- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.901
İnan bana süper dayanıyorsun. Ben hem o kadar işi yapamam. Açken hele hiç yapamam. :))Yok ölmedim. Mutfaktaki tüm dolapları boşalttım yıkadım. 1 bardaklık çay molası verdim. Sonra dolapları silip yerleştireceğim.
Bayrama kadar çok işim var ya
dün yazdım ya kaptanada yazdım habire sorup pisikolojikKilo bildirimi lütfen, köpeği ponçik olan kadın :)
Ben arıyorum henüz bulamadım. Aslında 1 yer buldum. Kitaplığın sıfır noktasında orada da tartının üstününe çıkamıyorum. Korkuyorum kitaplık kafama düşecek diye
ay buda benden sorma bende geberdim temizlik diye yorgan battaniye ne varsa yıkadım havalar soğuyunca kurumaz diyeYok ölmedim. Mutfaktaki tüm dolapları boşalttım yıkadım. 1 bardaklık çay molası verdim. Sonra dolapları silip yerleştireceğim.
Bayrama kadar çok işim var ya
Acaba nedenbenim köpeğin adı poncikisa eren köpeğin peşinde dolanıyo ponçikim ponçikim diye köpek ne zaman isayı görse kaçıyo
Başka yer sen kuzucum bana da tehlikeli gibi geldi :)Ben arıyorum henüz bulamadım. Aslında 1 yer buldum. Kitaplığın sıfır noktasında orada da tartının üstününe çıkamıyorum. Korkuyorum kitaplık kafama düşecek diye
Ben arıfe gıtmış olacagım o yuzden nasıl yapsakSevgili takim arkadaslarim
Paylasima oylama baslattim bayram haftasi bildirim olmasin diye ama sonuc belli degil 5 evet 3 hayir oyu var o yuzden eger bayramda bildirim yapilaxak olursa bayramin 1.gunu zor olur sonuc listrsi hazirlamak bayram telasi ile sizlerden persembe gun bildirim yapmanizi isteyecegim listemiz persembe gun hazir olsun cuma sabah ekleriz listemizidennisgo canim sen yola cikmadan tartilip kilonu yazarsan tatlim iyi olur
Bizim evde de öyle bir nokta var tartıya çıkmak için duvara tırmanmak gerekiyor o da sağlıklı bir ölçüm olmuyor :) koşu bandının tam dibinde bir nokta buldum kocam sürekli kaybediyor orayı beni sinir ediyor :)Ben arıyorum henüz bulamadım. Aslında 1 yer buldum. Kitaplığın sıfır noktasında orada da tartının üstününe çıkamıyorum. Korkuyorum kitaplık kafama düşecek diye
Canım oylamaya göre birleştirildi diye biliyorum haftaya yok diğer cuma 2 haftalık olacak sanırımBen arıfe gıtmış olacagım o yuzden nasıl yapsak
Canım oylamaya göre birleştirildi diye biliyorum haftaya yok diğer cuma 2 haftalık olacak sanırım
İnşallah benim de tek isteğim o.
Canım inan giremedim ki şuraya doğru düzgün haber vereyim ..... yıl sonunda işten ayrıldım sınav için dershane falan hiç vakit olmadı ardından hamile kaldım sonra düşük oldu myom var falan dediler doktor doktor gezdim sonra popom da kıl dönmesi olmuş bu arada ondan ameliyat oldum arkasından tekrar hamile kaldım işte bi yoğunluk içinde haber veremedim malesefStalklamalara doyamayayım
toz-pembe hamileymiiisss yaaa, takvimini gördümmm
Kız askolsun insan girer bi haber verir :) hayırlı olsunn insallah sağlıkla gelir bebis :)
canım insalllah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
ay hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşALLAHCanım inan giremedim ki şuraya doğru düzgün haber vereyim ..... yıl sonunda işten ayrıldım sınav için dershane falan hiç vakit olmadı ardından hamile kaldım sonra düşük oldu myom var falan dediler doktor doktor gezdim sonra popom da kıl dönmesi olmuş bu arada ondan ameliyat oldum arkasından tekrar hamile kaldım işte bi yoğunluk içinde haber veremedim malesef
Ben görmedim ki kusura bakma canım benim. Kaçamak mı var ödem mi var? Cevaba göre psikolojik baskı gelecek. Ödemede farklı kaçamakta farklı baskı yöntemlerimiz var :)dün yazdım ya kaptanada yazdım habire sorup pisikolojikbaskı yapmaya mı çalışıyonuz
78
ikisideBen görmedim ki kusura bakma canım benim. Kaçamak mı var ödem mi var? Cevaba göre psikolojik baskı gelecek. Ödemede farklı kaçamakta farklı baskı yöntemlerimiz var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?