz nasil gecti
Offfff cok ıyıydıııııı
Ben de ekleyeyım madem:
Güzel durmuş burayada yakıştı. Gerçi bizim takımda edepsiz kimse yok çok şükür. Poncik 5.takim
Waayyy... inciler sıra sıra dökülüyor.Ben de ekleyeyım madem:
EDEPLİ EDEBINDEN SUSAR, edepsiz de ben susturdum zanneder........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?