- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.281
baharı yok severim, yazın da bu mutluluğum artarak devam eder her zaman. Bu sene hayatımda ilk defa kendim için birşeyler yapıp çok güzel bir yaz geçirdim. 3 aylık süre insan ömrümde bazen uzun bir zaman değil, bazen de çok uzun bir zaman.
06/06 da başlayan diyetisyen maceram 88 kilo, %41,9 yağ oranı 36,7 kg yağ ile, %42,21 obezite derecesi 33,4 vücüt kitle indeksi, metabolizma yaşı 46, iç yağlanma 9, 1725 metabolizma hızı ile başladı.
14/09 da yapılan son kontrollerime göre 68,2 kilo, %31,1 yağ oranı, 21,2 kg yağ ile, %10,59 obezite derecesi 26 vücut kitle indeksi, metabolizma yaşı 37, iç yağlanma 4, 1590 metabolizma hızı ile devam etmekte.
Bir sonraki kontrole kadar neler olur bilmem ama bir mevsim insanı sağlığına da kavuştur sağlığından da eder.. biz beraberce sağlığını kazanan tarafta olalım.. günler üst üste eklendiğinde, attığımız ufak adımlar büyük hedeflere giden yolumuza döşediğimiz başarı taşlarımız olsun.
Sağol canım ağrılar devam.lydznp geçmiş olsun canim. Nasil oldun?
Günde bir kaç bardak bira mı içiyormuş ne. Başka da yemek yok galiba. Sağlık elden gidince kıymetini bilmeyelim başta bilip sağlıklı beslenelim kızlar.lydznp burada sağlıksız menülere boşuna kızmıyordu.
Dirilisci hatun tatlim nerelerdesin kac gundur dogru durust gormuyorum yaramaxlik falan yok dimi
T turkcedersidefterimcom canım spor listesini haftalık mı tutuyorsun? Benim her gun 30 dakikalık yürüyüşlerim var. Pazartesiden itibaren düzenli. Eklersin beni de :)
Ya aslında geçen hafta da var ama hangi günler tam hatırlamıyorum. O yüzden sen bence bu pazartesiden itibaren al beni :) yaptıkça yazarımNot ettim de cuma sabah paylaşmayı düşünüyorum. Bu pazartesi mi? Kaç gün oldu?
Ya aslında geçen hafta da var ama hangi günler tam hatırlamıyorum. O yüzden sen bence bu pazartesiden itibaren al beni :) yaptıkça yazarım
Canim gecmis olsun hayirdir nesi var acil sifalarOglum hasta canım 2 gündür onunla ugrasiyorum muhremelen aksam yine acile gidecez
Canim ben de dun itibari ile basladim gunde 1 saat yuruyus 2 gun olduTamm Canim benim. Üç gün için not ediyorum
Türkçe öğretmeniyim canim
Oglum hasta canım 2 gündür onunla ugrasiyorum muhremelen aksam yine acile gidecez
Canim ben de dun itibari ile basladim gunde 1 saat yuruyus 2 gun oldu
Fizik egzersizlerini saymiyorum ama hergun yaklasik 15 dk suruyor o da omuz kol calistirmasi
Aaa, ne güzel.
Bolca tembihle öğrencilerini Egelicim.
Türkçe'yi katlediyor resmen yeni nesil.
Ben de fen bilgisi öğretmeniyim ama öğretmenlik yapmıyorum.
Oyy, çok geçmiş olsun dirilişcim. Neyi var?
Allah acil şifa versin kuzunaOglum hasta canım 2 gündür onunla ugrasiyorum muhremelen aksam yine acile gidecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?