Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Kahvaltı saati gecikmiş ama hala da yatmak istiyorum nedense. Benim de adet yakın sanırım keyfim yok.bir de dün akşam eve döndüm. Aynı anda en az 4-5 yerde bulunmak istiyorum.hangisine gitsem,diğerleri içimde kalıyor. saçma belki ama neredeyse o an olmadığım yerler nedeniyle mutsuz olacağım :)

Minik mi başlıyor kaptanım?
Kolay gelsin, zor bir sene olacak desene :)

Dirilişcim, acaba menün çok mu hafif oluyor?
aynen tatlım sar başa oldu büyük 7 ye geçti küçük başladı bu sene
Hayırlı olsun paşa nin okulu. Benim oglumda 21 aylık inşallah bende görürüm o günleri
canım inan o kadar çabuk geçiyorki 7 sene önce küçük oğlum doğduğunda abi 1. sınıfa başlamıştı biri 2 aylıktı düşün o dönem kafayı yemek üzereydim bu günler geçer mi diyordum ama göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman
canım bu çok normal kısa bir süreliğine geldin türkiyeye gitme zamanın yaklaştı sen de gitmeden dolu dolu vakit geçirmek istiyorsun o yüzden hiç mutsuz olma şöyle düşün hangisinde daha fazla mutlu olacaksan oraya git eğer fırsat bulabilirsen diğerlerine de 5 er dk uğramaya çalış

Evet haklısın canım uzun da gelsem kısa da gelsem sonuçta yetmiyor ve daha fazla zaman istiyorum hep. Sonuçta bu okul öncesi kısa bir molaydı benim için. Belki de öyle bakıp mutlu olmak lazım.

yarın veya daha sonraki günlerde regl olacağım.muhtemelen ondandır ama yine de sabah tartıda +100 daha vardı ve bu sinir bozucu. Ödem atıcı yapmam gerekiyor belki de ama dışarıda olunca da ödem atıcı sıkıntılı diye yapmak istemiyorum. Cuma da tartı günü bugün de böyle geçsin de bakalım.

Eklentiler

• IMG_1424.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 39
Evet haklısın canım uzun da gelsem kısa da gelsem sonuçta yetmiyor ve daha fazla zaman istiyorum hep. Sonuçta bu okul öncesi kısa bir molaydı benim için. Belki de öyle bakıp mutlu olmak lazım.
aynen öyle tatlım
canım sen çorapla mı tartılıyon? çıkar çorapları
regli öncesi böyle olman çok normal moral bozmak yok biliyorsun

aynen öyle tatlım

canım sen çorapla mı tartılıyon? çıkar çorapları
regli öncesi böyle olman çok normal moral bozmak yok biliyorsun
Benim ayaklarım çocukluğumdan beri hiç ısınmaz yaz kış ayağımda çorap olur, hatta uyurken bile çorap ayağımdadır. hatırlayınca çıkarıyorum tartılırken ama o kadar bana ait bir şey ki genelde çıkarmak aklıma gelmez :)

[QUOTE

canım inan o kadar çabuk geçiyorki 7 sene önce küçük oğlum doğduğunda abi 1. sınıfa başlamıştı biri 2 aylıktı düşün o dönem kafayı yemek üzereydim bu günler geçer mi diyordum ama göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman
[/QUOTE]
Bir önceki okul başlangıcı oldukça sıkıntılıymış. Üstesinden gelmişsin ama tebrikler kaptanım. Artık hem tecrübeli bir velisin hem de diğer oğlun büyük olduğu için daha kolay bir başlangıç oluyordur senin için. Yine de kolay gelsin.

sen cuma gün unutma çıkar çoraplarını deniz cim

Bir önceki okul başlangıcı oldukça sıkıntılıymış. Üstesinden gelmişsin ama tebrikler kaptanım. Artık hem tecrübeli bir velisin hem de diğer oğlun büyük olduğu için daha kolay bir başlangıç oluyordur senin için. Yine de kolay gelsin.[/QUOTE]
evet dünki velilerle kıyaslayınca çok rahattım bir de abnin okulu olduğu için öğretmenlerin de bir kısmını tanıyorum o açıdan da rahat oldu tabi ki baklaım bu senemiz nasıl gececek

ooo wendigo cum nasılsın bugün

teşekkür ederim kaptanım, iyiyim şükür.

bi diyet listem olmadan bi şeye bağımlı olmadan bozuveriyorum diyetimi ya. sabah güzel başlayıp akşama bozuluyo maalesef.

şu kuşhanı sağlıklıca yapsam mı acaba?

beraber başlayalım mı benim yoğunluğum bitti şükür yarına ne dersin

Canim su aralar biraz fazla dagittim acil toparlamam lazım o yüzden biraz hafif oldu 2 hafta sonrada tatile gidebilirim o zamana kadar su 8 li rakamlardan kurtulmak istiyorum artık

O 8'li rakamlardan bir an önce kurtulma hissini çok iyi anlıyorum dirilişcim.
Malum daha yeni kurtulduğum için ben de.

Dennisgocum, sık sık gelebiliyor musun Türkiye'ye?
Öğretmen misin bu arada okul falan deyince?

Ayy kaptanım sen zor olanı atlatmışsın. Büyüyün dönemi çok daha zormuş. Şimdi o kardeşine de yardımcı olur.

sen cuma gün unutma çıkar çoraplarını deniz cim

Neden kaptanım?
Ekstra bir önemi mi var çorapların?

Günaydın güzeller

Dün sağlık ocağında Umut'un aşılarını yaptırdık bugün de doktora kontrole gittik. Her sey yolunda cok şükür.

Sizlerde ne var ne yok bakalım :)

Geçmiş olsun ördekcim.
Huysuzlandı mı Umutcuk?
merhaba hanımlar

Ooo, hoşgeldin wendigocum. Özletiyorsun kendini.

beraber başlayalım mı benim yoğunluğum bitti şükür yarına ne dersin

canım haftasonu tatil planımız var, geldikten sonra ancak. o kadar çabala çabala tatile denk gelen zaman istediğin kilo olamasın şu durumlar bitseydi hayırlısıyla. ama kesinlikle yapmayı düşünüyorum hemde 14 gün.

Ooo, hoşgeldin wendigocum. Özletiyorsun kendini.

canım ara ara okudum özlem giderdim sizinle ama yazmamışım sanırım hiç. buralardayım hatta bayaa ciddi ciddi dönmeyi düşünüyorum. bi süre (belki de sınırsız) çocuk düşünmüyorum o nedenle tamamen kendime odaklanıcam. o 57 buraya gelecek bu sefer inşallah. 2 ay dişimi sıksam hallederim de ah bu ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…