Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz evlendik bir araya gelmedik hemen. Ama beraber yaşamaya başladığımızda da ben aldım eşim almadı.demek ben ona hiç iyi bakamadım. O bana zaten bagetlerle baktı :) Düğün kilolarıma gelmeme az kaldı. Adam hep aynı.

Bugünkü menüm ;
Sabah ; 2 dilim ekmek, 1 yumurta,1 kk peynir, 5 zeytin,domates salatalık

Öğlen ;3 köfte kadar haşlanmış dana biftek,brokoli karnabahar kırmızı biberli salata, 60 gr baget ekmek

Ara ; 2 ceviz 10 adet kuru dut

Akşam; 3 kaşık yoğurt, 2 kaşık çiya tohumu, nektar

Ara; dereotlu kefir

-3 litre su
- 2 filitre kahve
- 4 bardak hibiskus çayı
- Spor yok

Bugünkü menum
SABAH 1 kupa çay 1 simit, 2 domates. ,1 salatalık, 1 ck bal, kk kadar peynir
ARA 1 sb sütlü Türk Kahvesi
ÖĞLE soğanlı biberli omlet 1 ekmek
ARA 1 avuç üzüm, 1 yeşil elma
AKŞAM 1kepce yeşil mercimek çorbası
1 kepçe taze fasulye (17.30 gibi yiyeceğim )
su 3 lt (şimdilik 2 lt oldu )
spor 500 ip atlama

Kizlar az once yesil mercimekli bulgur pilavini biraz fazla yedim sanki 10 yk kadar. Cok mu yemisim sizce?
Bugün baska bisey yemeyi dusunmuyorum..

260 kalori yani. Bence çok değil. Saat de erken henüz. Biraz fazla hareket edersin.

Kizlar az once yesil mercimekli bulgur pilavini biraz fazla yedim sanki 10 yk kadar. Cok mu yemisim sizce?
Ayy çok severim yanına da yoğurt olacak
Canim eğer 1 porsiyon kadar yapıyorsa yedigin yaklaşık 250 kalori. Gün içinde yediklerinle beraber hesapla. Çok acikirsan yoğurt ye salata ye.

260 kalori yani. Bence çok değil. Saat de erken henüz. Biraz fazla hareket edersin.

Ayy çok severim yanına da yoğurt olacak
Canim eğer 1 porsiyon kadar yapıyorsa yedigin yaklaşık 250 kalori. Gün içinde yediklerinle beraber hesapla. Çok acikirsan yoğurt ye salata ye.
Hic kalorisine bakmak aklima gelmemisti neyseki azcik rahatladim ama 6 kasikta kalsaydi cook iyi olurdu.
Yaninda kozlenmis patlican,biber salatasi,ayran ve tursu vardi.

Ben 3 kaşık yoğurt 1 su bardağı Madensuyu yarım limon ile yapıyorum. Döndüğümde ben de başlayacağım :)

Benim ölçüler biraz fazla oluyordu. 1 sürahilik.
Bugün bu ölçülerle deneyeyim dennisgocum.

Dün akşam yemeğini yemedim yediklerim 1 hafta yeter

Çok öğün de atlamamaya dikkat etmek gerek bence.
Kaçamaklar genellikle öğün atlayınca oluyor.

Benim de kronik kabızlık sorunum var.
Zaman zaman 15 güne kadar uzuyor..
Kefirin gerçekten iyi geldiğini hissediyorum.
Kefir hapı daha mı etkili yoksa içemeyenler için mi?

Canım 1 simit 4 dilim ekmek yerine geçiyor saban 1 simit yediysen gün boyu başka ekmek grubu tüketmemek daha iyi olmaz mı ?

Biraz fazla gibi canım bol su içip biraz da sporun olduğunu varsayarsak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bir de diğer öğünlerde ekmek tüketimi yoksa bir şekilde dengelenebilir.

Kefir hapı daha etkiliymiş. Kefir ile çözülmediğinde hapa geçti arkadaşım şu an sorun çözülmüş gibi duruyor

Menüm;
08:00
1 h.yumurta
1 salatalık
1 kupa filtre kahve

11:30
4 yk kıymalı kabak
Yarım kase tarhana corbasi
1 wasa

15:30
10 yk mercimekli bulgur pilavı
4 yk köz patlican,biber salatası
1 bardak ayran

3 kupa yesil cay
3 L su
2 kücük t.kahvesi

Spor amaclı olmasada 30 dk yurumusum.. Simdi misafirim var aksam spor yapmaya calısırım..

Menüm böyle dennisgo

Sabah kahvaltısının ekmekleri 15,30 yemeğinde yenmiş gibi olmuş. Benim şu 5 dilim ekmekli menüyü düşününce hiçbir sorun görünmüyor canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…