Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aleyküm selâm Banu:)
Hayırlısıyla inşALLAH canım

Günaydın kızlar..
Aslında cogu zaman irademi koruyabilyordum ve yememem gereken seyleri yemiyordum. Yada arada bir abartmadan yiyordum canim. Ama bu ara biseyler oldu gecis donemindeyim sanırım. Canim istemesede ac olmasamda yemek istiyorum.Normalde esim evdeyken sabah erkenden acik havada yuruyusumu yapan isteyse yine erkenden ama evde sporumu yapar sabahtan aradan cıkartirdim.Yine vaktim olursa aksam yapardim.şu 2-3 haftadir kalkamiyorum gozlerimi zor aciyorum.
Ama yeter aksama kuzenimin dugunu var simdi elbise denedim elimde olan sadece koca bir gobek. Bendede gobekte birikiyor hersey. Butun aksam gobegimi iceri cekip cekip durcam baska sansim yok korsede sevmiyorum. Bugun sadece sıvı icecegim yarında sporumla ve guzel beslenmemle tekrar aranizdayim kızlar.

Bayram haftası birleşir diye düşünüyorum veeee... 2 haftamız var ortim. Yalnız 3 orti 3de yarışmada yancı. Dönelim artık
Donelim canim bu son olsun bitirelim bu isi.
Orticim bayramdan sonra fena asılalım bari.
insallah canim biran once seni yakalamam lazım beni solladınız dennisgo ile birlikte.

Benimki sadece bir tahmin ama belki uzun zaman spor ve dikkat edip 1 cm bile incelmediğini gördün. Bu da bir yerde o sağlam iradeni kırdı spor da diyet de kaçtı. Ama şu an herşeye tekrar başlıyorsun. Belki bu kaçamak sana uzun vadede faydalı bile olacaktır. Haydi yeni hedeflere spor ve diyet ile :) bayramı güzel geçirirsek hepimize moral motivasyon olacaktır diye düşünüyorum

banusum az kaldi 8 li rakamlara da o gunlerde gelecek

Sevgili takim arkadaslarim
Paylasima oylama baslattim bayram haftasi bildirim olmasin diye ama sonuc belli degil 5 evet 3 hayir oyu var o yuzden eger bayramda bildirim yapilaxak olursa bayramin 1.gunu zor olur sonuc listrsi hazirlamak bayram telasi ile sizlerden persembe gun bildirim yapmanizi isteyecegim listemiz persembe gun hazir olsun cuma sabah ekleriz listemizi dennisgo canim sen yola cikmadan tartilip kilonu yazarsan tatlim iyi olur

Ben çarşamba yola çıkıyorum kaptanım oylama olursa çarşamba sabahı bildirim yaparım. Perşembe sabahı da tartı farkını anlamaya çalışacağım ama 3-3,5 saat uçak yolculuğu yapıp ertesi gün hiç ödemim olmayacak mı? Hiç inanasım gelmedi :) istanbula iner inmez damacana ile su içeyim de bari, kuzenim de ödem atıcı çay yapacak gece de ona devam ederim. Böylece ödemle mücadele gecemden sonra kalanlar kilomdur der kabul ederim :)

Canim sen carsamba sabahi yap bildirimi illa odem olacaktir kg durumuna bakarsin olmadi donene kadar bildirim yapmadi yazariz 2 hafta yurtdisindan tartini da getirecek halin yok yaa valizinde yer olursa baska seyler getirirsin

Bu hafta yoğurt zerdeçal çörek otu haftası sanırım sevgili moni
Ben de diyetisyene gitmeyi iple çekiyorum. Son tartısından itibaren 10 kilo verdim ama detaylı vücut analizini merak ediyorum. Karnemi asıl orada göreceğim sanırım :) bir de 6 lı rakamlara ait listemi güncellemek gerekir benimki 7 leri çıkarır ama ömrü bitmek üzere ve ben bundan sonra zorlamak istemiyorum.bu görüşme ilaç gibi gelecek :)

Canim sen carsamba sabahi yap bildirimi illa odem olacaktir kg durumuna bakarsin olmadi donene kadar bildirim yapmadi yazariz 2 hafta yurtdisindan tartini da getirecek halin yok yaa valizinde yer olursa baska seyler getirirsin
Kaptanım bu yarışmayı çok ciddiye alıyorum, gerçekten saygıyı hak eden çok emek verilmiş bir sistem. Ama 3300 km yola tartı ile beni hiç bir kuvvet götüremez. Aslında genel olarak tartı ile gitmek de anlamsız sanki. Benim bildiğim digital tartılarda konuldukları zemine göre bile farklar oluyor. Bu nedenle zemini götüremedikten sonra tartı tek başına çözüm değil bence . Zemini de uçağa almıyorlar :))

Evet denizcim 85 leri kırmak için böyle bir liste verdi
Bu arada sana ve yorumlarına bayılıyorumbenim paylaşım yapamadığım zamanda geldin o yüzden kankiş olamadık biaslında çok ponçikindenimdir gülen smiley varikuyruğuma basılmadığı sürece

Ne demek zemini almıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…