- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.361
BUGÜN SENDEN ERKEN KALKMIŞIM AYŞECİMDimi kaptanımGünaydınlar olsun benim güzel kaptanıma
Herkese de günaydınlar
özlem cim neden böyle oluyo anlamadım yaa suyu azmı içiyorsun gün içinde sadece akşama mı bırakıyorsun bir de kiraz sapı mısır püskülü içseneDun gece 1 gibi uyumadan once tartıldım 76.6 gosterdi tartı ve bunun en asagi en asagi 1 kilosu sıvıydi cunku biliyorum ne kadar su falan ictigimi.. Sabah diyorum oh ne guzel simdi en az 75.5 cikarim bir bakiyorum 76!! Gece yarısı uyandım,sabahta uyanir uyanmaz wc.ye gectim. Cok su,bitki cayi tuketince wc'den cikamiyoruz zaten..
Bugundennisgo 'nun 3 gunluk detoksuna basladim.. Bide odem cayi yapim kendime. Denizcim diyetisyen odem cayi tarifi verdi mi sana ne dusunuyor odem caylari ve yaglarla ilgili? Corek otu yagi aspir yagi kullananlar var ozellikle bazi sosyal medya hesaplarinda reklam gibi geliyor bana. (Kotu hissettigim bir donem bende aldim. Bitmediler daha)
Dun menu paylasmadim ama kacamak yoktu mesela 2 yk pilav ve 4 yk etli sebzeli yemek vardi ondan yedim. eski ben olsam 1 tabak pilav 1 tabak yemek ve yaninda ekmek yerdim...özlem cim neden böyle oluyo anlamadım yaa suyu azmı içiyorsun gün içinde sadece akşama mı bırakıyorsun bir de kiraz sapı mısır püskülü içsene
canım o çaydan alma evde kendin yap mısır püskülü şu an çok var zaten kiraz sapını da aktardan alırsın hazır çaydan daha etkiliDun menu paylasmadim ama kacamak yoktu mesela 2 yk pilav ve 4 yk etli sebzeli yemek vardi ondan yedim. eski ben olsam 1 tabak pilav 1 tabak yemek ve yaninda ekmek yerdim...
Gun icerisinde 3 L'nin uzerinde su iciyorum. 400 ml bardaklarim var bir icmede bitiyor. Yanimdada 1 L. Sise tasiyorum..
Bugun alirim kiraz sapli misir puskullu caydan
şimdi aklima geldi azda olsa kiraz sapim var.. Kiraz aldigimizda saplari ayirmistim.canım o çaydan alma evde kendin yap mısır püskülü şu an çok var zaten kiraz sapını da aktardan alırsın hazır çaydan daha etkili
Canım o saatte en iyisi yatıp uyumakmış bence umarım uyumuşsundur. Ağrıların ne durumda bugün daha iyi misin ?Ben spor yapamadım. Çok ağrım vardı. Ilac alıp 9.30da yattım. Şimdi uyandım ama spor yapsam mi yapmasam mi diye düşünüyorum
Sanıyorum uyuyacağım yine
tatlım diyetisyenimiz bize çörek otu ve yağını veriyor (soğuk sıkım)ama aspir yağını vermediDun gece 1 gibi uyumadan once tartıldım 76.6 gosterdi tartı ve bunun en asagi en asagi 1 kilosu sıvıydi cunku biliyorum ne kadar su falan ictigimi.. Sabah diyorum oh ne guzel simdi en az 75.5 cikarim bir bakiyorum 76!! Gece yarısı uyandım,sabahta uyanir uyanmaz wc.ye gectim. Cok su,bitki cayi tuketince wc'den cikamiyoruz zaten..
Bugundennisgo 'nun 3 gunluk detoksuna basladim.. Bide odem cayi yapim kendime. Denizcim diyetisyen odem cayi tarifi verdi mi sana ne dusunuyor odem caylari ve yaglarla ilgili? Corek otu yagi aspir yagi kullananlar var ozellikle bazi sosyal medya hesaplarinda reklam gibi geliyor bana. (Kotu hissettigim bir donem bende aldim. Bitmediler daha)
Günaydın kaptanım ve takım arkadaşlarım. Yarın tartı günü olsa bile her gün tartılmaktan kendimi alamıyorum. Sabah tartıldım 69 olmuşum. Hoşgeldin 6 lar diyorum neşe ile.. evde dolaşırken havamı görseniz 55 oldum sanırsınız :)) Bir gömleğim var, dar oluyordu geldiğimde.dönerken onu giymeyi hedefliyorum :) hep böyle minik hedeflerim oldu biliyorsunuz. O kota gir, bu rakamı gör,bu ufaklar birleşiyor büyük bir sonuca dönüşüyor.Gunaydinlarr
Sen kullaniyormusun c.otu yagi? Benim sisenin uzerinde acildiktan sonra 1 ay icinde tuketin yaziyor. Benim 4-5 ayi gecmistir ama tadina baktim ayni..tatlım diyetisyenimiz bize çörek otu ve yağını veriyor (soğuk sıkım)ama aspir yağını vermedibanuş sormuştu aspir yağını sibele ama sibel aspir yağının henüz klinik çalışmaları bitmedi kesinleşmeden kullanmanızı istemiyorum demişti
metabolizma hızlandırıcı başlamış.. çok güzel sonuçlar alacaksın canım. Tartıdaki eksilerini sayacağız 3 günden sonra en az 1 hafta boyunca :)dennisgo canim Ara ogunumde evden 2 salatalik yedim. Bitki cayimi demledim(besi bir yerde)cam siseye koydum. Kizimi havuza getirdim o yuzerken bende cayimi yudumluyorum. Bende birazdan 30 dk yuzer sporumu yapmis olurum.
Cikmadan corbamida yaptim(tarhana) derin dondurucuda haslanmis taze fasulye vardi onu indirdim. Yogurdun icine koyupta yemeyi dusunuyorum.
Cok yazdim bugun
Insallah canimm.metabolizma hızlandırıcı başlamış.. çok güzel sonuçlar alacaksın canım. Tartıdaki eksilerini sayacağız 3 günden sonra en az 1 hafta boyunca :)
Moni cim şehir dışına gitmek de ciddi düzen bozucu bir şey. Ama dengelemeyi öğrenmek bizim gibi yemeyi aşkla birleştiren insanlar için çok önemli ve sen de bunu yapıyorsun. Henüz yerleşmediği için de 3 gün dikkat ederek bile o kilolar gidebilir ve hiç oyulmadan da gelebilirsin :) Ben de kavuştum diyetisyenime. Güvenilir bir uzman işimizi gerçekten çok kolaylaştırıyor. Nerdeyse bir haftadır kilo vermiyorum dedim çok uzun zamandır listen aynı bu hafta verirsin dedi ve dediği de oldu :)selam şekerler
bayram bana +2,5 kilo olarak geri döndüyalova daydık bayramda, sağolsun elticiklerim bana çok iyi baktı dönerken de tatlıları incirleri paket paket yanımıza verdiler şu an dolap onlarla dolu yarın sibele hesap günüm olmasa hiç affetmicem de sibelcim beni az oysun diye 3 gündür çok dikkat ediyorum bakalım yarın kaç çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?