Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz yazışsak da yazışmasak da ne kadar ponçik olabildiğini görüyorum canım. Umarım zaman içinde daha fazla fırsat bulursun beraberce gülümseyerek, eğlenerek fazla kilolara da veda ederiz :)

Ne demek zemini almıyorlar
ben de anlamadım ki neden . Zemin hayati bir mesele :))Bir de şu var ben geçen 88 kilo uçağa bindim şimdi 71 bineceğim varsayalım.. aradaki farkı bana bagaj hakkı olarak vermeleri gerekmez mi? Neyse birleştirme çıktı oylamadan elin Belçikalısı ile Fransızca zemin kavgasına girmeden sakin sakin geleceğim ben şimdi :))
lydznp

O zemin buraya gelecek
Kizdirmasinlar @moni yi
Ya Bu arada bizim evde düz yer yok galiba tartı heryerde error veriyor. Tıngır mıngır sallanıyor
Sen evi tutarken elinde tartı ile zemin kontörlü yapmazsan böyle yamuk zeminlere mahkum olursun işte :) artık ev kriterlerimize zemin şartını ekliyoruz kızlar :)

Sen evi tutarken elinde tartı ile zemin kontörlü yapmazsan böyle yamuk zeminlere mahkum olursun işte :) artık ev kriterlerimize zemin şartını ekliyoruz kızlar :)
Cay mi önemli zemin mi deseler ponciklik derim

Ohaa deniz sayende aydinlanma ustune aydinlanma yasiyoz.. avrupanın havasi suyu bi baska baksana hatunun kafasi ne bicim calisiyo
O degil de dava acsam kazanırım harbiden.dusunsene 40 kilomu geri verin diyomusum

Kızım alemsin ya, güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…