Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız sanki ben kilo vermişim gibi sevindim. Aramızda bir sey kalmamış. Benim boyun da 1.62
Sen de kilo almadan geldin ya ben çok sevindim. (O artı rakam bence ödem ) Çünkü hepimiz birbirimizin emeğini,çabasını görüyoruz kendimiz veriyormuş gibi seviniyoruz :))
6 lar güzel ama en güzeli 5 ler :) sen git ben arkandan geliyorum orada buluşuruz :)))

Bende tam bu cumleyi yazacaktim.. dennisgo
Hepimiz resmen kader arkadaşı olduk :) sen de metabolizma hızlandırıcıya başladın ya ben de 3 gün sonraki sonucu seninle birlikte iple çekiyorum :) birimiz iyi bir sonuç alınca hep beraber mutlu olmak takım olmak demek ve biz çok iyi yapıyoruz :)))

Sen yarın yine eksi ile gelirsin canım. Çünkü aldığın 2,5kg yerleşmedi çabuk gider:)

Canım o saatte en iyisi yatıp uyumakmış bence umarım uyumuşsundur. Ağrıların ne durumda bugün daha iyi misin ?
Sağol canım daha iyi gibi. kalçamda bir ağrı dün sabah başladı adım atarken ağrıyordu. Bugün yok çok şükür. Sağ kolum kalmıyor ağrıdan. onun yeri iyi anlaşılan hiç gitmiyor uzun zamandır orada duruyor. Anlamadım ama nazara geldim sanıyorum. Ev taşı yerleş bayram telaşı işler pıt pıt halloldu ve eşim dahil kimse yardım etmedi. Bu arada birde misafir ağırladım evde. Baktılar iyi yerleşmişsin vs falan dediler ben iptal. Birde eşimin bir arkadaşı var kem göz o da olabilir. onda çekememezlikte var. Kesin o nazar etmiştir.

harıkasın bitanem
Sen kullaniyormusun c.otu yagi? Benim sisenin uzerinde acildiktan sonra 1 ay icinde tuketin yaziyor. Benim 4-5 ayi gecmistir ama tadina baktim ayni..
---
Bu arada hosgeldin canimm yoklugun hissediliyor. 2,5 kiloyuda yok edersin sen hemen.
hoşbuldum canımcım
yarın 15 gün önceki kilomu görsem bile sevineceğim
ben kullanıyorum direk çörek otunu yiyememiştim daha doğrusu yutamamıştım.çörek otu yağına geçtim o yüzden, evet üzerinde öyle yazıyor ama ışık görmeyen bir yerde bulundurulursa kullanılabilir diye düşünüyorum.benimde herhalde 3 ayı geçmiştir aldığım

aynen canım ya kaçamakları geçtim , su içemiyorum başka yerde olunca ara öğün desen hiç yapamadımevden çıkınca bende düzen falan kalmıyor
ay sorma yemekle aramdaki aşk tarifsiz
bakalım sibelde ne çıkacak tartı
çok doğru canım hayatımızdaki uzman çok çok önemlisibellede aramız dadeğişik bi aşk varne demişler ne yaparsan yap aşkla yap
denizcim diyetisyenin sana bir kaç liste verse ve sende o listeleri dönüşümlü kullansanmesela haftada bir değişsen sonra başa sarsan nasıl olur

Ayy, inşallah Bugün 65, 2 kiloyum . Her sey yiyorum ama az az. Sanirim her şeyden az yemeyi öğreniyorum. Cuma günü senin çorbandan içeceğim.Sen cuma hedefine ulaştın. Yarına yarim kilo daha verirsin insallah

Başardığın şeylere bakınca ben de sana hayran kalıyorum canım benim. Kendini çok yorduğuna da eminim. Artık dinlenip kendini toparlama vakti bence. Çünkü herşeyin başı sağlık ve böyle şikayetler varken spor yapmak da doğru değil bence bir süre güzelce dinlenmelisin

geçmiş olsun ayşecim ah o kem gözler yokmu
benimde yıldızım çok düşük hemen yamuluyorumkaç gündür sağ boşluğum mudur nedir tutuldu gibi ya da başka bişe bilmiyorum,ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum geceler kabus oldu resmeneve döndüğümden beri tüm kemiklerim ağrıyor yorgunluk bitkinlik, iyi değilim yanigeçen gün markette 5 dk çocuğu kucağımda tutamadım annesini aradım hemen, koş düşürcem Rüzgarı yoksa diyebugün daha iyiyim şok şükür

Benim diyetisyen uzaktan diyetlerde vücut analizi yapılırsa liste yazarım ama vücut analizi yoksa ezbere yazmak istemiyorum diyor. Ben de Belçika'da öyle analiz yaptıracak bir yer bulamadım. bir ana liste veriyor gönderiyor beni ama takılınca da metabolizma hızlandırıcı vererek yardım ediyor. Bu kontrolde tam zamanında gelmişsin dedi. Mevcut liste hem 75 lere kadar idare edecek bir listeydi hem de 2 ay kullandım. Haftaya gittiğimde 67 olmayı çok istiyorum. Haftaya vereceği liste ile belçikaya gideceğim, yanımda 4 günlük metabolizma hızlandırıcı olacak 65 lerde onu kullanacağım.rahatça 60 lara gideceğimi düşünüyor. Ayrıca yanıma daha geniş bir dönüşüm listesi verecek bir de serbest öğünüm olacak artık. 60 lar gelince de artık yazışacağız orada 50 ler için bir çözüm daha üreteceğiz.Sonra koruma başlayacak orada vücut analizi gerekmez sanırım uzaktan destekleyecek. Uzaktayken yazdığımda hiç cevapsız bırakmıyor saolsun.

Hello ladies nasılsınız bakalım? Ya benim günlerim müthiş yoğun geçiyor. 1 haftalığına annem yok, evde hem Umut'la uğraş hem ev işleri fırsat bulamıyorum girmeye. Hafiften işe başlayacağım için de boş zamanlarımda süt sagiyorum bi de. Kusura bakmayın pek ilgilenemedim sizinle

Bildiğin nazar değdi monicim sana ama sen toparlarsın.

Yaa ama çok güzel.
70 ile 69 arasında dünya fark var.

Kendimi düşünüyorum ev işi yapsam çocuk bakamam, çocuk baksam ev işi yapamam gibi geliyor. Üstüne süt sağ.. Sen çok iş beceriyorsun bence. Kolay gelsin, gücün kuvvetin eksik olmasın :)

Pek de nazara ihtiyaç yokmuş gibi. Nasıl yorulmuşsundur kimbilir.
Biraz kendine zaman ayır canım da dinlen.

Ördekcim ne zaman başlıyorsun? Umut'a annen mi bakacak?

Çok haklısın hedefçim 1 kilo fark var ama birisi 7 ler diğeri 6 lar . Liste değişince iki günde öyle kolay gitmeye başladı ki. Umarım bir hafta daha soluksuz gider :)

Gider gider şekerim. Motivasyon da çok önemli bence.
Duracağını düşünce duruyor kilo vermek.
Boyun kaçtu senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…