Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah sana darısı başımıza canım

İnşallah cumaya toparlarsn canım

Canım before after fotolari koymican mi bize?

Bir turlu kismet olmadi en kisa zamanda deneyecem canim..

Hemen listenin ekran fotosunu aldim.. Bir kenarda dursun..

Sende durumlar nasil ne zaman donuyorsun sahalara ortimm.
Super bir haber bu Masallahh
Bir de şöyle bir konuşma geçti.bende etler öğlen yemeğinde ya, öğlen öğününden sonra dışarıdaysan akşam da gittin bir salata yedin tavuklu balıklı vs aslında diyeti bozmuyorsun. Ama bana göre birşey yoktu diye lütfen pizza yeme dedi :) benim buradan çıkardığım sonuç o gün gerekirse iki öğün protein ye ama kalorili şeylere kayma.
Helal sana kız. Bakın örnek alın Deniz'den. sende örnek al lydznp. Misafirlikte ne varsa ondan bundan tatmamış yag Siz tuzsuz salata yemiş.
Sen gerçekten hakettin ama. Bravo
Canım biz bunları diyet ile yapıyoruz sen sağlıklı beslenmeyi hayat biçimi yapmış insansın. Asıl bravo sana bence :) arada kaçaklar olması da normal bence sonuçta bayramdı.benim şansım, geçen geldiğimde çok kilolu olduğum için, şu an kimse bana ısrar etmiyor.daha önce çok defa aldım verdim diye bozarım diye çekiniyor olabilirler :) yemiyorum dediğimde bitiyor. Israr yoksa kaçamak yapmamak da kolay oluyor.

Canım çok güzel Çok azimlisin maşallahBu arada yeğenine ilişkin çok güzel. Belçika'da konuşulan dili öğrenmek istiyor demek
Teşekkürler canım. Çok tatlı değil mi gelmeyi planladığı için dil öğrenmeye şimdiden hevesli :)
deniz cim çok güzel sonuçlar
Çabalarının karşılığını görmek insanı daha çok motive ediyor. Şu an çok mutluyum. Bu arada diyetisyenin olmadığı zamanda 5. Takım vardı. Beni yaban ellerde bu kilo verme gündeminin içinde tutan sizler iyi ki de varsınız.

Bende merak ettim simdi denizcim sen bize tarifi ver en iyisi deneyelim zira bende bir türlü 80 i göremedim
25556. Sayfada paylaşmıştım 3 günlük bir liste var arka arkaya yapılıyor canım. Şimdiden afiyet olsun ve 80 altını da umarım bu şekilde görürsün

Günaydın herkese. Dün evimize geldik.Sabah tartıldım: 65,4 kg. 21 günde 900gr almışım. Çok mutlu oldum Şimdi yeşil çayını içeceğim.
Harikasın canım ödem de olduğunu varsayarsak bence çok iyi kilo durumun.. Cumaya kadar çok daha iyi bir rakam görebiliriz senden

Canım before after fotolari koymican mi bize?
Ya aslında diyete başlarken bu amaçla çekilmiş fotoğrafım yok önden yandan. bir tane kuzenim çekmiş hafif yandan bir fotoğraf onu kullanarak yapabilirim sanırım. İstanbula gideyim haftasonu, yenisini çeker koyarım. Olmadı sevgili @moni gibi terlikle yaparım :)

Bekliyoruz eminim mukemmel bir degisim olmustur. Boyun kac?

dennisgo deniz in listesi sizin için buldum getirdim

1.gün
Sabah; 1 adet yeşil elma, 4 kaşık yulaf ezmesi,1 çay kaşığı toz tarçın

Ara :2 adet salatalık +bitki çayı

Öğlen ;1 keple çorba,4 yemek kaşığı sebze (çok az yağ piştikten sonra, susuz), yağsız yoğurt

Ara;1 adet yeşil elma ya da yaban mersini kurusu,yağsız yoğurt, bitki çayı

Akşam : 200 gr göğüs fileto ızgara ,salata ( dereotu, maydanoz, salatalık,kereviz)

2. Gün

Sabah :2 yumurta ( birisinin sarısı olmayacak )+mantarlı omlet,maydanoz dereotu, 1 dilim yağsız peynir

Ara : sade Kahve şekersiz sütsüz

Öğlen:fırında kabak ,yağsız yoğurt 2 diş sarımsak ,yarım kase çorba

Ara;Yarım muz / 1 dilim ananas , 3 yk yağsız yoğurt, tarçın

Akşam ;istediğin yeşillikler, 4 kaşık yağsız lor,çeri domatesi,keten tohumu,3 ceviz,1 tk nar ekşisi ile salata

3.gün
Sabah ;1 salatalık+1 yeşil elma+kabuksuz limon +maydanoz+zencefil (sıkılacak)

Ara 3 dilim hindi füme+ 2 dilim yağsız peynir

Öğlen ; 1 kepçe çorba , yağsız kıymadan 3 köfte ,yağsız yoğurt

Ara;2 adet kivi/2 dilim ananas

Akşam ; 1 ortaboy soğan, 1 kilo kabak ya da bamya, 2 domates , limon suyu, az tuz karabiber ile yemek yapıyoruz.

Bu yemek sınırsız ama tabii bir kilo da yemiyoruz :)

maşallah hatice o kadar yol gittin kesin ödemdir o senden cumaya güzel bir sonuç bekliyorum

İnşallah Erzurum'agittik bayramda. Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna gittim , geldim. Bu cuma olmasa bile diğer cuma güzel olur inşallah. Diger cuma için hedefim 64'ten aşağısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…