- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.941
Pilavı 1yk zeytinyağı ve 1yk tereyağı ile yaptım. Pirinci kabuklu sarımsak ile kavurdum. Kavrulmuş sarımsak çok faydalıymış onun için yedim sanıyorumKimse liste paylaşmamış. Bende uzun zamandır kötü liste görmüyordum. Yorumda yapmıyordum hazır hızımı almışken dedim ama...
Neyse ben mi liste paylaşsam
Sabah
Bol maydanoz nane
1kk light süzme peynir
5tn siyah zeytin
Domates biber salatalık
2 haşlanmış yumurta
1dilim sarı buğday ekmeği. Aslında bunu yetmeyecektim ama....
Öğlen
4yk yağsız semizotu yemeği 2 yk light yoğurt
Akşam
2 tane baget haşlama
3yk yoğurt
Domates salatası
Galiba 2yk da pilav yedim
2lt kadar su
2 büyük kupa zencefili tarçınlı yeşil çay
20dk yürüyüş
1 arada nektarin yedim ama hangi ara hatırlayamadı.
Günaydın canımGünaydınlar
Günaydın kaptanımGunaydinlarr
Arkadaslar ilk sayfada da yaziyor sagliksiz diyet hayatimiza zarar verir ayse nin dedigi gibi bu tarz diyetleri kilo veremedigimiz kilo vermemiz durdugu zaman yapmak metobolizmayi biraz hareketlendirmek icin yapmak gerekir diye dusunuyorum
E elvan7 canim sen yeni basladin gruba ama oncesinde yanlis hatirlamiyorsam baya bir kg verdin kg vermen durdugu icin mi yaptin bunu
kaanin annesi canim fanta kola tarzi gazli icecekleri mumkun oldugunca eve sokmayalim hatta paketli gidalari da cocuklarimizi bu tarz gidalarla ne kadar gec tanistirirsak o kadar iyi
Aklinizda olsun gazli bir sey icmek isterseniz sade sodayi taze limon sikilmis olarak tuketin cok saglikli
Günaydın ortilerin ortisigün aydın olsun herkesehayırlı pazarlar
Merhaba ,Gunaydinlarr
Arkadaslar ilk sayfada da yaziyor sagliksiz diyet hayatimiza zarar verir ayse nin dedigi gibi bu tarz diyetleri kilo veremedigimiz kilo vermemiz durdugu zaman yapmak metobolizmayi biraz hareketlendirmek icin yapmak gerekir diye dusunuyorum
E elvan7 canim sen yeni basladin gruba ama oncesinde yanlis hatirlamiyorsam baya bir kg verdin kg vermen durdugu icin mi yaptin bunu
kaanin annesi canim fanta kola tarzi gazli icecekleri mumkun oldugunca eve sokmayalim hatta paketli gidalari da cocuklarimizi bu tarz gidalarla ne kadar gec tanistirirsak o kadar iyi
Aklinizda olsun gazli bir sey icmek isterseniz sade sodayi taze limon sikilmis olarak tuketin cok saglikli
günaydın sanada biricik ortimGünaydın canım
Günaydın kaptanım
Isveç diyeti bildiğim kadarıyla 10gün gibi sürüyor. 1-2 günlük birşey değil. Metabolizmayı şaşırtmayı geçip öldürme derecesine getirir diye düşünüyorum ben. Bunu tavsiye eden eğer diyetisyen besl. Uzmanıysa diplomasi elinden alınmalı bence
Günaydın ortilerin ortisi
Herkese günaydın
Mutlu ve sağlıklı pazarlar.
Bugün benim bayramdan önce ki son tatil günüm. 2 gün yine iş var sanıyorum
günaydın sanada ortikimGünaydın kızlar..
Günaydın canımGünaydın kızlar..
günaydın sanada biricik ortim
Sana da günaydın boncuğunMusmutlu pazarlar
Zaten surekli birseyler alinca acikcasi ben ne cocuklara ne kendime birsey almadim giyilmemis kiyafetlerinden giydirecegimBayramlıklarınızı aldınız mı kızlar? Ben hâlâ almadım.
Canım polikistik over sendromlarının % 80 i insülin direnci ile ilişkili ve onun için ilaç kullanıp, spor ve diyet yaparsan pko da düzeliyor der benim doktorum. Bende de var ama adet düzensizliğim yok ve hiç olmadı.fakat kilo artınca yumurtlamadan regl olma durumu sık gerçekleşir dedi en son gittiğim doktor ve bebek istediğimiz için ben de tam gaz diyete başladım.Merhaba ,
Evet ben bayağıdır diyet yapıyorum. 81 ile başladım. 1 temmuzdan beri 68 de takılı kaldım. Hatta iki haftadır moralim bozuldu 69 a tekrar çıkmıştım.
İsveç diyetini 7 gün yani bayramın 1 gününe kadar yapacağım.
Ben bu tarz beslenmenin uzun süre devam edilmediğinde zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Vücudun midenin pankreasın dinlendiğini hissediyorum.
Polikistikover sendromu var ben de . Tedavisi yok " çünkü bu bir hastalık değil durum " Diyor doktorlar .
Yani doktorum bana mavi gözlü doğmak gibi birşey dedi .
Adet döngülerim düzensiz. İlaç almadan olamıyorum. Ama bu diyeti(4,5 ay önce ) yapınca insülin direncim düştü ve ilaçsız adet oldum bir yıldır ilaç kullanmıyordum Ve adet olmuyordum . Ve iki ay sonra yine ilaçsız adet oldum . Bu süper bir şey benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?