Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin ayşe cim. Listeye hızlı bir giriş yapacaksın bence :)

3 gunluk detoksta sadece 1 kilo gitmis..
Bir kilo hiç küçümsenecek değer değil. Daha iyisi olacak ama ben inanıyorum daha da gidecek çünkü bugün yaptığımız birşey hemen yarın tartıya yansımıyor. Cumaya kadar diyete devam ve moralimizi yüksek tutalım bence güzel olacak :)

Liste dediysem kaptan yarışma listesi değil de bu listeye girmeye çalışan B Belkizzz ve Ay12live . Hiç katılım görmüyorum bu arkadaşlarda. btlbetul zaten karabatak. 6 ay sonra gelir sanıyorum. Bizim listede almış başını gidiyor maşallah. Birşey mi yapsak diye düşündüm ama... takdir sizin Kaptanım

Evlilik neden öyle bir şey anlamadım ama ben daha evlenip kilo almayan görmedim.
Bu adettendir. Evlenip kilo almazsan ya karın bakamıyor derler yada kocan sana bakmıyor derler.
Biz evlendik Ramazan başladı. Benim eşim Ramazan'da pek birşey yiyemez midesi rahatsız. Aman adam bayrama kadar eridi resmen. Bende kilo verdim ama o çok verdi. Ben bir üzüldüm bir üzüldüm ki sorma. Bayramda onu kampa soktum. 1 ayda 8kg aldırdım. Ama ben yine aynı
Ne hainmişim Şimdi baya baya göbekli geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…