- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.281
Canım 75 kiloyu bir kaç hafta kıramamıştım, hatta üstüne bir kilo almıştım. Orada 3 günlük detoks yaptırdı diyetisyenim 2,5 kilo verdim ve sonra da 70 e kadar rahatça geldim. Eski sayfalarda paylaşmıştım lazım olursa bulur söylerim sayfasını sana daŞimdiden bol bol eğlenceler fancycim.
Biraz uzun oldu şekerim.
Bütün sene fırsat bulamamış ve bolca stresli geçirmiştik. Ondan kafamıza göre hareket edelim dedik.
Ege tarafından başlayıp Karadeniz ile bitirdik.
Şimdi isteğim kamp ile bir tatil yapmak ama onun için kilo sorunum kalmaması şart.
65 kiloya düşeyim bir de sonrasında bir niyetleneceğiz bakalım.
Metabolizma hızlandırıcın nedir Dennizgo?
GunaydinlarrCanım gördüm yarın yazacağım sana olur değil mi?
O zaman hoşgeldin kaptankızlar 2 ay aradan sonra işe başladım artık daha sık aranızdayım haberiniz olsun
Geçmiş olsun gülümmmmGunaydin kizlar.. salgina yakalandık ailecek yatak döşek yatiyoz gelemedim kac gundur dogru duzgun.. siz napiyonuz bakalim
Ödem çayı iç bakalım nasıl gelecek
SüpersinSelam kızlar
Diyetisyenimin beni arkadan tanımadığı çok güzel bir gündü. Yağ oranım %38 den %31 e düşmüş. Yeni listemi aldım toplam 3 ayda 18 kg vermeme rağmen hala 5 ekmekli bir listem var şu an çıkmam lazım sonra detayları yazacağım. Bu arada kilom 70.. Buralarda geçen haftadan beri takıldım dedim listen değiştiği için haftaya verirsin dedi. Bakalım perşembe kontrolüm var göreceğiz :)
Helal sana kız. Bakın örnek alın Deniz'den. sende örnek al lydznp. Misafirlikte ne varsa ondan bundan tatmamış yag Siz tuzsuz salata yemiş.Bugünkü menüm
Sabah; 2 yumurta 2 dilim çiya tohumlu ekmek, domates Salatalık maydanoz
Öğlen ; 2 dilim çiya tohumlu ekmek, 3 köfte kadar et, tuzsuz yağsız yeşil salata
Ara ; 2 ceviz 1 avuç cranbery
Akşam ; yağsız tuzsuz salata
Ara ; kefir
-2 bardak Yeşilçay
-1 bardak filitre kahve şekersiz sütsüz
-2 bardak hibiskus çayı
-3 litre su
Spor gece yaparım belki misafirlikteyim akşam yemeği de bu nedenle sadece salata. Bana uyan bir şey yoktu.
Ne güzel. Hep mutlu anlarınız ve anılarınız olur inşALLAH:)Çok özel bir bağımız var.Annesine diyormuş ki ; iki dil öğrenmek istiyorum, birisi İngilizce diğeri Belçika'da konuşulan dil :)) ileride kaçıp kaçıp bana geleceğine eminim.ilginç bir şekilde o kadar çok bana benzeyen yönü var ki, annesi ile çocukluğumuz beraber geçtiği için,ona bakıp bakıp "aynı sen" diyor durmadan :))hani teyzeler için anne yarısı denir ya, biz tam öyleyiz..çok keyifli bir duygu, ben de tadını çıkara çıkara yaşıyorum :)
Bir turlu kismet olmadi en kisa zamanda deneyecem canim..Canım benim metabolizma hızlandırıcısını mutlaka yap. 75 i kırınca aşağı çok kolay gittim dediğimde "sen 3 gün yapıp tartıldın, orada ağırlıklı ödem attın, tam etkisi ise bir hafta sonra görülür" dedi .düşünüyorum da gerçekten de 3 günde 2,5 gitmişti ama Cuma'dan Pazartesi'ye de iyi gitmişti diye hatırlıyorum
Hemen listenin ekran fotosunu aldim.. Bir kenarda dursun..Kızlar yeni listemi ekledim. Burada bazı detaylar var. Öncelikle bazı günler peynir yemesen olur mu dedi. Sadece yumurta yazdı yine istediğim zaman peynir değişimi yapacağım ama haftada bir kaç gün sabah yumurta olacak. Öğlen menüm aslına okula başlayacak olmam nedeniyle sandviç yiyebilmem için düzenlendi. Bizdeki tombik ekmekleri düşünerek içine kaşar ve hindi füme ile hazırlamam için 3 köfte değişimi diye yazıldı. Ama evde 3 köfte kadar et şeklinde devam edecek. Ben de dışarıda böyle birşey kullanacağım derseniz,değişim listesi de yollarım. Akşam ekmeğini çıkardım dedi önce ama haftaya kontrole gelip belçikaya döneceğim dedim diye akşama eklemiş tekrar sanırım. Ben de açlık durumuma göre onu yiyip yememeye karar vereceğim. Bu hafta böyle geçsin. spor 4 gün 45 dakika yürüyüş gidişe göre nasıl devam edeceğimize karar veririz dedi. Akşam yemeğim erkene çekildi (saat 18.00 de ) ve sonrasına bir ara öğün eklendi. Daha önceki listede gece araöğünü olan Yeşilçay artık bir ara öğün değil günde 3 bardak şeklinde bir gereklilik olarak geldi. Bolca sohbet ettik bugün geldiğimden beri sokaklarda saatleri ayarlayamadığımda listemdeki hakkım bitse de ceviz cranberry yedim dedim. (Öğlen yemeği kaçırdım demedim tabiki :)) çok kızıyorlar öğün atlamaya biliyorsunuz ) listende olmasa bile bir kaç tane at ağzına bu akşam yemeğini daha sakin yemeni ve doymanı sağlar dedi. Düşündüm de gerçekten de öğlen yemediğim günlerde akşam yemeğe saldırmadım ve doydum sanırım bu yüzdendi.
Sende durumlar nasil ne zaman donuyorsun sahalara ortimm.Ödem çayı iç bakalım nasıl gelecek
Günaydınlar bu yeni gün bize keyifli huzurlu zamanlar getirsin,gün sonundan tartıda eksimiz de eksik olmasın.
Bendeki son durumsa şöyle ;Yolculuğa başladığımdan beri 70,2 -70 arası gidip geliyordum. Dün yeni listeye başladım bu sabah 69,5 olmuşum.
Yeşil çay alıp denemeliyim bende de çok ödem oluyorTartıl şekerim tartıl da cumaya kadar üstesinden gel.
Ben de harika bir tarif vereyim.
En azından ödemlerin gider.
2 yemek kaşığı yeşil çayı 750 ml su ile demle.
Yarım limonun suyunu içine sık.
1 şişe de maden suyu ekle.
Gün boyunca tüket.
Acayip ödem atıyor.
Aldığın kilonun yarısı yarına gider zaten.
2 aylık değişimimi detaylı yazmak gerekirse ; 11,5 kilo gitmiş. Bunun 5,1 kg karından ve sadece yağdan gitmiş. 2,7 kg Yağ bacaktan(2,1 de kas gitmiş) , 1,4 kg yağ (200 gr da kas gitmiş)koldan gitmiş. herşey yolunda dediği için bu değerlere orada bakmadım. Bacaktaki kas kaybını evde gördüm.haftaya soracağım ama bir sorun olduğunu sanmıyorum. metabolizma yaşım başladığımda 46 idi 2 ay önce 44 tü şimdi 39 olmuş, 7 yaş gençleşmişim :) toplam metabolizma hızım 1697 idi şu an da 1617 ve diyetisyen de zaten 18 kilo vermeme rağmen hala diyetimin düşük kalorili olmadığını söyledi. Bence bunun nedeni aç kalmadan spor ile zayıflamak. İsveç diyeti ile yapan arkadaşımdaki değeri yazmıştım daha önce size..Süpersin
Ayrıntıları bekliyoruz
Geçmiş olsun acil şifalar dilerimGunaydin kizlar.. salgina yakalandık ailecek yatak döşek yatiyoz gelemedim kac gundur dogru duzgun.. siz napiyonuz bakalim
deniz cim çok güzel sonuçlar2 aylık değişimimi detaylı yazmak gerekirse ; 11,5 kilo gitmiş. Bunun 5,1 kg karından ve sadece yağdan gitmiş. 2,7 kg Yağ bacaktan(2,1 de kas gitmiş) , 1,4 kg yağ (200 gr da kas gitmiş)koldan gitmiş. herşey yolunda dediği için bu değerlere orada bakmadım. Bacaktaki kas kaybını evde gördüm.haftaya soracağım ama bir sorun olduğunu sanmıyorum. metabolizma yaşım başladığımda 46 idi 2 ay önce 44 tü şimdi 39 olmuş, 7 yaş gençleşmişim :) toplam metabolizma hızım 1697 idi şu an da 1617 ve diyetisyen de zaten 18 kilo vermeme rağmen hala diyetimin düşük kalorili olmadığını söyledi. Bence bunun nedeni aç kalmadan spor ile zayıflamak. İsveç diyeti ile yapan arkadaşımdaki değeri yazmıştım daha önce size..
Günaydınlar bu yeni gün bize keyifli huzurlu zamanlar getirsin,gün sonundan tartıda eksimiz de eksik olmasın.
Bendeki son durumsa şöyle ;Yolculuğa başladığımdan beri 70,2 -70 arası gidip geliyordum. Dün yeni listeye başladım bu sabah 69,5 olmuşum.
Canım 75 kiloyu bir kaç hafta kıramamıştım, hatta üstüne bir kilo almıştım. Orada 3 günlük detoks yaptırdı diyetisyenim 2,5 kilo verdim ve sonra da 70 e kadar rahatça geldim. Eski sayfalarda paylaşmıştım lazım olursa bulur söylerim sayfasını sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?