Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bizde durumlar pek iyi değil, beklicez yine Pazartesi'ye kadar ama yine aynı son bekliyor gibi beni.
Iyi düşün iyi şeyler olsun canım. Hemen vazgeçme. O da vazgeçmesin. Ben Zeynep'te her hafta hastanedeydim. Serumlar takıyorlardı. Ama çocuk dünyayı merak etti sıkı tutundu. Sende ona olumlu mesaj ver. Hemen takvimi bile kaldırmışsın

İstemiyorum hiç bişi, yalnız kalmak istiyorum sessizce bi yerde.

Ohaa deniz sayende aydinlanma ustune aydinlanma yasiyoz.. avrupanın havasi suyu bi baska baksana hatunun kafasi ne bicim calisiyo
O degil de dava acsam kazanırım harbiden.dusunsene 40 kilomu geri verin diyomusum
Çok mantıklı ama değil mi kuzum. Sonuçta sen beni 16 kilo fazla taşıyabiliyorsan valizimi de taşırsın :)

İstemiyorum hiç bişi, yalnız kalmak istiyorum sessizce bi yerde.
Sen ne istiyorsan onu yap. Sana düşünme diyemeyiz elbette düşüneceksin. Korkuların var, endişeleniyorsun... bu duygular diğer tüm olumlu duygular gibi gayet normal ve insani.ama hiç bir şey bitmiş değil herşeye rağmen gününü kuvvetini kazanıp mücadele etmeyi ihmal etme. Minik mucizene güzel bir savaşçı anne göster ki bu haftasonu, o da savaşsın sana tutunsun ve sonra da sağlıkla gelsin sizin gücünüze güç katsın.

Canımm, teşekkür ederim.

Bakalım başka çare yok zaten, mecburen beklicez Pazartesi'ye kadar.

Öğlen yemeğinde bir kase yoğurt yesem benden bugün haber alamazsınız, muhtemelen açlıktan bayılırım :) hiç dayanamadığım bir şey açlık :)
Yok ölmedim. Mutfaktaki tüm dolapları boşalttım yıkadım. 1 bardaklık çay molası verdim. Sonra dolapları silip yerleştireceğim.
Bayrama kadar çok işim var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…