Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, bu hafta meyve kurutma olayına sardım. :)
Kış için hafif atıştırmalık arayanlara tavsiye ederim.

Elma, armut, kavun, şeftali, ananas, hindistan cevizi. Ne bulursam kurutuyorum.
Elma, armut ve şeftalilerin ilk denemelikleri kurudu ve gayet güzel olmuş.
Dışarıda satılanlar şekerle kurutulduğu için hem kalorili oluyor hem de beğenmiyorum.

Sana da geçmiş olsun Ayşeciğim
Ay güzelim sana kesin nazar değmiş olabilir. genç kız gibi oldun maşallah.
O eltiler, görümceler yok mu en çok onların nazarı değiyor
Şu kadına gidemedim yaa.. Zeynep'in doktorunu değiştirdik. Değişmeseydi iyiydi.
ALLAH yardımcın olsun canım.
Kendimi düşünüyorum ev işi yapsam çocuk bakamam, çocuk baksam ev işi yapamam gibi geliyor. Üstüne süt sağ.. Sen çok iş beceriyorsun bence. Kolay gelsin, gücün kuvvetin eksik olmasın :)
Öyle deme Denizciğim. İş başa düşünce yapılıyor.
Pek de nazara ihtiyaç yokmuş gibi. Nasıl yorulmuşsundur kimbilir.
Biraz kendine zaman ayır canım da dinlen.
Sağol canım
Çok haklısın hedefçim 1 kilo fark var ama birisi 7 ler diğeri 6 lar . Liste değişince iki günde öyle kolay gitmeye başladı ki. Umarım bir hafta daha soluksuz gider :)
İnşALLAH

Ayy bende evden çıkınca düzen hepten gidiyor bayram tatili uzundu yorgunluk uykusuzluk kabızlık davul gibi sistim gerildim 2 kilo almışım ama 2 gündür dikkat ediyorum hersey yoluna girdi ödem yapmış anlaşılan

Tarif edilmez bir duygu bende bu hafta aynı şekilde üst bacaktan yukarı geçmeyen pantolonuma sigdim o gün yatana kadar pantolonumla dolaştım. Normalde evde rahat giyinmeyi severim.

Tarif edilmez bir duygu bende bu hafta aynı şekilde üst bacaktan yukarı geçmeyen pantolonuma sigdim o gün yatana kadar pantolonumla dolaştım. Normalde evde rahat giyinmeyi severim.

Nasıl kurutuyorsun ki? Bir de hangi şehirdesin. Her yerde olmuyor galiba değil mi?

Kendimi mi tekrarlıyorum. Yoksa okuduğumu tekrar mı okuyorum

Kuzum sen çok mu bunaldın? Bayram da bitti artık daha sakin günler olacaktır. Tekrar motive olacağına eminim. Sen motive olduğunda nasıl güzel kilo veriyorsun hepimiz biliyoruz.
Canım aslında hepimize 10 numara örneksin ama çok yoğunum bu aralar okullar açılıyor kışlık hazırlıyorum

Kesinlikle öyle.
Benimkisi biraz ekstra dar olunca hemen çıkardım ama muhtemelen tam girince ben de öyle yaparım.

Nasıl kurutuyorsun ki? Bir de hangi şehirdesin. Her yerde olmuyor galiba değil mi?

Dennisgocum aslında çok kolaymış. Neden hiç denememişim anlamıyorum.
Meyveleri kabuklu ya da kabuksuz kurutmak sana kalmış.
Tatları farklı oluyor. Biraz kabuklu biraz kabuksuz yapıyorum ben.
1-2 cm kalınlığında dilimliyorum.
Bir tepsinin üzerine fırın kağıdı serip diziyorum. Sonra balkona koyuyorum.
Günde 1 kere de ters çeviriyorum.

Hava yağmurlu olmadığı sürece her yerde olur canım.

Canım aslında hepimize 10 numara örneksin ama çok yoğunum bu aralar okullar açılıyor kışlık hazırlıyorum Eki Görüntüle 2041809

Ayy ne güzel olmuşlar.
Yıllardır şu dönemlerde hep bir şey çıkıyor. Aslında bir sürü şey denemek istiyorum farklı farklı.
Bu sene evdeyim. Şimdi de 3-4 ay içerisinde taşınacağız. Henüz şehir seçemedik. Kışlıkları taşımakla uğraşılmaz.
Seneye ben de çeşit çeşit şeyler yapmak istiyorum.

Canım aslında hepimize 10 numara örneksin ama çok yoğunum bu aralar okullar açılıyor kışlık hazırlıyorum Eki Görüntüle 2041809
Canım şu yaptıklarının hiç birisini ben yapmıyorum. Okul açılacak teyze kontenjanından gideceğim yanında ama direk eğlenmeye yani. O nedenle yoğun olman ve bazen motivasyonun bozulması çok normal. Ben sadece diyet yapıyorum ve günlük işlerim var. o nedenle uymak da uygulamak da kolay. Şu işlerini bir yoluna koy sen de hedefini yeniden koyar verirsin bu arada amacın almamak olsun ki tekrar tekrar aynı kilolarla uğraşma canım benim.

AA ben de keşke yapsam şeftali vardı ama bugün yola çıkacağım yemekleri zor yetiştirdim. Babama dolaba bir kaç birşey koydum, Pazartesi döneceğim o güne kadar da yemek yaptım. Sanırsın dünyanın işini ben yaptım :)

Ben de genelde aynı moddayım şekerim.
Çocuk yok.
Eşim hem ev işlerinde yardımcıdır hem de illa o olsun bu olsun demez.
Her akşam kahvaltı yapalım bir şey demez.
Hatta zor şeyler yapınca kendini yorma der.
Evden çalışıyorum. İşe git gel derdim yok.
Ama nasıl olursa hiç zamanım yok.
Her şey zor yetişiyor.
Ben de hemencecik yoruluyorum. :)
Bence bu işin sırrı ne kadar yoğunsan o kadar çok şey yapabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…