Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kaptanım
Birkaç videoda doktor çektirmek şart diyordu da. Sorarım gittiğim dişciye
duruşu diğer dişi çürütebiliyor. Benim alttaki iki tanesini yüzünden arka dişlerime kanal tedavisi yapıldı. sağ üstteki yüzünden de arka 4 dişimde dolguyapıldı. Yansıma ağrılar duyuyordum ama çürük var diye doktora gidiyordum. çok ağrım var diye açıyordu birşey görmeden kapatıyordu.sonra aynı ağrı devam :)

22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> 73,5>> ??
servey>> 69,4 >>68,9
inatettimolacak >> 60,7>> 60,2
moni >>85,2>> ??
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> 65
Egeliegeli >> 64,4 >>63
morordek >> 67,2 >> 66,9

nilsub >> 81,9>> ??
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>???
Dirilisci hatun >> 83,5>>???
kaanin annesi >>57,3>> ??
hedef38beden >>77,2 >>??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

Bu haftaki kilolar yanlış olabilir, bildirim yapmayanlarınkini aynen bırakmıştım. Kilolarınızı da güncelleyebilirsiniz :)​

Hedefini tutturan ve kilo veren herkese kocaman bir alkış , kendim dahil kilosu sabit olanlara biraz daha spor mu gerekir acaba

22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> 73,5>> ??
servey>> 69,4 >>68,9
inatettimolacak >> 60,7>> 60,2
moni >>85,2>> ??
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> 65
Egeliegeli >> 64,4 >>63
morordek >> 67,2 >> 66,9

nilsub >> 81,9>> ??
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>74,5
Dirilisci hatun >> 83,5>>83
kaanin annesi >>57,3>> 56
hedef38beden >>77,2 >>76

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

Bu haftaki kilolar yanlış olabilir, bildirim yapmayanlarınkini aynen bırakmıştım. Kilolarınızı da güncelleyebilirsiniz :)​

sevgili arkadaşlar şu aralar hayatımda herzamankiden fazla bir yoğunluk var fazla uğrayamıyorum ama sizlerde ihmal ediyorsunuz siz böyle yapmazdınız ne oldu sizlere eğer bir problem falan varsa hep beraber çöxüm bulmaya çalışalım umarım herkesin keyfi yerindedir de okulların açılma yoğunluğuna bağlıdır bunlar

deniz cim hibiskus çayını nasıl yapıyorsun tatlım
muhtemelen şu an derstesindir dersten çıkınca yazarsın
Çarşamba günleri tatilim kaptanım o nedenle evde keyif yapıyorum :) frenchpres te yapıyorum ve 2 kupa çıkacak kadar demliyorum. Kaynamış suya 3 tatlı kaşığı atıyorum ve 10 dakika kadar bekleyip süzüp içiyorum. Bir çubuk tarçın 1 dilim zencefil ile içtim daha önce o da ayrı güzeldi. Ama orada miktar artmalı sanki 2 kupa için bir çubuk tarçın fazla gelebilir.

Okullar açılsın ayarlarımızı kış moduna çevirelim sanırım daha fazla katılım olacak kaptanım. Buradaki aktifliğimiz ve motivasyonumuz cuma performansımızı da olumlu etkileyecektir

bende aldım hibiskus çayı bende 2-3 tane kağıt bardağa atıp içtim senden cevap gelene kadar diye o fena olmadı bundan sonra senin gibi yapayım
Okullar açılsın ayarlarımızı kış moduna çevirelim sanırım daha fazla katılım olacak kaptanım. Buradaki aktifliğimiz ve motivasyonumuz cuma performansımızı da olumlu etkileyecektir
evet sanırım havaların biraz soğuması gerekiyor motivasyonun artması için
ben gene gece küçüğün diş sancısı ile 3-4 defa kalkınca sersem gibiyim antibiyotik biran önce etki etse de rahatlasak gece uykularını

Bende aldım kaptanım kargoda:)

Benim alt çene dişlerim diğerlerini sıkıştırıyordu. O nedenle çekilmese diş teli takacak kadar bozulurdu belki de dişlerim.

Anladım canım.
Çok geçmiş olsun sana. Sen kurtulmuşsun, darısı başıma.

Her menü paylaşımında hibisküs dikkatimi çekiyor ama bir türlü deneyemedim.
Havalar az serinlesin de bolca sıcak şey içeceğim.
Şimdi seçmece yapıyorum mecburen. Seçimimi de genelde kahveden yana kullanıyorum.

Teşekkür ederim benimde çok işime yarayacak

Yalnız, sürekli içmeyin alışkanlık yapıp etki yapmamaya başlar diyor.

Aynen bende korkmustum ama duzelir son sicaklar herkesi mahvediyor

Ayy nerde eve gelince uyuyalim biraz deduk ama yom uyumadi sipa bende tarhanami cektim robotta kislik tarhanamiz son kuruma asamasinda

hedef38beden cnm cevizkabugunu yaptim az sonra icecegim nasil olacak bakalim

Nasıl oldu kaptanım? Ben deneyemedim gitti.

GunaydinOkul zamanı. Kızlar saat 7.00 ile 15.00 arasında pek yazamayabilirim. Telefon çekmiyor okulda.Bahcede çekiyor biraz

Branşın neydi senin Egelicim?

Ben de tuz kullanmiyorum. Yemek tuzsuz olsa bile beni rahatsız etmiyor. Eşime de tuzu biraktiracagim inşallah. Günde alınması gereken tuz miktarı 6gr

Ben de tuz sevmem ama tuzsuz yediğim zaman tansiyonum düşüveriyor. O nedenle alıştım normal tuzlu içmeye.

Bence dönemle alakalı.
Yazdan kışa geçiş. Havalar serinleyemedi. Yeni düzene alışılıyor derken genel bir durum gibi.

Kaptanım; çocuğu okula gidenler zaten ancak düzene alışıyor. Havalar da saçma sapan bir modda. İnsanın düzeni bozuluyor.
15 güne kadar herkes tam moda girer herhalde.

dennisgo öncelikle teşekkür ederim. Karanfil çayı gerçekten etkiliydi. Hazırladığımız bir yazılım var. Dün o yazdığım saatte yorgun, bitkindim. Sıkmıştı iyice. Başımdaki ağırlık moralimi bozmuştu. Belki biraz psikolojik olarak da etkilemiştir ama gece saat 12'ye kadar az mola ile çok verimli bir hale geçtim. 12'den sonra da 2-3 saat anime izleyecek halim kalmıştı. Tavsiye ediyorum.

toplight kaptanım; ayın 27'si itibari ile 1 haftalığına şehir dışına çıkmamız gerekiyor. Bir yerlerde tartılırım ama katılım yapmasam sorun olur mu?

İşe yaramasına sevindim canım. Bende 2 gündür çok iyi değilim karnım dişim damağım kulağım başım ağrıyor. Ağrımayan yerlerimi saysam liste daha kısa olurdu sanırım.öylece boş boş yatıyorum sabahtan beri :)

Sen de yeni evine döndün ya Türkiye'nin yoğunluğuna alışmışsındır Dennisgocum. Boşluktan ağrıları hissediyorsundur. Gezerken hiç hissedilmiyor değil mi?

Sen de yeni evine döndün ya Türkiye'nin yoğunluğuna alışmışsındır Dennisgocum. Boşluktan ağrıları hissediyorsundur. Gezerken hiç hissedilmiyor değil mi?
AA gezerken sıfır ağrı. Şimdi orada olsam bu ağrılarla gezerdim de. Dün okul başladı ya,Fransızca bilmiyorum diye kastım sanırım öncesinde, okulda keyifli geçti ben de rahatlayınca tüm ağrılarım ortaya çıktı sanırım :) toparlarım bir kaç güne sanırım.

Bende deniz içtiği için meraktan aldım hibüsküs çayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…