- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.881
Hayırlısı olsun canım bakalım belli de olmaz.. Allah korusun insallah, sağlıkla gelsinGittim canım, bhcg değeri son değere göre iyi yükselişte değil, beklicez bakalım. Ama umutlu konuşmadı doktorum.
Seni çayla yerler poncik
Hayırlısı olsun canım bakalım belli de olmaz.. Allah korusun insallah, sağlıkla gelsin
Ohaa deniz sayende aydinlanma ustune aydinlanma yasiyoz.. avrupanın havasi suyu bi baska baksana hatunun kafasi ne bicim calisiyo
O degil de dava acsam kazanırım harbiden.dusunsene 40 kilomu geri verin diyomusum
Iyi düşün iyi şeyler olsun canım. Hemen vazgeçme. O da vazgeçmesin. Ben Zeynep'te her hafta hastanedeydim. Serumlar takıyorlardı. Ama çocuk dünyayı merak etti sıkı tutundu. Sende ona olumlu mesaj ver. Hemen takvimi bile kaldırmışsınKızlar bizde durumlar pek iyi değil, beklicez yine Pazartesi'ye kadar ama yine aynı son bekliyor gibi beni.
Iyi düşün iyi şeyler olsun canım. Hemen vazgeçme. O da vazgeçmesin. Ben Zeynep'te her hafta hastanedeydim. Serumlar takıyorlardı. Ama çocuk dünyayı merak etti sıkı tutundu. Sende ona olumlu mesaj ver. Hemen takvimi bile kaldırmışsın
Öğlen yemeğinde bir kase yoğurt yesem benden bugün haber alamazsınız, muhtemelen açlıktan bayılırım :) hiç dayanamadığım bir şey açlık :)Sabah ki kahvemi şekersiz içtim.
Öğle yemeği 1 kase yoğurt.
Akşama Allah Kerim
Kızlar bizde durumlar pek iyi değil, beklicez yine Pazartesi'ye kadar ama yine aynı son bekliyor gibi beni.
Çok mantıklı ama değil mi kuzum. Sonuçta sen beni 16 kilo fazla taşıyabiliyorsan valizimi de taşırsın :)Ohaa deniz sayende aydinlanma ustune aydinlanma yasiyoz.. avrupanın havasi suyu bi baska baksana hatunun kafasi ne bicim calisiyo
O degil de dava acsam kazanırım harbiden.dusunsene 40 kilomu geri verin diyomusum
Canım hemen umutsuzluğa kapılma pazartesi günü umarım güzel bir sonuç alırsın ve üzüntülerin artık rafa kalkar. Ama o zamana kadar içini de rahat tutmaya çalışKızlar bizde durumlar pek iyi değil, beklicez yine Pazartesi'ye kadar ama yine aynı son bekliyor gibi beni.
canim hayirlisi olsun veysis de yasamisti ayni seyleri ela bebek ignelerle tutunmustu hayataKızlar bizde durumlar pek iyi değil, beklicez yine Pazartesi'ye kadar ama yine aynı son bekliyor gibi beni.
Sen ne istiyorsan onu yap. Sana düşünme diyemeyiz elbette düşüneceksin. Korkuların var, endişeleniyorsun... bu duygular diğer tüm olumlu duygular gibi gayet normal ve insani.ama hiç bir şey bitmiş değil herşeye rağmen gününü kuvvetini kazanıp mücadele etmeyi ihmal etme. Minik mucizene güzel bir savaşçı anne göster ki bu haftasonu, o da savaşsın sana tutunsun ve sonra da sağlıkla gelsin sizin gücünüze güç katsın.İstemiyorum hiç bişi, yalnız kalmak istiyorum sessizce bi yerde.
Sen ne istiyorsan onu yap. Sana düşünme diyemeyiz elbette düşüneceksin. Korkuların var, endişeleniyorsun... bu duygular diğer tüm olumlu duygular gibi gayet normal ve insani.ama hiç bir şey bitmiş değil herşeye rağmen gününü kuvvetini kazanıp mücadele etmeyi ihmal etme. Minik mucizene güzel bir savaşçı anne göster ki bu haftasonu, o da savaşsın sana tutunsun ve sonra da sağlıkla gelsin sizin gücünüze güç katsın.
Ay deme öyle wendicim. Rabbim hayırlısını nasip etsin tabi, inşallah düşündüğünüz gibi değildir.Kızlar bizde durumlar pek iyi değil, beklicez yine Pazartesi'ye kadar ama yine aynı son bekliyor gibi beni.
Çok güldüm yazdıklarınaaaaÇok mantıklı ama değil mi kuzum. Sonuçta sen beni 16 kilo fazla taşıyabiliyorsan valizimi de taşırsın :)
benim köpeğin adı poncikGunaydin ponciklerim ayy cok sevdim bu pocik lafini
Kilo bildirimi lütfen, köpeği ponçik olan kadın :)benim köpeğin adı poncikisa eren köpeğin peşinde dolanıyo ponçikim diye köpek ne zaman isayı görse kaçıyo
Yok ölmedim. Mutfaktaki tüm dolapları boşalttım yıkadım. 1 bardaklık çay molası verdim. Sonra dolapları silip yerleştireceğim.Öğlen yemeğinde bir kase yoğurt yesem benden bugün haber alamazsınız, muhtemelen açlıktan bayılırım :) hiç dayanamadığım bir şey açlık :)
Ama güzelim sen şimdiden vazgeçmişsinİstemiyorum hiç bişi, yalnız kalmak istiyorum sessizce bi yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?