Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

baharı yok severim, yazın da bu mutluluğum artarak devam eder her zaman. Bu sene hayatımda ilk defa kendim için birşeyler yapıp çok güzel bir yaz geçirdim. 3 aylık süre insan ömrümde bazen uzun bir zaman değil, bazen de çok uzun bir zaman.

06/06 da başlayan diyetisyen maceram 88 kilo, %41,9 yağ oranı 36,7 kg yağ ile, %42,21 obezite derecesi 33,4 vücüt kitle indeksi, metabolizma yaşı 46, iç yağlanma 9, 1725 metabolizma hızı ile başladı.

14/09 da yapılan son kontrollerime göre 68,2 kilo, %31,1 yağ oranı, 21,2 kg yağ ile, %10,59 obezite derecesi 26 vücut kitle indeksi, metabolizma yaşı 37, iç yağlanma 4, 1590 metabolizma hızı ile devam etmekte.

Bir sonraki kontrole kadar neler olur bilmem ama bir mevsim insanı sağlığına da kavuştur sağlığından da eder.. biz beraberce sağlığını kazanan tarafta olalım.. günler üst üste eklendiğinde, attığımız ufak adımlar büyük hedeflere giden yolumuza döşediğimiz başarı taşlarımız olsun.

Aynen şekerim. Tadını çıkar evde olmanın, şöyle güzel bir dinlen. Bazen bahaneye ihtiyacı oluyor insanın.

Bende deniz içtiği için meraktan aldım hibüsküs çayını

Aynen aynen, Deniz moda yaptı resmen çayı.

Birde mevsim değişmeye başladığı için kızlar bu havalar hem depresyon yapmaya birde vücutta değişiklere sebep oluyormuş

Sanırım ben mevsim değişemediği için depresyona girmek üzereyim.

Tebrikler canım.
Ben 25 Mayıs'ta 90,5 ile başlamıştım.
Sen ne kadar güzel vermişsin. Ben hala 75 olsun diye bekliyorum.

Tebrikler canım.
Ben 25 Mayıs'ta 90,5 ile başlamıştım.
Sen ne kadar güzel vermişsin. Ben hala 75 olsun diye bekliyorum.
Ben de daha önce bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo vermemiştim. O da diyetisyen farkı olsun. Hepimiz biraz biliyoruz ama bunlar konunun uzmanı bizden iyi yapmaları normal :) senin verdiğin kilo da süper canım..kendine haksızlık etme.gayet iyi gidiyoruz ve çok daha iyisini elde edeceğiz.

Abuk subuk seyler icince bana tadi fena gelmedi ama oglum icemedi
Canim haber verdigin surece sirun yok

Masallah deniz cim cok guzel gidiyorsun
O sureden bu zamana ben hala 73 lerdeyim

Masallah deniz cim cok guzel gidiyorsun
O sureden bu zamana ben hala 73 lerdeyim
Kaptanım sen de bu sürede az şey atlatmadın. Ama şu okulların açılışı ile oluşan yeni düzenlerimize bir alışalım sonra beraberce daha sıkı sarılıp eksileri görelim.bahara kalmaz herkes mezun olur :))

Haklısın canım.
Hatta diyetisyen hiçbir bilgi vermese dahi kontrollerin verdiği sorumluluk bile yeterli.
Aynı zamanda duraklamalarda da büyük fayda tabi.

Bugünkü menüm

Sabah ; 4 dilim etimek, 2 Light üçgen peynir,5 zeytin salatalık yeşil biber

Öğlen ; 2 dilim ekmek ile peynirli kırmızı biberli sandviç

Ara ; 10 badem 1 elma

Akşam ; yoğurtlu semizotu

Ara 1 bardak kefir

3 litre su 1 litre dukan bira
2 kupa hibiskus tarçın zencefil ile
Spor yok

Türkçe öğretmeniyim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…