- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.741
Canım kronik kabızlık sorunlarında etkili oluyormuş. Benim kuzenimde çocukluktan gelen bir sorundu bu kefir ile çözüldü arkadaşımda ise kefir hapı sonuç verdi.
Süpersin ayşe cim. Listeye hızlı bir giriş yapacaksın bence :)Dün 30dk yürüyüş yapıldı T turkcedersidefterimcom
2. bildirimde benden olsun 83,8kg :)
Birde Haticeciğim 1 Ocak hedef listesini güncelledim. Öne çıkarmak istediğinde güncel listeyi kullanırsan sevinirim.
Evlilik neden öyle bir şey anlamadım ama ben daha evlenip kilo almayan görmedim.@Cikilatacanavari nerelerdesin canım sen? Evlenip de kilo alanlar kervanına başkanlık yapıyor diyorlar doğru mu?
Bir kilo hiç küçümsenecek değer değil. Daha iyisi olacak ama ben inanıyorum daha da gidecek çünkü bugün yaptığımız birşey hemen yarın tartıya yansımıyor. Cumaya kadar diyete devam ve moralimizi yüksek tutalım bence güzel olacak :)3 gunluk detoksta sadece 1 kilo gitmis..
Afiyet olsun canım ben de şekersiz çay :)1 sb şekersiz sütlü kahvemi içiyorum.
Canım kronik kabızlık sorunlarında etkili oluyormuş. Benim kuzenimde çocukluktan gelen bir sorundu bu kefir ile çözüldü arkadaşımda ise kefir hapı sonuç verdi.
3 gunluk detoksta sadece 1 kilo gitmis..
Liste dediysem kaptan yarışma listesi değil de bu listeye girmeye çalışan B Belkizzz veooo maşallah sana
canım koşturmacadan dır senin bu hafta diyetisyene 67 ile gideceğine eminim ben
kefir olayına bende dün itibari ile başladım 2-3 gün mayamı uyandırdım ctesi yaptığım kefir olmuş dün akşam dolaba aldım bu akşam başlıyorum
kim var tatlım listede olup da katılım yapmayan
Ne güzel işte. 1 haftada 1kg veremezken 3 günde 1 kg süper birşey.3 gunluk detoksta sadece 1 kilo gitmis..
Bu adettendir. Evlenip kilo almazsan ya karın bakamıyor derler yada kocan sana bakmıyor derler.Evlilik neden öyle bir şey anlamadım ama ben daha evlenip kilo almayan görmedim.
İnşALLAH Denizciğim :) Bir yerden başlamak lazım lazım dedik dedik başladık hadi hayırlısı :)Süpersin ayşe cim. Listeye hızlı bir giriş yapacaksın bence :)
Günaydınlar
Dün aksam yemeği yememistim günde biraz cok kaçırınca. Sadece biraz üzüm ve armut yedim. Canım istememisti. Sabah 66.9u gördüm tartıda cok mutlu oldum :)
T turkcedersidefterimcom leslie 1 mil yapıldı aksam da 1 saat yürüyüş yapmıştım
Her açlık insanı mutsuz etmiyormuş demek kiGünaydınlar
Dün aksam yemeği yememistim günde biraz cok kaçırınca. Sadece biraz üzüm ve armut yedim. Canım istememisti. Sabah 66.9u gördüm tartıda cok mutlu oldum :)
Evet bence de cok iyi ama uzun süre bir şey yemememden dolayı mı öyle çıktım acaba, yarın ne olur merak içindeyim :)Çok iyi
Çok aç da hissetmedim ilginç bi şekilde, açlığa dayanamıyorum yoksa, biliyorsunHer açlık insanı mutsuz etmiyormuş demek ki
Canım sporlari dk cinsinden yazıyoruz da senin leslie kaç dakika oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?