Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok ölmedim. Mutfaktaki tüm dolapları boşalttım yıkadım. 1 bardaklık çay molası verdim. Sonra dolapları silip yerleştireceğim.
Bayrama kadar çok işim var ya
ay buda benden sorma bende geberdim temizlik diye yorgan battaniye ne varsa yıkadım havalar soğuyunca kurumaz diye

Ben arıfe gıtmış olacagım o yuzden nasıl yapsak

Ben arıyorum henüz bulamadım. Aslında 1 yer buldum. Kitaplığın sıfır noktasında orada da tartının üstününe çıkamıyorum. Korkuyorum kitaplık kafama düşecek diye
Bizim evde de öyle bir nokta var tartıya çıkmak için duvara tırmanmak gerekiyor o da sağlıklı bir ölçüm olmuyor :) koşu bandının tam dibinde bir nokta buldum kocam sürekli kaybediyor orayı beni sinir ediyor :)

Stalklamalara doyamayayım

toz-pembe hamileymiiisss yaaa, takvimini gördümmm

Kız askolsun insan girer bi haber verir :) hayırlı olsunn insallah sağlıkla gelir bebis :)
Canım inan giremedim ki şuraya doğru düzgün haber vereyim ..... yıl sonunda işten ayrıldım sınav için dershane falan hiç vakit olmadı ardından hamile kaldım sonra düşük oldu myom var falan dediler doktor doktor gezdim sonra popom da kıl dönmesi olmuş bu arada ondan ameliyat oldum arkasından tekrar hamile kaldım işte bi yoğunluk içinde haber veremedim malesef

ay hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşALLAH

Kek pasta yapmaktan menü yazamadım ya.. Bugünkü menü

Sabah ; 3 kaşık Müsli, tarçın ve bir bardak soya sütü

Ara ; şekersiz sütsüz filitre kahve

Öğlen ; 1 kabak dereotu karabiber kırmızı biber ile fırınladım, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara ; 1 porsiyon ananas, 5 badem

Akşam ; 4 kaşık yoğurt, nektarin, 2 kaşık çiya tohumu

Ara ; belki bir papatya çayı

- 3 litre su +1 litre dukan birası
- Spor günü ama hiç yapasım yok muhtemelen de yapmam

dün yazdım ya kaptanada yazdım habire sorup pisikolojik baskı yapmaya mı çalışıyonuz
78
Ben görmedim ki kusura bakma canım benim. Kaçamak mı var ödem mi var? Cevaba göre psikolojik baskı gelecek. Ödemede farklı kaçamakta farklı baskı yöntemlerimiz var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…