- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.261
AA gezerken sıfır ağrı. Şimdi orada olsam bu ağrılarla gezerdim de. Dün okul başladı ya,Fransızca bilmiyorum diye kastım sanırım öncesinde, okulda keyifli geçti ben de rahatlayınca tüm ağrılarım ortaya çıktı sanırım :) toparlarım bir kaç güne sanırım.
Bende deniz içtiği için meraktan aldım hibüsküs çayını
Birde mevsim değişmeye başladığı için kızlar bu havalar hem depresyon yapmaya birde vücutta değişiklere sebep oluyormuş
baharı yok severim, yazın da bu mutluluğum artarak devam eder her zaman. Bu sene hayatımda ilk defa kendim için birşeyler yapıp çok güzel bir yaz geçirdim. 3 aylık süre insan ömrümde bazen uzun bir zaman değil, bazen de çok uzun bir zaman.
06/06 da başlayan diyetisyen maceram 88 kilo, %41,9 yağ oranı 36,7 kg yağ ile, %42,21 obezite derecesi 33,4 vücüt kitle indeksi, metabolizma yaşı 46, iç yağlanma 9, 1725 metabolizma hızı ile başladı.
14/09 da yapılan son kontrollerime göre 68,2 kilo, %31,1 yağ oranı, 21,2 kg yağ ile, %10,59 obezite derecesi 26 vücut kitle indeksi, metabolizma yaşı 37, iç yağlanma 4, 1590 metabolizma hızı ile devam etmekte.
Bir sonraki kontrole kadar neler olur bilmem ama bir mevsim insanı sağlığına da kavuştur sağlığından da eder.. biz beraberce sağlığını kazanan tarafta olalım.. günler üst üste eklendiğinde, attığımız ufak adımlar büyük hedeflere giden yolumuza döşediğimiz başarı taşlarımız olsun.
Ben de daha önce bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo vermemiştim. O da diyetisyen farkı olsun. Hepimiz biraz biliyoruz ama bunlar konunun uzmanı bizden iyi yapmaları normal :) senin verdiğin kilo da süper canım..kendine haksızlık etme.gayet iyi gidiyoruz ve çok daha iyisini elde edeceğiz.Tebrikler canım.
Ben 25 Mayıs'ta 90,5 ile başlamıştım.
Sen ne kadar güzel vermişsin. Ben hala 75 olsun diye bekliyorum.
Abuk subuk seyler icince bana tadi fena gelmedi ama oglum icemediAnladım canım.
Çok geçmiş olsun sana. Sen kurtulmuşsun, darısı başıma.
Her menü paylaşımında hibisküs dikkatimi çekiyor ama bir türlü deneyemedim.
Havalar az serinlesin de bolca sıcak şey içeceğim.
Şimdi seçmece yapıyorum mecburen. Seçimimi de genelde kahveden yana kullanıyorum.
Yalnız, sürekli içmeyin alışkanlık yapıp etki yapmamaya başlar diyor.
Nasıl oldu kaptanım? Ben deneyemedim gitti.
Branşın neydi senin Egelicim?
Ben de tuz sevmem ama tuzsuz yediğim zaman tansiyonum düşüveriyor. O nedenle alıştım normal tuzlu içmeye.
Bence dönemle alakalı.
Yazdan kışa geçiş. Havalar serinleyemedi. Yeni düzene alışılıyor derken genel bir durum gibi.
Kaptanım; çocuğu okula gidenler zaten ancak düzene alışıyor. Havalar da saçma sapan bir modda. İnsanın düzeni bozuluyor.
15 güne kadar herkes tam moda girer herhalde.
Canim haber verdigin surece sirun yokdennisgo öncelikle teşekkür ederim. Karanfil çayı gerçekten etkiliydi. Hazırladığımız bir yazılım var. Dün o yazdığım saatte yorgun, bitkindim. Sıkmıştı iyice. Başımdaki ağırlık moralimi bozmuştu. Belki biraz psikolojik olarak da etkilemiştir ama gece saat 12'ye kadar az mola ile çok verimli bir hale geçtim. 12'den sonra da 2-3 saat anime izleyecek halim kalmıştı. Tavsiye ediyorum.
toplight kaptanım; ayın 27'si itibari ile 1 haftalığına şehir dışına çıkmamız gerekiyor. Bir yerlerde tartılırım ama katılım yapmasam sorun olur mu?
Masallah deniz cim cok guzel gidiyorsunbaharı yok severim, yazın da bu mutluluğum artarak devam eder her zaman. Bu sene hayatımda ilk defa kendim için birşeyler yapıp çok güzel bir yaz geçirdim. 3 aylık süre insan ömrümde bazen uzun bir zaman değil, bazen de çok uzun bir zaman.
06/06 da başlayan diyetisyen maceram 88 kilo, %41,9 yağ oranı 36,7 kg yağ ile, %42,21 obezite derecesi 33,4 vücüt kitle indeksi, metabolizma yaşı 46, iç yağlanma 9, 1725 metabolizma hızı ile başladı.
14/09 da yapılan son kontrollerime göre 68,2 kilo, %31,1 yağ oranı, 21,2 kg yağ ile, %10,59 obezite derecesi 26 vücut kitle indeksi, metabolizma yaşı 37, iç yağlanma 4, 1590 metabolizma hızı ile devam etmekte.
Bir sonraki kontrole kadar neler olur bilmem ama bir mevsim insanı sağlığına da kavuştur sağlığından da eder.. biz beraberce sağlığını kazanan tarafta olalım.. günler üst üste eklendiğinde, attığımız ufak adımlar büyük hedeflere giden yolumuza döşediğimiz başarı taşlarımız olsun.
Kaptanım tatlandırıcı ve yaban mersini ekliyormuş benim diyetisyen belki bu şekilde denemek istersin. Tatlandırıcı yerine bal da olabilir bence.Abuk subuk seyler icince bana tadi fena gelmedi ama oglum icemedi
Canim haber verdigin surece sirun yok
Ben ülke değiştirince zaten mevsim otomatik değişiyor :) o nedenle bu sene hiç anlamadım hangi ay hangi mevsim :)))Birde mevsim değişmeye başladığı için kızlar bu havalar hem depresyon yapmaya birde vücutta değişiklere sebep oluyormuş
Kaptanım sen de bu sürede az şey atlatmadın. Ama şu okulların açılışı ile oluşan yeni düzenlerimize bir alışalım sonra beraberce daha sıkı sarılıp eksileri görelim.bahara kalmaz herkes mezun olur :))Masallah deniz cim cok guzel gidiyorsun
O sureden bu zamana ben hala 73 lerdeyim
Şuan hangi mevsim orasıBen ülke değiştirince zaten mevsim otomatik değişiyor :) o nedenle bu sene hiç anlamadım hangi ay hangi mevsim :)))
Ben de daha önce bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo vermemiştim. O da diyetisyen farkı olsun. Hepimiz biraz biliyoruz ama bunlar konunun uzmanı bizden iyi yapmaları normal :) senin verdiğin kilo da süper canım..kendine haksızlık etme.gayet iyi gidiyoruz ve çok daha iyisini elde edeceğiz.
Sonbahar sonu.. kışa az kaldı :)Şuan hangi mevsim orası
Anladım canım.
Çok geçmiş olsun sana. Sen kurtulmuşsun, darısı başıma.
Her menü paylaşımında hibisküs dikkatimi çekiyor ama bir türlü deneyemedim.
Havalar az serinlesin de bolca sıcak şey içeceğim.
Şimdi seçmece yapıyorum mecburen. Seçimimi de genelde kahveden yana kullanıyorum.
Yalnız, sürekli içmeyin alışkanlık yapıp etki yapmamaya başlar diyor.
Nasıl oldu kaptanım? Ben deneyemedim gitti.
Branşın neydi senin Egelicim?
Ben de tuz sevmem ama tuzsuz yediğim zaman tansiyonum düşüveriyor. O nedenle alıştım normal tuzlu içmeye.
Bence dönemle alakalı.
Yazdan kışa geçiş. Havalar serinleyemedi. Yeni düzene alışılıyor derken genel bir durum gibi.
Kaptanım; çocuğu okula gidenler zaten ancak düzene alışıyor. Havalar da saçma sapan bir modda. İnsanın düzeni bozuluyor.
15 güne kadar herkes tam moda girer herhalde.
Bende deniz içtiği için meraktan aldım hibüsküs çayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?