- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.421
Süper bir duygu bu. Tebrik ederim ve devamında daha çok yaşayacaksın canım.
Sana da geçmiş olsun Ayşeciğimgeçmiş olsun ayşecim ah o kem gözler yokmu
benimde yıldızım çok düşük hemen yamuluyorumkaç gündür sağ boşluğum mudur nedir tutuldu gibi ya da başka bişe bilmiyorum,ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum geceler kabus oldu resmen eve döndüğümden beri tüm kemiklerim ağrıyor yorgunluk bitkinlik, iyi değilim yani geçen gün markette 5 dk çocuğu kucağımda tutamadım annesini aradım hemen, koş düşürcem Rüzgarı yoksa diye bugün daha iyiyim şok şükür
Şu kadına gidemedim yaa.. Zeynep'in doktorunu değiştirdik. Değişmeseydi iyiydi.Benim diyetisyen uzaktan diyetlerde vücut analizi yapılırsa liste yazarım ama vücut analizi yoksa ezbere yazmak istemiyorum diyor. Ben de Belçika'da öyle analiz yaptıracak bir yer bulamadım. bir ana liste veriyor gönderiyor beni ama takılınca da metabolizma hızlandırıcı vererek yardım ediyor. Bu kontrolde tam zamanında gelmişsin dedi. Mevcut liste hem 75 lere kadar idare edecek bir listeydi hem de 2 ay kullandım. Haftaya gittiğimde 67 olmayı çok istiyorum. Haftaya vereceği liste ile belçikaya gideceğim, yanımda 4 günlük metabolizma hızlandırıcı olacak 65 lerde onu kullanacağım.rahatça 60 lara gideceğimi düşünüyor. Ayrıca yanıma daha geniş bir dönüşüm listesi verecek bir de serbest öğünüm olacak artık. 60 lar gelince de artık yazışacağız orada 50 ler için bir çözüm daha üreteceğiz.Sonra koruma başlayacak orada vücut analizi gerekmez sanırım uzaktan destekleyecek. Uzaktayken yazdığımda hiç cevapsız bırakmıyor saolsun.
ALLAH yardımcın olsun canım.Hello ladies nasılsınız bakalım? Ya benim günlerim müthiş yoğun geçiyor. 1 haftalığına annem yok, evde hem Umut'la uğraş hem ev işleri fırsat bulamıyorum girmeye. Hafiften işe başlayacağım için de boş zamanlarımda süt sagiyorum bi de. Kusura bakmayın pek ilgilenemedim sizinle
Öyle deme Denizciğim. İş başa düşünce yapılıyor.Kendimi düşünüyorum ev işi yapsam çocuk bakamam, çocuk baksam ev işi yapamam gibi geliyor. Üstüne süt sağ.. Sen çok iş beceriyorsun bence. Kolay gelsin, gücün kuvvetin eksik olmasın :)
Sağol canımPek de nazara ihtiyaç yokmuş gibi. Nasıl yorulmuşsundur kimbilir.
Biraz kendine zaman ayır canım da dinlen.
İnşALLAHÇok haklısın hedefçim 1 kilo fark var ama birisi 7 ler diğeri 6 lar . Liste değişince iki günde öyle kolay gitmeye başladı ki. Umarım bir hafta daha soluksuz gider :)
Ayy bende evden çıkınca düzen hepten gidiyor bayram tatili uzundu yorgunluk uykusuzluk kabızlık davul gibi sistim gerildim 2 kilo almışım ama 2 gündür dikkat ediyorum hersey yoluna girdi ödem yapmış anlaşılanharıkasın bitanem
hoşbuldum canımcım
yarın 15 gün önceki kilomu görsem bile sevineceğim
ben kullanıyorumdirek çörek otunu yiyememiştim daha doğrusu yutamamıştım.çörek otu yağına geçtim o yüzden, evet üzerinde öyle yazıyor ama ışık görmeyen bir yerde bulundurulursa kullanılabilir diye düşünüyorum.benimde herhalde 3 ayı geçmiştir aldığım
aynen canım ya kaçamakları geçtim , su içemiyorum başka yerde olunca ara öğün desen hiç yapamadımevden çıkınca bende düzen falan kalmıyor
ay sorma yemekle aramdaki aşk tarifsiz
bakalım sibelde ne çıkacak tartı
çok doğru canım hayatımızdaki uzman çok çok önemlisibellede aramız dadeğişik bi aşk var ne demişler ne yaparsan yap aşkla yap
denizcim diyetisyenin sana bir kaç liste verse ve sende o listeleri dönüşümlü kullansanmesela haftada bir değişsen sonra başa sarsan nasıl olur
Tarif edilmez bir duygu bende bu hafta aynı şekilde üst bacaktan yukarı geçmeyen pantolonuma sigdim o gün yatana kadar pantolonumla dolaştım. Normalde evde rahat giyinmeyi severim.O kadar güzel ki bu takım.
İnsanı kendine getiriyor.
Ben de ilk kez bu kadar kararlıyım.
O kadar özledim ki istediğim gibi giyinmeyi.
Dün çok sevdiğim ve kalçamdan yukarı çıkamayan bir pantolona girebildim. Acayip mutlu oldum.
Tarif edilmez bir duygu bende bu hafta aynı şekilde üst bacaktan yukarı geçmeyen pantolonuma sigdim o gün yatana kadar pantolonumla dolaştım. Normalde evde rahat giyinmeyi severim.O kadar güzel ki bu takım.
Dün çok sevdiğim ve kalçamdan yukarı çıkamayan bir pantolona girebildim. Acayip mutlu oldum.
Nasıl kurutuyorsun ki? Bir de hangi şehirdesin. Her yerde olmuyor galiba değil mi?Kızlar, bu hafta meyve kurutma olayına sardım. :)
Kış için hafif atıştırmalık arayanlara tavsiye ederim.
Elma, armut, kavun, şeftali, ananas, hindistan cevizi. Ne bulursam kurutuyorum.
Elma, armut ve şeftalilerin ilk denemelikleri kurudu ve gayet güzel olmuş.
Dışarıda satılanlar şekerle kurutulduğu için hem kalorili oluyor hem de beğenmiyorum.
Kendimi mi tekrarlıyorum. Yoksa okuduğumu tekrar mı okuyorumTarif edilmez bir duygu bende bu hafta aynı şekilde üst bacaktan yukarı geçmeyen pantolonuma sigdim o gün yatana kadar pantolonumla dolaştım. Normalde evde rahat giyinmeyi severim.
Canım aslında hepimize 10 numara örneksin ama çok yoğunum bu aralar okullar açılıyor kışlık hazırlıyorumKuzum sen çok mu bunaldın? Bayram da bitti artık daha sakin günler olacaktır. Tekrar motive olacağına eminim. Sen motive olduğunda nasıl güzel kilo veriyorsun hepimiz biliyoruz.
Çok iyi yazmışım etkisinde kaldın ondan yaniKendimi mi tekrarlıyorum. Yoksa okuduğumu tekrar mı okuyorum
Maşallah size eliniz kolunuz dert görmesin.Canım aslında hepimize 10 numara örneksin ama çok yoğunum bu aralar okullar açılıyor kışlık hazırlıyorum Eki Görüntüle 2041809
Tarif edilmez bir duygu bende bu hafta aynı şekilde üst bacaktan yukarı geçmeyen pantolonuma sigdim o gün yatana kadar pantolonumla dolaştım. Normalde evde rahat giyinmeyi severim.
Nasıl kurutuyorsun ki? Bir de hangi şehirdesin. Her yerde olmuyor galiba değil mi?
Canım aslında hepimize 10 numara örneksin ama çok yoğunum bu aralar okullar açılıyor kışlık hazırlıyorum Eki Görüntüle 2041809
Canım şu yaptıklarının hiç birisini ben yapmıyorum. Okul açılacak teyze kontenjanından gideceğim yanında ama direk eğlenmeye yani. O nedenle yoğun olman ve bazen motivasyonun bozulması çok normal. Ben sadece diyet yapıyorum ve günlük işlerim var. o nedenle uymak da uygulamak da kolay. Şu işlerini bir yoluna koy sen de hedefini yeniden koyar verirsin bu arada amacın almamak olsun ki tekrar tekrar aynı kilolarla uğraşma canım benim.Canım aslında hepimize 10 numara örneksin ama çok yoğunum bu aralar okullar açılıyor kışlık hazırlıyorum Eki Görüntüle 2041809
Maşallah sana. Afiyet olsun ortimCanım aslında hepimize 10 numara örneksin ama çok yoğunum bu aralar okullar açılıyor kışlık hazırlıyorum Eki Görüntüle 2041809
Bana da olur aradaÇok iyi yazmışım etkisinde kaldın ondan yani
Telefon takıldı üst üste bastım
AA ben de keşke yapsam şeftali vardı ama bugün yola çıkacağım yemekleri zor yetiştirdim. Babama dolaba bir kaç birşey koydum, Pazartesi döneceğim o güne kadar da yemek yaptım. Sanırsın dünyanın işini ben yaptım :)Kesinlikle öyle.
Benimkisi biraz ekstra dar olunca hemen çıkardım ama muhtemelen tam girince ben de öyle yaparım.
Dennisgocum aslında çok kolaymış. Neden hiç denememişim anlamıyorum.
Meyveleri kabuklu ya da kabuksuz kurutmak sana kalmış.
Tatları farklı oluyor. Biraz kabuklu biraz kabuksuz yapıyorum ben.
1-2 cm kalınlığında dilimliyorum.
Bir tepsinin üzerine fırın kağıdı serip diziyorum. Sonra balkona koyuyorum.
Günde 1 kere de ters çeviriyorum.
Hava yağmurlu olmadığı sürece her yerde olur canım.
Ayy ne güzel olmuşlar.
Yıllardır şu dönemlerde hep bir şey çıkıyor. Aslında bir sürü şey denemek istiyorum farklı farklı.
Bu sene evdeyim. Şimdi de 3-4 ay içerisinde taşınacağız. Henüz şehir seçemedik. Kışlıkları taşımakla uğraşılmaz.
Seneye ben de çeşit çeşit şeyler yapmak istiyorum.
AA ben de keşke yapsam şeftali vardı ama bugün yola çıkacağım yemekleri zor yetiştirdim. Babama dolaba bir kaç birşey koydum, Pazartesi döneceğim o güne kadar da yemek yaptım. Sanırsın dünyanın işini ben yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?