- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.301
2 aylık değişimimi detaylı yazmak gerekirse ; 11,5 kilo gitmiş. Bunun 5,1 kg karından ve sadece yağdan gitmiş. 2,7 kg Yağ bacaktan(2,1 de kas gitmiş) , 1,4 kg yağ (200 gr da kas gitmiş)koldan gitmiş. herşey yolunda dediği için bu değerlere orada bakmadım. Bacaktaki kas kaybını evde gördüm.haftaya soracağım ama bir sorun olduğunu sanmıyorum. metabolizma yaşım başladığımda 46 idi 2 ay önce 44 tü şimdi 39 olmuş, 7 yaş gençleşmişim :) toplam metabolizma hızım 1697 idi şu an da 1617 ve diyetisyen de zaten 18 kilo vermeme rağmen hala diyetimin düşük kalorili olmadığını söyledi. Bence bunun nedeni aç kalmadan spor ile zayıflamak. İsveç diyeti ile yapan arkadaşımdaki değeri yazmıştım daha önce size..
Çok geçmiş olsun kaptanim acil şifalar10,30 a kadar işyerindeydim ordan fizik tedaviye gittim ordan eve uğrayıp ufaklığı da alıp işyerine geldim şu an oda kreş gibi işyerinde
Yorgunluğu ve uykusuzlugu atamadim henüz ustumden. Yikanacak utulenecek katlanacak çok kıyafet var. Kış için buzluga bişeyler atmam lazım.
Bayramdan 2 kilo fazlayla döndüm sabah tartildim 60 kiloyum. Uykusuzluk yorgunluk üstüne akşam yemekleri de geç saate kaldı hepsinin etkisi oldu.
Neyse bugün 500 ip atlamam lazim 2 su bardağı yeşil çay içerim 3 lt su inşallah cumaya toplamam lazım bütün emekler boşa gidecek
8 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> 72 >> 71
@servey >> 69 >> sabıt olursam buyuk basarı
@inatettimolacak >> ?? >> ??
moni >>85,4>>??
@fancynancy >> 71,4>> ??
@lydznp >> ??>> ??
dennisgo >> 71.7 >> 69,9 ( bayram hedefim gelsin ama ya)
T turkcedersidefterimcom >> 65>> 65
@morordek>> muaf
@nilsub >> ??>> ??
@wendigo >> 67,2 >> ??
0zlem >> 77,5 >> ??
@btlbetul >>?? >> ??
@Cikilatacanavari >> ?? >> ??
@Belkizzz >> 69,7>> ??
@Neva50 >>?? >> ??
@Dirilisci hatun >> 83,9 >> 82
@Ay12live >>?? >>??
@kaanin annesi >>59,2 >>57
@elvan7 >>69,8>>67
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE 
Inşallah canım kısa sürede aldım ya belki odemdirİnşallah cumaya toparlarsn canım
Inşallah canım kısa sürede aldım ya belki odemdir
Canım geçmiş olsun nasıl oldunuz?Gunaydin kizlar.. salgina yakalandık ailecek yatak döşek yatiyoz gelemedim kac gundur dogru duzgun.. siz napiyonuz bakalim
Canım before after fotolari koymican mi bize?2 aylık değişimimi detaylı yazmak gerekirse ; 11,5 kilo gitmiş. Bunun 5,1 kg karından ve sadece yağdan gitmiş. 2,7 kg Yağ bacaktan(2,1 de kas gitmiş) , 1,4 kg yağ (200 gr da kas gitmiş)koldan gitmiş. herşey yolunda dediği için bu değerlere orada bakmadım. Bacaktaki kas kaybını evde gördüm.haftaya soracağım ama bir sorun olduğunu sanmıyorum. metabolizma yaşım başladığımda 46 idi 2 ay önce 44 tü şimdi 39 olmuş, 7 yaş gençleşmişim :) toplam metabolizma hızım 1697 idi şu an da 1617 ve diyetisyen de zaten 18 kilo vermeme rağmen hala diyetimin düşük kalorili olmadığını söyledi. Bence bunun nedeni aç kalmadan spor ile zayıflamak. İsveç diyeti ile yapan arkadaşımdaki değeri yazmıştım daha önce size..
Bir de şöyle bir konuşma geçti.bende etler öğlen yemeğinde ya, öğlen öğününden sonra dışarıdaysan akşam da gittin bir salata yedin tavuklu balıklı vs aslında diyeti bozmuyorsun. Ama bana göre birşey yoktu diye lütfen pizza yeme dedi :) benim buradan çıkardığım sonuç o gün gerekirse iki öğün protein ye ama kalorili şeylere kayma.Bir turlu kismet olmadi en kisa zamanda deneyecem canim..
Hemen listenin ekran fotosunu aldim.. Bir kenarda dursun..
Sende durumlar nasil ne zaman donuyorsun sahalara ortimm.
Super bir haber bu Masallahh
Canım biz bunları diyet ile yapıyoruz sen sağlıklı beslenmeyi hayat biçimi yapmış insansın. Asıl bravo sana bence :) arada kaçaklar olması da normal bence sonuçta bayramdı.benim şansım, geçen geldiğimde çok kilolu olduğum için, şu an kimse bana ısrar etmiyor.daha önce çok defa aldım verdim diye bozarım diye çekiniyor olabilirler :) yemiyorum dediğimde bitiyor. Israr yoksa kaçamak yapmamak da kolay oluyor.Helal sana kız. Bakın örnek alın Deniz'den. sende örnek al lydznp. Misafirlikte ne varsa ondan bundan tatmamış yag Siz tuzsuz salata yemiş.
Sen gerçekten hakettin ama. Bravo
Teşekkürler canım. Çok tatlı değil mi gelmeyi planladığı için dil öğrenmeye şimdiden hevesli :)Canım çok güzelÇok azimlisin maşallah Bu arada yeğenine ilişkin çok güzel. Belçika'da konuşulan dili öğrenmek istiyor demek
Çabalarının karşılığını görmek insanı daha çok motive ediyor. Şu an çok mutluyum. Bu arada diyetisyenin olmadığı zamanda 5. Takım vardı. Beni yaban ellerde bu kilo verme gündeminin içinde tutan sizler iyi ki de varsınız.deniz cim çok güzel sonuçlar
25556. Sayfada paylaşmıştım 3 günlük bir liste var arka arkaya yapılıyor canım. Şimdiden afiyet olsun ve 80 altını da umarım bu şekilde görürsünBende merak ettim simdi denizcim sen bize tarifi ver en iyisi deneyelim zira bende bir türlü 80 i göremedim
Harikasın canım ödem de olduğunu varsayarsak bence çok iyi kilo durumun.. Cumaya kadar çok daha iyi bir rakam görebiliriz sendenGünaydın herkese. Dün evimize geldik.Sabah tartıldım: 65,4 kg. 21 günde 900gr almışım. Çok mutlu oldumŞimdi yeşil çayını içeceğim.
Ya aslında diyete başlarken bu amaçla çekilmiş fotoğrafım yok önden yandan. bir tane kuzenim çekmiş hafif yandan bir fotoğraf onu kullanarak yapabilirim sanırım. İstanbula gideyim haftasonu, yenisini çeker koyarım. Olmadı sevgili @moni gibi terlikle yaparım :)Canım before after fotolari koymican mi bize?
Bekliyoruz eminim mukemmel bir degisim olmustur.Ya aslında diyete başlarken bu amaçla çekilmiş fotoğrafım yok önden yandan. bir tane kuzenim çekmiş hafif yandan bir fotoğraf onu kullanarak yapabilirim sanırım. İstanbula gideyim haftasonu, yenisini çeker koyarım. Olmadı sevgili @moni gibi terlikle yaparım :)
maşallah hatice o kadar yol gittin kesin ödemdir o senden cumaya güzel bir sonuç bekliyorumGünaydın herkese. Dün evimize geldik.Sabah tartıldım: 65,4 kg. 21 günde 900gr almışım. Çok mutlu oldumŞimdi yeşil çayını içeceğim.
maşallah hatice o kadar yol gittin kesin ödemdir o senden cumaya güzel bir sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?