Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım 75 kiloyu bir kaç hafta kıramamıştım, hatta üstüne bir kilo almıştım. Orada 3 günlük detoks yaptırdı diyetisyenim 2,5 kilo verdim ve sonra da 70 e kadar rahatça geldim. Eski sayfalarda paylaşmıştım lazım olursa bulur söylerim sayfasını sana da

Ödem çayı iç bakalım nasıl gelecek

Süpersin
Ayrıntıları bekliyoruz

Helal sana kız. Bakın örnek alın Deniz'den. sende örnek al lydznp. Misafirlikte ne varsa ondan bundan tatmamış yag Siz tuzsuz salata yemiş.
Sen gerçekten hakettin ama. Bravo

Ne güzel. Hep mutlu anlarınız ve anılarınız olur inşALLAH:)

Bir turlu kismet olmadi en kisa zamanda deneyecem canim..
Hemen listenin ekran fotosunu aldim.. Bir kenarda dursun..
Ödem çayı iç bakalım nasıl gelecek
Sende durumlar nasil ne zaman donuyorsun sahalara ortimm.
Super bir haber bu Masallahh

Yeşil çay alıp denemeliyim bende de çok ödem oluyor

Süpersin
Ayrıntıları bekliyoruz
2 aylık değişimimi detaylı yazmak gerekirse ; 11,5 kilo gitmiş. Bunun 5,1 kg karından ve sadece yağdan gitmiş. 2,7 kg Yağ bacaktan(2,1 de kas gitmiş) , 1,4 kg yağ (200 gr da kas gitmiş)koldan gitmiş. herşey yolunda dediği için bu değerlere orada bakmadım. Bacaktaki kas kaybını evde gördüm.haftaya soracağım ama bir sorun olduğunu sanmıyorum. metabolizma yaşım başladığımda 46 idi 2 ay önce 44 tü şimdi 39 olmuş, 7 yaş gençleşmişim :) toplam metabolizma hızım 1697 idi şu an da 1617 ve diyetisyen de zaten 18 kilo vermeme rağmen hala diyetimin düşük kalorili olmadığını söyledi. Bence bunun nedeni aç kalmadan spor ile zayıflamak. İsveç diyeti ile yapan arkadaşımdaki değeri yazmıştım daha önce size..

deniz cim çok güzel sonuçlar

Canım çok güzel Çok azimlisin maşallahBu arada yeğenine ilişkin çok güzel. Belçika'da konuşulan dili öğrenmek istiyor demek

Bende merak ettim simdi denizcim sen bize tarifi ver en iyisi deneyelim zira bende bir türlü 80 i göremedim

Yorgunluğu ve uykusuzlugu atamadim henüz ustumden. Yikanacak utulenecek katlanacak çok kıyafet var. Kış için buzluga bişeyler atmam lazım.
Bayramdan 2 kilo fazlayla döndüm sabah tartildim 60 kiloyum. Uykusuzluk yorgunluk üstüne akşam yemekleri de geç saate kaldı hepsinin etkisi oldu.
Neyse bugün 500 ip atlamam lazim 2 su bardağı yeşil çay içerim 3 lt su inşallah cumaya toplamam lazım bütün emekler boşa gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…