- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.861
Gunaydin ponciklerim ayy cok sevdim bu pocik lafini
Gunaydin ponciktolarrrPoncik kaptanın poncik takımı
Gunaydin ponciktolarrr
Ama bir not dusmek ıstiyorum en poncik ben deyil miyim?? Sorarım size moni mi,ben mi yoksa moninin pasasi mi,kedisi de listede tabi
Laaann tek kaldim ya listede
1 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 72 >> 71
@servey >> 69 >> ??
inatettimolacak >> ?? >> ??
@moni >>85,4>>??
@fancynancy >> 71,4>> 70fazlası olmamam lazım tatile 6lı rakamla gidebilmek için.
lydznp >> ??>> ??
dennisgo >> 71.7 >> 69,9 ( bayram hedefim gelsin ama ya)
@Egeliegeli >> 65>> 65
@morordek>> muaf
@nilsub >> ??>> ??
wendy >> 67,2 >> ??
@0zlem >> 77,5 >> ??
@btlbetul >>?? >> ??
@Cikilatacanavari >> ?? >> ??
B Belkizzz >> 69,7>> ??
@Neva50 >>?? >> ??
@Dirilisci hatun >> 83,9 >> 82
@Ay12live >>?? >>??
@kaanin annesi >>59,2 >>57
E elvan7 >>69,8>>67
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE 
HER HÜNERDE MAKBUL İMİŞ,
Biz yazışsak da yazışmasak da ne kadar ponçik olabildiğini görüyorum canım. Umarım zaman içinde daha fazla fırsat bulursun beraberce gülümseyerek, eğlenerek fazla kilolara da veda ederiz :)Evet denizcim 85 leri kırmak için böyle bir liste verdi
Bu arada sana ve yorumlarına bayılıyorumbenim paylaşım yapamadığım zamanda geldin o yüzden kankiş olamadık bi aslında çok ponçikindenimdir gülen smiley vari kuyruğuma basılmadığı sürece
ben de anlamadım ki neden . Zemin hayati bir mesele :))Bir de şu var ben geçen 88 kilo uçağa bindim şimdi 71 bineceğim varsayalım.. aradaki farkı bana bagaj hakkı olarak vermeleri gerekmez mi? Neyse birleştirme çıktı oylamadan elin Belçikalısı ile Fransızca zemin kavgasına girmeden sakin sakin geleceğim ben şimdi :))Ne demek zemini almıyorlar
Sen evi tutarken elinde tartı ile zemin kontörlü yapmazsan böyle yamuk zeminlere mahkum olursun işte :) artık ev kriterlerimize zemin şartını ekliyoruz kızlar :)O zemin buraya gelecek
Kizdirmasinlar @moni yi
Ya Bu arada bizim evde düz yer yok galiba tartı heryerde error veriyor. Tıngır mıngır sallanıyor
Hemen cuma kilonu söyle yoksa seni uzaylılara vereceğim :)
Cay mi önemli zemin mi deseler ponciklik derimSen evi tutarken elinde tartı ile zemin kontörlü yapmazsan böyle yamuk zeminlere mahkum olursun işte :) artık ev kriterlerimize zemin şartını ekliyoruz kızlar :)
Ohaa deniz sayende aydinlanma ustune aydinlanma yasiyoz.. avrupanın havasi suyu bi baska baksana hatunun kafasi ne bicim calisiyoben de anlamadım ki neden . Zemin hayati bir mesele :))Bir de şu var ben geçen 88 kilo uçağa bindim şimdi 71 bineceğim varsayalım.. aradaki farkı bana bagaj hakkı olarak vermeleri gerekmez mi? Neyse birleştirme çıktı oylamadan elin Belçikalısı ile Fransızca zemin kavgasına girmeden sakin sakin geleceğim ben şimdi :))
lydznp
ben de anlamadım ki neden . Zemin hayati bir mesele :))Bir de şu var ben geçen 88 kilo uçağa bindim şimdi 71 bineceğim varsayalım.. aradaki farkı bana bagaj hakkı olarak vermeleri gerekmez mi? Neyse birleştirme çıktı oylamadan elin Belçikalısı ile Fransızca zemin kavgasına girmeden sakin sakin geleceğim ben şimdi :))
lydznp
Yaa dur bakalım belli olmaz, içini karartma. Progestana başlasaydın hemen. Acile falan gittin mi?Kızlar bizde durumlar pek iyi değil, beklicez yine Pazartesi'ye kadar ama yine aynı son bekliyor gibi beni.
Yaa dur bakalım belli olmaz, içini karartma. Progestana başlasaydın hemen. Acile falan gittin mi?
ben de anlamadım ki neden . Zemin hayati bir mesele :))Bir de şu var ben geçen 88 kilo uçağa bindim şimdi 71 bineceğim varsayalım.. aradaki farkı bana bagaj hakkı olarak vermeleri gerekmez mi? Neyse birleştirme çıktı oylamadan elin Belçikalısı ile Fransızca zemin kavgasına girmeden sakin sakin geleceğim ben şimdi :))
lydznp
Evet en azından 1 tartılık düz yer olmalıSen evi tutarken elinde tartı ile zemin kontörlü yapmazsan böyle yamuk zeminlere mahkum olursun işte :) artık ev kriterlerimize zemin şartını ekliyoruz kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?