- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.821
Hadi bakalım tatil dönüşü bir hızla bekliyoruz senicanım haftasonu tatil planımız var, geldikten sonra ancak. o kadar çabala çabala tatile denk gelen zaman istediğin kilo olamasınşu durumlar bitseydi hayırlısıyla. ama kesinlikle yapmayı düşünüyorum hemde 14 gün.
canım ara ara okudum özlem giderdim sizinle ama yazmamışım sanırım hiç. buralardayım hatta bayaa ciddi ciddi dönmeyi düşünüyorum. bi süre (belki de sınırsız) çocuk düşünmüyorum o nedenle tamamen kendime odaklanıcam. o 57 buraya gelecek bu sefer inşallah. 2 ay dişimi sıksam hallederim de ah bu ben.
O 8'li rakamlardan bir an önce kurtulma hissini çok iyi anlıyorum dirilişcim.
Malum daha yeni kurtulduğum için ben de.
Dennisgocum, sık sık gelebiliyor musun Türkiye'ye?
Öğretmen misin bu arada okul falan deyince?
Ayy kaptanım sen zor olanı atlatmışsın. Büyüyün dönemi çok daha zormuş. Şimdi o kardeşine de yardımcı olur.
Neden kaptanım?
Ekstra bir önemi mi var çorapların?
Geçmiş olsun ördekcim.
Huysuzlandı mı Umutcuk?
Ooo, hoşgeldin wendigocum. Özletiyorsun kendini.
canım ara ara okudum özlem giderdim sizinle ama yazmamışım sanırım hiç. buralardayım hatta bayaa ciddi ciddi dönmeyi düşünüyorum. bi süre (belki de sınırsız) çocuk düşünmüyorum o nedenle tamamen kendime odaklanıcam. o 57 buraya gelecek bu sefer inşallah. 2 ay dişimi sıksam hallederim de ah bu ben.
İnşallah darısı başıma canım valla cok sıkıldım artık tavsiyelerin varsa dinliyorum
inşallah canım, bende bekliyorum kendimi.Hadi bakalım tatil dönüşü bir hızla bekliyoruz seni
Hayırlısı olsun wendigocum.
Bazı şeyler kısmet. İnşallah gönlüne göre olur her şey.
Fancy ile moni de tatile gitti.
Sen de tatilini yap gel.
Eksikleri tamamlayıp grupça tam gaz ilerleyelim.
Canim coraplar belki 100 gr gelirO 8'li rakamlardan bir an önce kurtulma hissini çok iyi anlıyorum dirilişcim.
Malum daha yeni kurtulduğum için ben de.
Dennisgocum, sık sık gelebiliyor musun Türkiye'ye?
Öğretmen misin bu arada okul falan deyince?
Ayy kaptanım sen zor olanı atlatmışsın. Büyüyün dönemi çok daha zormuş. Şimdi o kardeşine de yardımcı olur.
Neden kaptanım?
Ekstra bir önemi mi var çorapların?
Geçmiş olsun ördekcim.
Huysuzlandı mı Umutcuk?
Ooo, hoşgeldin wendigocum. Özletiyorsun kendini.
Hayırlısı olsun wendigocum.
Bazı şeyler kısmet. İnşallah gönlüne göre olur her şey.
Fancy ile moni de tatile gitti.
Sen de tatilini yap gel.
Eksikleri tamamlayıp grupça tam gaz ilerleyelim.
Ben de aynı sıkkınlığı yaşadım ve artık sinir harbi olmuştum.
Benim o direncimi kıran ananas ve yeşil çay, limon ve maden suyu kürü.
İkisini düzenli kullanıp yanında yediklerime dikkat edince o direnç kırıldı şükür.
Akşama dogru biraz huysuzlandi ben de rahat uyusun diye calpol verdim bir çay kaşığı. Rahatlattı bayaGeçmiş olsun ördekcim.
Huysuzlandı mı Umutcuk?
Canim coraplar belki 100 gr gelir
Ben ciplak tartiliyorum
Aboww kiz kiyafetle tartilir mi en kotu ic camasirla giydigin kiyafetleriin ic camasiri dahil bi torbaya koy onu tart bakalim ne kadar cikiyor onu dusersinO zaman ben bi 500 gr felan cikartiyim tartildiktan sonraben kıyafetlerimle tartiliyorum çünkü
Aboww kiz kiyafetle tartilir mi en kotu ic camasirla giydigin kiyafetleriin ic camasiri dahil bi torbaya koy onu tart bakalim ne kadar cikiyor onu dusersin
Yok öyle kendi kendine karar almak. Izin başka birşey ayrılmak başka birşey. Oylama yaparız. Herkes ayrılsın derse tamam. Ama bu şartlarda ayrılamazsın canım.
inşallah canım, bende bekliyorum kendimi.
inşallah canım, siz beklemeyin tam gaz devam.
Ayy, ben de temas yüzeyi falan diye düşünüyorum.Canim coraplar belki 100 gr gelir
Ben ciplak tartiliyorum
İnşallah deniycem canım gün içinde mi iciyorsun
Akşama dogru biraz huysuzlandi ben de rahat uyusun diye calpol verdim bir çay kaşığı. Rahatlattı baya
Aynen, sonuçta size yetişmek için daha çok yol almam lazım kendi adıma.
Ayy, ben de temas yüzeyi falan diye düşünüyorum.
Çok iyiymiş 100 gram kaptanım.
Takı toka ne varsa çıkarılım artık.
Aynen Dirilişcim.
Kahvaltıdan 1-2 saat sonra başlayıp akşama kadar bitiriyorum ama sıkıldım şimdi ara verdim.
Oyy, yerim onu ben.
Valla kızzz napıyım ev kalabalık tartı aşağıda mecbur öyle tartiliyorum odama aliyim bari
Ay kizlar ben saati bile cikariyom tartilirken manyakmiyim neyimAynen, sonuçta size yetişmek için daha çok yol almam lazım kendi adıma.
Ayy, ben de temas yüzeyi falan diye düşünüyorum.
Çok iyiymiş 100 gram kaptanım.
Takı toka ne varsa çıkarılım artık.
Aynen Dirilişcim.
Kahvaltıdan 1-2 saat sonra başlayıp akşama kadar bitiriyorum ama sıkıldım şimdi ara verdim.
Oyy, yerim onu ben.
Ay kizlar ben saati bile cikariyom tartilirken manyakmiyim neyim
O zaman kaç maden suyu yapıyorsun aksama kadar ictigine göre 1 tane değildir
Ay kizlar ben saati bile cikariyom tartilirken manyakmiyim neyim
Tam tarif vereyim canım.
Yeşilçayı 3 bardak sıcak su ile demliyorsun.
İçerisine yarım limonun suyu ve 1 maden suyunu ekliyorsun.
4-5 bardak oluyor zaten.
100 grama bile takılırken mantıklı aslında kaptanım ama çorap deyince komik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?