- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.681
Ben gördüğümü düşünüyorum hedefçim.Şu an farklı bir ödem atıcı da içmiyorum. Çünkü tadı çok güzel. Zaten su içerim ama daha fazla su içmemi sağladığı kesin. Bugün 4 litre içtim. Genelde kabızlık sorunum yoktur ama yol yolculuk beni bu konuda biraz zorlamıştı. Çaya başladım ertesi gün sorun çözüldüğü.Bir de şu an yapmıyorum ama eve döndüğümde tarçın ve zencefil ile demlemeyi planlıyorum. Öyle yaptığımda daha da etkili olacağına inanıyorum.
Merhaba kızlar
Sabah kalktım kahvaltı çay keyfi, biraz ip atlama evde tenis, şimdi saç baş imaj değişikliği, akşama pasta börek yapmaca. Karma karışık bir gündem ama güzel günler bunlar benim için :)
Bol eğlenceler şekerim.Selaaaaaamm
Bugün uzunca bir aradan sonra güne gideceğim bakalım nasıl olacak
Selam kızlar bu hafta sonu çok kacamagim var resmen sapittim ben
Bayramdan önceki hafta adet olmuştum. Cuma yine adet oldum habire yedim napıcam ben hedefe az kala olmadı bu.
aman cnm listeye de girdin dikkat et hemen toparla kendiniSelam kızlar bu hafta sonu çok kacamagim var resmen sapittim ben
Bayramdan önceki hafta adet olmuştum. Cuma yine adet oldum habire yedim napıcam ben hedefe az kala olmadı bu.
Selam kızlar bu hafta sonu çok kacamagim var resmen sapittim ben
Selam canım şu yogunlugun bitsin sen verirsin azimli bir insansın yapacağına inanıyorum.
Bırakma hiç .
Yemek?2 yeşil çay
Su: 2 litre
Spor: 40dk bisiklet, 30dk yürüyüş
Yemek?
Hedefçim bazen de yoğurt soda limon dene yatmadan yarım saat önce. Ben çok seviyorum o karışımı buraya gelince yapacaktım sözde ama artık eve dönünce başlarım.Hmm. Ne güzel anlattım öyle canım. Sürekli adını duyuyorum ama hiç denememiştim. Ben de bir deneyeyim bu çayı.
1 haftaya yakındır yeşil çay, maden suyu, limon karışımı içiyordum. Sıkıldım.
Oyy, keyif günü diyorsun yani.
Güzel bir gün olsun.
Bol eğlenceler şekerim.
Bence an itibari ile direkt olarak olarak toparlamaya geç kaaninannesi.
Erteledikçe artılar ortaya çıkıp, moral bozuyor.
Kaptanım bugün nasıldı diyet.. uyum ile devam edip hedefe bir adım daha yaklaştın mı bugün ?aman cnm listeye de girdin dikkat et hemen toparla kendini
Biri seni durdursun o zamanMenumu yanlısliklamoni ablanın biri beni durdursun basliginda paylasmışım.. Bende diyorum bu menuyu paylastim nereye kayboldu..
Bende menü paylaştın sandım. Ondan sormustumKahvaltı yapıyorum, yemek de yiyorum. Kısıtlamıyorum kendimi. Azar azar yiyorum ancak. Abartmıyorum
Birisi onu durdurmuş zaten listeye baksana gayet iyi :)Biri seni durdursun o zaman
Güzeldi ya beklediğimden iyi geçti. Mizmizlanmadi fazla, gezmeyi seviyor bizim cocuk galibaHadi bakalim umut pasa ile gun nasil olacak
T turkcedersidefterimcom diyet listesi paylaşmıyorsun ne zaman başlayacaksın canım
Hedefçim bazen de yoğurt soda limon dene yatmadan yarım saat önce. Ben çok seviyorum o karışımı buraya gelince yapacaktım sözde ama artık eve dönünce başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?