- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.701
Canım yağ yakımı oluyor mu bilmiyorum. Ben tadını sevdiğim için içiyordum. Ama tok tutuyor bence.Sabah uyanınca aç veya akşam yatmadan yarım saat önce önerenler var. Ben gün içinde ya da akşam canım ne zaman asitli bir içecek istese tüketiyordum. Çünkü diyet öncesi çok kola içerdim ve diyetle birlikte kolayı bırakınca ilk zamanlar asitli içecek gibi çok tükettim sonra zamanla yapmaz oldum.Canım o, yağ yakımı için mi ?
Beraber günlere gitmeye başladınız demek. Daha nice güzel günleriniz olsun. Senin için de değişiklik olmuş canım ayrıca zorlanmamanda iyi olmuşGüzeldi ya beklediğimden iyi geçti. Mizmizlanmadi fazla, gezmeyi seviyor bizim cocuk galiba
Hedefçim bazen de yoğurt soda limon dene yatmadan yarım saat önce. Ben çok seviyorum o karışımı buraya gelince yapacaktım sözde ama artık eve dönünce başlarım.
Bu aksama kadar gayet guzeldi hatta ogle icin yemegim yoktu ara ogunle gecistirmistim bahceden gelince dus falan alip alisverise gittik kucuk oglana canta vs almaya cok geciktik evde yemek yoktu saatte 7.30 olmustu hazir doner alip evde isitip yarim lavasla onu yedim bir de oglanlarin kazandibinden 1 catal ama gec saat olunca rahatsiz etti 2 gundur de wc ye cikamiyorum o yuzden yarin tartilmayayim diyorumKaptanım bugün nasıldı diyet.. uyum ile devam edip hedefe bir adım daha yaklaştın mı bugün ?
oo gezenti umut iyi aman sevsin gezmeyiGüzeldi ya beklediğimden iyi geçti. Mizmizlanmadi fazla, gezmeyi seviyor bizim cocuk galiba
Eksik bilgi vermis olmayim aksam gorumcem kunefe yapmisti saat 8'de 2 lokma tadina baktim sadece buyuk kupada besi bir arada cayimi ictim.Birisi onu durdurmuş zaten listeye baksana gayet iyi :)
Ben 3 kaşık yoğurt 1 su bardağı Madensuyu yarım limon ile yapıyorum. Döndüğümde ben de başlayacağım :)Ayy, ben çok seviyorum o karışımı aslında ama bayadır içmiyorum.
Ne güzel hatırlattın şekerim.
Sen ölçüleri nasıl yapıyorsun?
Bence yine de kötü bir menü değil. Lavaş Beyaz undan olan değilde Buğday lavaşı olarak öğlen yemeklerinde 1 tane veriyordu diyetisyen bana. Sen de zaten yarım yemişsin bence herşey yolunda. Bağırsak sorunu çözülmeden tartılma bence. Ben fayda gördüm ya durmadan söylerim artık hibiskus çayı çok iyi bu konuda :)Bu aksama kadar gayet guzeldi hatta ogle icin yemegim yoktu ara ogunle gecistirmistim bahceden gelince dus falan alip alisverise gittik kucuk oglana canta vs almaya cok geciktik evde yemek yoktu saatte 7.30 olmustu hazir doner alip evde isitip yarim lavasla onu yedim bir de oglanlarin kazandibinden 1 catal ama gec saat olunca rahatsiz etti 2 gundur de wc ye cikamiyorum o yuzden yarin tartilmayayim diyorum
oo gezenti umut iyi aman sevsin gezmeyi
Birisi sana dur demiş işte daha ne olsun? İki çatal da bu akşamki iradenin ödülü olmuş, tebrik ederim canım benim :)Eksik bilgi vermis olmayim aksam gorumcem kunefe yapmisti saat 8'de 2 lokma tadina baktim sadece buyuk kupada besi bir arada cayimi ictim.
Biraz savas verdim sevdigim bir tatliydi ama savasi kazandim. Normalde kendi tabagimi bitirip kızımında tabakta biraktigini yiyip birde kola icmem lazimdi..
Canım okadar kilo vermissin.. Minik bir parca ye bence oda senin ödülün olsun.Ağlamak üzereyim.fırından müthiş kokular geliyor ve ben haftaiçi regl olacağım için deli gibi kek/pasta istiyorum. burnuma mandal takacağım neredeyse :)) irade savaşı gece ile de bitmiyor yarın 2 kalıp kek ile izmite yolculuk edeceğim bir de.. arabayı sağa çekmem sanırım ama beynim an itibariyle koklaya koklaya yiyor olabilir o müthiş şeyi :)
Deniz cim tambugday unu idi ama ben hic o saate kalmazdim aksam yemegi 6-6.30da bitwrdi o yuzden cok sinir bozucu olduBence yine de kötü bir menü değil. Lavaş Beyaz undan olan değilde Buğday lavaşı olarak öğlen yemeklerinde 1 tane veriyordu diyetisyen bana. Sen de zaten yarım yemişsin bence herşey yolunda. Bağırsak sorunu çözülmeden tartılma bence. Ben fayda gördüm ya durmadan söylerim artık hibiskus çayı çok iyi bu konuda :)
Dün akşam yemeğini yemedim yediklerim 1 hafta yeterHmm. Ne güzel anlattım öyle canım. Sürekli adını duyuyorum ama hiç denememiştim. Ben de bir deneyeyim bu çayı.
1 haftaya yakındır yeşil çay, maden suyu, limon karışımı içiyordum. Sıkıldım.
Oyy, keyif günü diyorsun yani.
Güzel bir gün olsun.
Bol eğlenceler şekerim.
Bence an itibari ile direkt olarak olarak toparlamaya geç kaaninannesi.
Erteledikçe artılar ortaya çıkıp, moral bozuyor.
Dün akşam yemeği yemedim en son 4 te yedim bu sabah tartildim 1.5 kilo fazlayim, Cuma hedefim 57 veririm cumaya kadar.aman cnm listeye de girdin dikkat et hemen toparla kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?