- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.721
Buda güzel ortim.Günaydın kızlar...
Günün ilk bildirimi benden gelsin.. 74.9 guzel bir sonuc bekliyordum ama olmadı!
hadi bakalım cumaya kadar gidecek ve güzel bir sonuç gelecek canımDün akşam yemeği yemedim en son 4 te yedim bu sabah tartildim 1.5 kilo fazlayim, Cuma hedefim 57 veririm cumaya kadar.
özlem cim moral bozmak yok sende insülin direnci var biliyorsunGünaydın kızlar...
Günün ilk bildirimi benden gelsin.. 74.9 guzel bir sonuc bekliyordum ama olmadı!
Dün 30dk yürüyüş yapıldı T turkcedersidefterimcom
2. bildirimde benden olsun 83,8kg :)
Birde Haticeciğim 1 Ocak hedef listesini güncelledim. Öne çıkarmak istediğinde güncel listeyi kullanırsan sevinirim.
Cikilatacanavari nerelerdesin canım sen? Evlenip de kilo alanlar kervanına başkanlık yapıyor diyorlar doğru mu?
Ev dün akşam pastane gibiydi en sonunda gittim uyudum :))) Hatırlar mısın buraya gelirken bir dilim kek yiyecektim +1 gün spor ile. Ama geldiğim gün çikolata kaçamağım olduğundan o plan suya düştü. Bir de diyetisyene 67 ile gitmek istiyorum ya,sanki öyle bir hedef koyunca kaçamak hakkım yok gibi geliyor :)bende bu diyet sürecinde enteresan bir hırs oluştu galiba. zaten bu hafta artık diyetimde serbest öğünüm olacak ama orada kuzenimin keklerini bulamayacağım :)Canım okadar kilo vermissin.. Minik bir parca ye bence oda senin ödülün olsun.
Kaptanım bir arkadaşımda benzer bir sorun var diyetisyen önce kefir ile başlattı sonra kefir hapına geçti. Günde 4 bardak çayı var Yeşilçay veya hibiskus. Şu an onu hibiskus tercih ediyor, her gün mutlaka kefir hapı içiyor. Sorun çözüldü. Bence sen de hibiskus çayı ve bir ara öğünde mutlaka kefir içerek devam etsen bir fark görebilirsin. Kefirin tadını beğenmiyDeniz cim tambugday unu idi ama ben hic o saate kalmazdim aksam yemegi 6-6.30da bitwrdi o yuzden cok sinir bozucu oldu
Bir de eskiler bilir benim kabizlik problemini kronik kabizlik benimki ama bi hibiskus cayini denememistim onu bir deneyeyim bakalim
Daha mutsuz olmak için erken diyetine dikkat etmeye devAm etGünaydın kızlar...
Süpersin canımGünaydinTartıldim: 64, 5 kg. Tatilden önceki kilom
Günaydın kızlar...
Ben sende bir sorun olacağına inanmıyorum zatenBen de bu sabah artı gördüm 69,3..bol bol kek kokusu haricinde bir kaçamak yok muhtemelen ödem gibi birşeydir çözülür cumaya kadar sorun yoktur diye düşünüyorum
Ben de bu sabah artı gördüm 69,3..bol bol kek kokusu haricinde bir kaçamak yok muhtemelen ödem gibi birşeydir çözülür cumaya kadar sorun yoktur diye düşünüyorum
ooo maşallah sanaGünaydinTartıldim: 64, 5 kg. Tatilden önceki kilom
canım koşturmacadan dır senin bu hafta diyetisyene 67 ile gideceğine eminim benEv dün akşam pastane gibiydi en sonunda gittim uyudum :))) Hatırlar mısın buraya gelirken bir dilim kek yiyecektim +1 gün spor ile. Ama geldiğim gün çikolata kaçamağım olduğundan o plan suya düştü. Bir de diyetisyene 67 ile gitmek istiyorum ya,sanki öyle bir hedef koyunca kaçamak hakkım yok gibi geliyor :)bende bu diyet sürecinde enteresan bir hırs oluştu galiba. zaten bu hafta artık diyetimde serbest öğünüm olacak ama orada kuzenimin keklerini bulamayacağım :)
Kaptanım bir arkadaşımda benzer bir sorun var diyetisyen önce kefir ile başlattı sonra kefir hapına geçti. Günde 4 bardak çayı var Yeşilçay veya hibiskus. Şu an onu hibiskus tercih ediyor, her gün mutlaka kefir hapı içiyor. Sorun çözüldü. Bence sen de hibiskus çayı ve bir ara öğünde mutlaka kefir içerek devam etsen bir fark görebilirsin. Kefirin tadını beğenmiy
Daha mutsuz olmak için erken diyetine dikkat etmeye devAm et
Süpersin canım
kim var tatlım listede olup da katılım yapmayantoplight kaptanım listede olup katılımda bulunmayan arkadaşlar var
Ben sende bir sorun olacağına inanmıyorum zaten
3 gunluk detoksta sadece 1 kilo gitmis..Ev dün akşam pastane gibiydi en sonunda gittim uyudum :))) Hatırlar mısın buraya gelirken bir dilim kek yiyecektim +1 gün spor ile. Ama geldiğim gün çikolata kaçamağım olduğundan o plan suya düştü. Bir de diyetisyene 67 ile gitmek istiyorum ya,sanki öyle bir hedef koyunca kaçamak hakkım yok gibi geliyor :)bende bu diyet sürecinde enteresan bir hırs oluştu galiba. zaten bu hafta artık diyetimde serbest öğünüm olacak ama orada kuzenimin keklerini bulamayacağım :)
Kaptanım bir arkadaşımda benzer bir sorun var diyetisyen önce kefir ile başlattı sonra kefir hapına geçti. Günde 4 bardak çayı var Yeşilçay veya hibiskus. Şu an onu hibiskus tercih ediyor, her gün mutlaka kefir hapı içiyor. Sorun çözüldü. Bence sen de hibiskus çayı ve bir ara öğünde mutlaka kefir içerek devam etsen bir fark görebilirsin. Kefirin tadını beğenmiy
Daha mutsuz olmak için erken diyetine dikkat etmeye devAm et
Süpersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?