Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok haklısın hedefçim 1 kilo fark var ama birisi 7 ler diğeri 6 lar . Liste değişince iki günde öyle kolay gitmeye başladı ki. Umarım bir hafta daha soluksuz gider :)
Canim eski listeninde fotosunu koyarmisin? Yeni hizlandiricimi verdi ?

aa o zaman harika50 ler de patır patır gelecek tatlım
canım benim çocuklusun kolay mıAllah yardımcın olsun
buraları düşünme sen toparlanıyoruz ufaktan

Bildiğin nazar değdi monicim sana ama sen toparlarsın.
sanırım öyle oldu
inşallah canım hepberaber toparlanır ve artık olmak istediğimiz kilolarda yaşamımızı sürdürürüz

Gider gider şekerim. Motivasyon da çok önemli bence.
Duracağını düşünce duruyor kilo vermek.
Boyun kaçtu senin?
Boyum 1,62 benim. Duracağını düşünmüyorum 65 e kadar rahat gider orada ufak bir takılmam olacak ama reçetem olacak elimde. Şu an herşey yolunda. Sadece haftaya okulum başlayacak ve düzenim değişecek ama onun için de bir beslenme programı çıkarıldı. Hayatamda ilk defa büyük ve zorlu bir değişikliği kilo almadan atlatmaya hedefliyorum. Bu konuda takımımıza güveniyorum. Her yeni başlangıç içinde az sıkıntı barındırıyorsa eskiden kilo alırdım ama ben artık çok değiştim artık öyle olmayacak. Bu durum da benim kendimi sınamam için güzel bir fırsat olacak şimdi :)

Canim eski listeninde fotosunu koyarmisin? Yeni hizlandiricimi verdi ?
Canım haftaya gittiğimde yeni hızlandırıcı verecek 4 günlük 65 kiloda kullanmam için. Eski liste derken gelmeden önce yaptığım diyeti mi söyledin?Bu arada ikimizde de insülin direnci var o listeler sana yarayabilir.

Çok diyet yaptım, yüzlerce kilo vermişimdir toplamda. Ama iki ileri.bir geri gitti hep.. Fakat hiç bir zaman ne ben bu bakış açısından oldum,ne de bu kadar kolay kilo verdim. Bu kez herşey çok güzel gidiyor. 6 larda iyi gidecek diyorum bu nedenle.. Kişinin kendisinde bitiyor diyebiliriz, sonuçta kaçamak yapmıyorum.ama verilen listelerin de çözüm olması doğru kişi ile yola çıktığımı gösteriyor. Diyetisyenime sürekli daha önce tanışsak asla kilolu olmazdım diyorum :)))

Kendimi düşünüyorum ev işi yapsam çocuk bakamam, çocuk baksam ev işi yapamam gibi geliyor. Üstüne süt sağ.. Sen çok iş beceriyorsun bence. Kolay gelsin, gücün kuvvetin eksik olmasın :)
Zaten ben de ev işlerini saldım baya. Yemek bile yapamıyorum, öyle sacma sapan bi sekilde beslenme durumundayım. Az önce uyudu da bi çamaşır atayım dedim, kirli sepeti agzına kadar dolmuş :) Şu an bu satırları yazarken de süt sağıyorum :)
Ördekcim ne zaman başlıyorsun? Umut'a annen mi bakacak?
Hedefcim dersler ekim başında başlıyor ama benim yavastan teze geri dönmem lazım. Dün tez hocamla konustum, evden çalışacağımı söyledim ama evde çocukla da ne kadar konsantre olurum bilemiyorum. Kafamı toplayıp çalışmak için haftada 1-2 kez de olsa bölüme gitsem iyi olur diye düşünüyorum ama bir anda da olmaz, kademe kademe gideyim diyorum. Umut'a annem bakacak, evet :)
canım benim çocuklusun kolay mıAllah yardımcın olsun
buraları düşünme sen toparlanıyoruz ufaktan
Sagol monisim

ah ah hepimiz aynı yollardan geçtik ,2 kez kilo verip geri aldım
benim için de geçerli yazdıkların denizim,hayatım da sibel olaydı ben çoktan kilo sorunumu halletmiştimneyse artık önümüze bakıcaz

O kadar güzel ki bu takım.
İnsanı kendine getiriyor.
Ben de ilk kez bu kadar kararlıyım.
O kadar özledim ki istediğim gibi giyinmeyi.
Dün çok sevdiğim ve kalçamdan yukarı çıkamayan bir pantolona girebildim. Acayip mutlu oldum.

Zor olur gerçekten evde ördekcim.
Yıllar geçti ve evde çocuk olmamasına rağmen ben bile evde çalışırken bir zorlanıyorum. Tembellik yapasım geliyor. Her ne kadar rahatı başka olsa da disiplini sağlamak hiç kolay değil

ah ah hepimiz aynı yollardan geçtik ,2 kez kilo verip geri aldım
benim için de geçerli yazdıkların denizim,hayatım da sibel olaydı ben çoktan kilo sorunumu halletmiştimneyse artık önümüze bakıcaz
Bundan sonra bizler farklı insanlarız. Bu farkı bize kazandıran danışmanlara sahip olduğumuz için şanslıyız tatlım.

Süper bir duygu bu. Tebrik ederim ve devamında daha çok yaşayacaksın canım.

Evet o listeyi dedim canim.. Tavuk kalmamis aksam yemeginde oglen yaptigim tarhanadan mi icsem acaba?

Evet o listeyi dedim canim.. Tavuk kalmamis aksam yemeginde oglen yaptigim tarhanadan mi icsem acaba?
Listemi ekliyorum canım.tüm listeler Belçika'da bunu kuzenime atmıştım ondan aldım. Bu sondan bir önceki listem sonra sadece 2. Araöğünde cranberry +çiğ fındık olan bölümde, alternatiflerden birisi de 1 porsiyon meyve 2 ceviz 1 yeşilçay şeklindeydi. Diğer herşey aynıydı.

Eklentiler

• IMG_1344.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 55
Bir yerden başlamam lazım. Spor yapınca ağrılarım 1-2 gün sonra geçiyor. Dayanabildiğim yerden başlayayım diyorum

Bir yerden başlamam lazım. Spor yapınca ağrılarım 1-2 gün sonra geçiyor. Dayanabildiğim yerden başlayayım diyorum
Sen bilirsin ama ağrı varken spor yapmak yerine dinlenmek gerekir diye dedim. Yapacak gücün varsa hiç durma ama kendini de zorlama bence.. eğer ağrın varsa bence en azından haftasonuna kadar dinlen derim ben.. ama en iyi sen bilirsin sonuçta senden iyi kimse tanıyamaz vücudunu.

Bugünkü menüm

Uyanınca 1 bardak hibiskus çayı

Sabah; 2 dilim çiya tohumlu ekmek, 2 kk az yağlı beyaz peynir, 5 zeytin, domates salatalık dereotu biber

Öğlen ;3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü ile yağsız tuzsuz yeşil salata , 2 dilim çiya tohumlu ekmek

Ara ; 1 avuç cranberry , 1 bardak dereotlu kefir

Akşam : 1 dilim çiya tohumlu ekmek, 8 kaşık yağsız kabak

Ara ; 1 bardak kefir ( burada 3 kaşık yoğurt, soda limon da yapabilirim belki)

- 4 litre su( 1 litresi ödem atıcı )
- 4 bardak hibiskus veya yeşilçay
- filitre kahve ve Türk kahvesi olur muhtemelen
- spor yok

Evet o yuzden okula gitmeye alışmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…