- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.321
Menümü ve sporumu cumadan itibaren paylaşıyorum kızlar@fancynancy canim spor listesini cumadan itibaren geçici olarak üstlenebilirim ama bir haftalık sporu yazabilirim. Bilgisayarım yok , telefondan çok eskiye gidip bulmam zor olur sporları.
Bende bugün yarın dönerim inşALLAH. Birazcık aldım bu aralar kiloBir turlu kismet olmadi en kisa zamanda deneyecem canim..
Hemen listenin ekran fotosunu aldim.. Bir kenarda dursun..
Sende durumlar nasil ne zaman donuyorsun sahalara ortimm.
Super bir haber bu Masallahh
Denizciğim zaten birazda kas kaybı sporu azalttığın için gitmiştir. Sonuçda vücut geliştirici olmayacağız. Çok spor değil kararında spor ve özellikle yürüyüş öneriyorlar. İnsan fizyolojisi spor yapmaya göre tasarlanmamış. Yürüyüşe göre tasarlanmış ve aralıklı interval koşuya göre. Bence kas kaybın çok da kötü birşey değildir.2 aylık değişimimi detaylı yazmak gerekirse ; 11,5 kilo gitmiş. Bunun 5,1 kg karından ve sadece yağdan gitmiş. 2,7 kg Yağ bacaktan(2,1 de kas gitmiş) , 1,4 kg yağ (200 gr da kas gitmiş)koldan gitmiş. herşey yolunda dediği için bu değerlere orada bakmadım. Bacaktaki kas kaybını evde gördüm.haftaya soracağım ama bir sorun olduğunu sanmıyorum. metabolizma yaşım başladığımda 46 idi 2 ay önce 44 tü şimdi 39 olmuş, 7 yaş gençleşmişim :) toplam metabolizma hızım 1697 idi şu an da 1617 ve diyetisyen de zaten 18 kilo vermeme rağmen hala diyetimin düşük kalorili olmadığını söyledi. Bence bunun nedeni aç kalmadan spor ile zayıflamak. İsveç diyeti ile yapan arkadaşımdaki değeri yazmıştım daha önce size..
Günaydın kaptangünaydınlarrrr
Günaydın :)Herkese selamlar gunaydinlar
Günaydın :)Günaydın herkese. Dün evimize geldik.Sabah tartıldım: 65,4 kg. 21 günde 900gr almışım. Çok mutlu oldumŞimdi yeşil çayını içeceğim.
Ama sağlıklı beslenme ile spor birleşmeyince olmuyor güzelim. Bak takıldım kaldım. Spora başladım başlayacağım derken 2kilo da almışımBir de şöyle bir konuşma geçti.bende etler öğlen yemeğinde ya, öğlen öğününden sonra dışarıdaysan akşam da gittin bir salata yedin tavuklu balıklı vs aslında diyeti bozmuyorsun. Ama bana göre birşey yoktu diye lütfen pizza yeme dedi :) benim buradan çıkardığım sonuç o gün gerekirse iki öğün protein ye ama kalorili şeylere kayma.
Canım biz bunları diyet ile yapıyoruz sen sağlıklı beslenmeyi hayat biçimi yapmış insansın. Asıl bravo sana bence :) arada kaçaklar olması da normal bence sonuçta bayramdı.benim şansım, geçen geldiğimde çok kilolu olduğum için, şu an kimse bana ısrar etmiyor.daha önce çok defa aldım verdim diye bozarım diye çekiniyor olabilirler :) yemiyorum dediğimde bitiyor. Israr yoksa kaçamak yapmamak da kolay oluyor.
Sıkıntı yaşarsam elimin altında dursun şekerim :)Canım 75 kiloyu bir kaç hafta kıramamıştım, hatta üstüne bir kilo almıştım. Orada 3 günlük detoks yaptırdı diyetisyenim 2,5 kilo verdim ve sonra da 70 e kadar rahatça geldim. Eski sayfalarda paylaşmıştım lazım olursa bulur söylerim sayfasını sana da
Günaydınlar bu yeni gün bize keyifli huzurlu zamanlar getirsin,gün sonundan tartıda eksimiz de eksik olmasın.
Bendeki son durumsa şöyle ;Yolculuğa başladığımdan beri 70,2 -70 arası gidip geliyordum. Dün yeni listeye başladım bu sabah 69,5 olmuşum.
Yorgunluğu ve uykusuzlugu atamadim henüz ustumden. Yikanacak utulenecek katlanacak çok kıyafet var. Kış için buzluga bişeyler atmam lazım.
Bayramdan 2 kilo fazlayla döndüm sabah tartildim 60 kiloyum. Uykusuzluk yorgunluk üstüne akşam yemekleri de geç saate kaldı hepsinin etkisi oldu.
Neyse bugün 500 ip atlamam lazim 2 su bardağı yeşil çay içerim 3 lt su inşallah cumaya toplamam lazım bütün emekler boşa gidecek
Günaydın herkese. Dün evimize geldik.Sabah tartıldım: 65,4 kg. 21 günde 900gr almışım. Çok mutlu oldumŞimdi yeşil çayını içeceğim.
dennisgo deniz in listesi sizin için buldum getirdim
1.gün
Sabah; 1 adet yeşil elma, 4 kaşık yulaf ezmesi,1 çay kaşığı toz tarçın
Ara :2 adet salatalık +bitki çayı
Öğlen ;1 keple çorba,4 yemek kaşığı sebze (çok az yağ piştikten sonra, susuz), yağsız yoğurt
Ara;1 adet yeşil elma ya da yaban mersini kurusu,yağsız yoğurt, bitki çayı
Akşam : 200 gr göğüs fileto ızgara ,salata ( dereotu, maydanoz, salatalık,kereviz)
2. Gün
Sabah :2 yumurta ( birisinin sarısı olmayacak )+mantarlı omlet,maydanoz dereotu, 1 dilim yağsız peynir
Ara : sade Kahve şekersiz sütsüz
Öğlen:fırında kabak ,yağsız yoğurt 2 diş sarımsak ,yarım kase çorba
Ara;Yarım muz / 1 dilim ananas , 3 yk yağsız yoğurt, tarçın
Akşam ;istediğin yeşillikler, 4 kaşık yağsız lor,çeri domatesi,keten tohumu,3 ceviz,1 tk nar ekşisi ile salata
3.gün
Sabah ;1 salatalık+1 yeşil elma+kabuksuz limon +maydanoz+zencefil (sıkılacak)
Ara 3 dilim hindi füme+ 2 dilim yağsız peynir
Öğlen ; 1 kepçe çorba , yağsız kıymadan 3 köfte ,yağsız yoğurt
Ara;2 adet kivi/2 dilim ananas
Akşam ; 1 ortaboy soğan, 1 kilo kabak ya da bamya, 2 domates , limon suyu, az tuz karabiber ile yemek yapıyoruz.
Bu yemek sınırsız ama tabii bir kilo da yemiyoruz :)
Boyum 1,62 canım.. kesinlikle büyük bir değişim oldu. Devamı da gelecek :)Bekliyoruz eminim mukemmel bir degisim olmustur.Boyun kac?
o zaman seni izlemeye devam ediyoruz. Sen fırtına gibi eserken biz de seni alkışlamak için ellerimizi hazırladık, bekliyoruz :)Ama sağlıklı beslenme ile spor birleşmeyince olmuyor güzelim. Bak takıldım kaldım. Spora başladım başlayacağım derken 2kilo da almışımAma bu akşam inşallah başlıyorum. Yok artık bırakmak. Listeye dönmem ve fırtına gibi vermem lazım.
Çok teşekkür ederim motivasyonun için. Bu akşam spora start veriyorum :)Boyum 1,62 canım.. kesinlikle büyük bir değişim oldu. Devamı da gelecek :)
o zaman seni izlemeye devam ediyoruz. Sen fırtına gibi eserken biz de seni alkışlamak için ellerimizi hazırladık, bekliyoruz :)
Yok canım olmaz bence. O zaman ikisi de çok küçüktü, şimdi tecrübe de var daha kolay geçer eminim :)Valla ilkinin tecrubesi rezaletti ufaklik 2 aylikti onunla beraber okula gidip geliyordum birde el yazisi vardi o gunler gibi olmaz umarim
ayy deniz bizimde teyzemiz olurmusun
Maşallah sizeÇok özel bir bağımız var.Annesine diyormuş ki ; iki dil öğrenmek istiyorum, birisi İngilizce diğeri Belçika'da konuşulan dil :)) ileride kaçıp kaçıp bana geleceğine eminim.ilginç bir şekilde o kadar çok bana benzeyen yönü var ki, annesi ile çocukluğumuz beraber geçtiği için,ona bakıp bakıp "aynı sen" diyor durmadan :))hani teyzeler için anne yarısı denir ya, biz tam öyleyiz..çok keyifli bir duygu, ben de tadını çıkara çıkara yaşıyorum :)
Hadi inşallah onu da yaparsınız canım.Şimdiden bol bol eğlenceler fancycim.
Biraz uzun oldu şekerim.
Bütün sene fırsat bulamamış ve bolca stresli geçirmiştik. Ondan kafamıza göre hareket edelim dedik.
Ege tarafından başlayıp Karadeniz ile bitirdik.
Şimdi isteğim kamp ile bir tatil yapmak ama onun için kilo sorunum kalmaması şart.
65 kiloya düşeyim bir de sonrasında bir niyetleneceğiz bakalım.
Metabolizma hızlandırıcın nedir Dennizgo?
Menümü ve sporumu cumadan itibaren paylaşıyorum kızlar@fancynancy canim spor listesini cumadan itibaren geçici olarak üstlenebilirim ama bir haftalık sporu yazabilirim. Bilgisayarım yok , telefondan çok eskiye gidip bulmam zor olur sporları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?