Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben arıfe gıtmış olacagım o yuzden nasıl yapsak
Canim haftaya bildirim yok

ikiside cezam nedir hakime hanım

Ben kimim neredeyim? Konu ne? Herşeyi unuttum şu an. Sana yazdıktan sonra tam yarım saattir 5 yaşındaki yeğenim beni maymun etti. Efendim ona hangi çikolataları götürüyormuşum?" fotoğraf çek yolla" dedikten sonra başladı macera. Bir tane diğerlerinden daha büyükçe olan oreolu milka tercihi var, onu ne biçim çekmişim tam boyunu görememiş "hadi bir daha çek yolla". Ya "annene söyle daha önceden var fotoğraf baksın göstersin" diyorum.telefonu kapatıyor. Tekrar arayıp "annem kendin çöz diyor yardım etmiyor hadi çek yolla" diye beni tavlıyor. Sorununu çözdü mü? çözdü valla, teyzeden iyi çalıştıracak kim var şu hayatta onun için. Tam yarım saat çikolata fotoğrafı çekip adama beğendirmeye çalışıyorum :))sonra da hadi görüşürüz deyip kapattı bir de köfte. Konuşmayacak mıyız kapatıyor musun diyorum ama çok aradım ya sonra konuşalım diyor. Aradın da sanki çikolatadan başka birşey konuştuk :)))

ne yapsın seni çiklat varken
nereye gidicen bende gelicem ona göre fazla getir çiklatları

ne yapsın seni çiklat varken
nereye gidicen bende gelicem ona göre fazla getir çiklatları
Dur asıl bombayı unuttum.geldiğimde beraber yeriz dedim. Sen diyet yapıyorsun yiyemezsin dedi. Onlar yiyecek ben bakacağım, bana dediği lafa bak, koynumda yılan beslemişim :)
Sen sakın gelme. Ya da sen gel ama ben sana karabuğday unundan yapılan kraker getireyim kemirmen için :)) dünyada sadece burada var,çok özel çok güzel ve tadı efsane demek isterdim ama kocaman bir yalan :)

böğürdüm gülerken
zaten nerde tadı güzel şey var kalorisi zibilyon milyon

böğürdüm gülerken
zaten nerde tadı güzel şey var kalorisi zibilyon milyon
Evet bunu ben de fark etmiyor değilim ama yapacak bir şey yok. İdeal kiloya inelim o zaman biz de "arada sırada" yiyeceğiz onları ve direk spor aletine koşup, ben yedim sen yak diyeceğiz. Böylece dengeli bir hayatımız olacak

Not ; bu paragrafta tırnak içine alınan kelimeler hangileridir? Sizin için anlamı nedir :)

bizde yiyeceğiz tek gördüğüm

Canım çok geçmiş olsun ben takıldım öyle, bizi unutma diye :)
Cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Canim boyle yazdigin yemege yorum yapamayi tum gun icinde yediklerini toplu olarak yazacaksin ki ictigin su vs ona gore yorum yapalim
Tüm yediğimi yazdım canim
İsveç diyeti yapıyorum bugün ikinci günüm. Listeye göre yapıyorum.
Sabah kahve içtim. Şekersiz.
Öğle 1 kase yoğurt bir dilim salamdı. Salam yemedim .
Akşam bir haslanmis yumurta. Ara öğün yok.
Su iki litre. Spor olarak sabah 7 de kalktım bir saat yürüdüm.
Evde de mutfak dolaplarımı temizledim daha yeni bitti. Şimdi oturdum.

Kızlar herkese iyi geceler memleketteyiz
Kahvaltı 1 dilim ekmek, kk kadar peynir, 1 tk bal , 1 bardak çay
Öğle Kaşarlı Mantarlı alabalık salata. 200 ml sisede fanta.
Ara şekersiz Türk kahve si
Akşam 1 kase pul biberli Yogurt
Su 3 lt
Spor yolda olduğumuz için

İnşallah benim de tek isteğim o.
Canim inşallah hersey istediğin gibi olumlu gelişir, üzme kendini bol bol uzan sütünü iç etini ye sen umudunu kaybetme oda tutunsun.
Her şeyden onemliside önce sensin önce senin sağlığın, Rabbim yazdiysa olur sen gönlünü ferah tut "MEVLAM GORELIM NEYLER , NEYLERSE GÜZEL EYLER "

Ben anlamıyorum bu isveç diyeti neden yapılır. Bunu yapacağınıza atın kendinizi köprüden en azından ağız tadıyla ölürsünüz. Metobalizman mahvoluyor. Sonra hastanelik olacaksın. Hadi isveçle verdin ve hastanelik olmadın çok şanslıydın diyelim. Sonra o verdiklerini misli misli almayacakmısın? Kaptan toplight bence takım içinde isveç diyetini yasaklayalım. Gerçekten insan sağlığı ile oynanıyor düpedüz

Al bir tanede burada
Yazık bedeninize. Diyet demek sağlıklı beslenme demek. O içti gün 200ml fantada en az 20tane küp şeker var. Onu yerine ayran su icseydin de akşama adam gibi en azindan 1 kepçe çorba icseydin. Bu arada taze balık ile yoğurt ayran tüketilebilir. Sadece balık bayat ise zehirlenme olur. Günlük en az 1000kalori almamız gerekiyor. Bu bizim yaşamsal fonksiyonlarımız için gerekli olan. E elvan7 ve senin listen böyle değil. Kıtlık var sinyali gönderiyorsunuz beyne. Sonra da.... neyse ya ben böyle listelere çok kızıyorum. En iyisi hiç karışmayayım. Sana devrediyordum kaptanım toplight

Sabah
Soğanlı yumurta yarım domates salatalık 5 zeytin karpuz

Öğlen
Salata yoğurt

Aksam
Fırında tavuk çöp sis
Bi kaç kaşık bulgur pilavı
Su 1 lt
Spor yapmaya hiç fırsat olmuyor malesef
Bravo bence gayet güzel bir liste olmuş sporda olursa tadından yenmez artık birde bulgur ödem ve şişlik yapar perşembe akşamları yeme hatta karbonhidrat ödem yapıyor bunu bilerek daha çok su tüketmek lazım ve perşembe günü dikkat etmek lazım. Malum cuma tartısı
Suyu yeni farkettim çok az içmişsin. Günde en az 2.5lt içmeliyiz. Bunun 1lt detoks su olursa süper olur. Bende çok su içemeyen birisiyim. Suya limon kabuk tarçın taze zencefil koyup içiyordum. Sende içebileceğin şeyler koyabilirsin. Nane çok fresh bir tat veriyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…