Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben gecen hafta ayrılma kararı aldım

Kızlar çok aciktigim ve halsiz kaldığım için akşam menusunu salata olarak değiştirdim

Kizlar bugun oglum okula basladi hem is hem okul hem fizik bir de alisveris aksam 8 den sonrada ev sildim supurdum bi de sabah regli olmustum belim kopuyo su anda kendinize iyi bakin

Minik mi başlıyor kaptanım?
Kolay gelsin, zor bir sene olacak desene :)
Kızlar çok aciktigim ve halsiz kaldığım için akşam menusunu salata olarak değiştirdim

Dirilişcim, acaba menün çok mu hafif oluyor?

Ben de menümü yazayım.
Düzenli yazmak istiyorum artık ama genellikle yediklerimi unutuyorum.

Sabah:
- 2 etimek
- 1 çay kaşığı krem peynir
- 6 adet zeytin
- 1 çay kaşığı fındık ezmesi
- 2 erik

Ara:
- 1 dilim bar

Öğle:
- 1 dilim traliçe / Kaç gündür canım çok istiyor ama tartıda hep sabittim. O yüzden bekliyordum. Bugün -500 görünce yedim gitti.

Ara:
- 1 bardak kefir

Akşam:
- 2 yemek kaşığı patlıcan yemeği
- 1 yemek kaşığı pilav
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 1 dilim etimek

3 litre su
1 fincan yeşil çay
1 fincan kahve
Yatmaya yakın da maden suyu, limon, yoğurt karışımını tüketmeyi düşünüyorum.

Minik mi başlıyor kaptanım?
Kolay gelsin, zor bir sene olacak desene :)

Dirilişcim, acaba menün çok mu hafif oluyor?

Canim su aralar biraz fazla dagittim acil toparlamam lazım o yüzden biraz hafif oldu 2 hafta sonrada tatile gidebilirim o zamana kadar su 8 li rakamlardan kurtulmak istiyorum artık

Kizlar bugun oglum okula basladi hem is hem okul hem fizik bir de alisveris aksam 8 den sonrada ev sildim supurdum bi de sabah regli olmustum belim kopuyo su anda kendinize iyi bakin
Geçmiş olsun kaptanım
Iyi de güzelim birşey yetmemişsin ki. Diyet demek az yaşamak dem
Canim su aralar biraz fazla dagittim acil toparlamam lazım o yüzden biraz hafif oldu 2 hafta sonrada tatile gidebilirim o zamana kadar su 8 li rakamlardan kurtulmak istiyorum artık
Bu şekilde kurtulursun sonra 1 gün de de fazlasıyla alırsın canım. Kilo vermek hızlı olacak birşey değil.
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın:)

Bi kaç gün böyle yapsam sonra normale dönerim

Hayırlı olsun paşa nin okulu. Benim oglumda 21 aylık inşallah bende görürüm o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…