- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.321
döndüm kaptanım pazartesi gecesiama yoğunluktan giremedim bir türlü şu haftayı atlatayım inşallah buralarda olucam
bugün,sibelin istediği tahlilleri yaptırdım saat 10 da ismek kursum vardı,çıkışta avm gezdim market alışverişi vs. yarın temizlik günüm öğlene kadar sonrasında da misafirim gelecek komşucuklarım beni özlemişaslında sırf meraktan gelecekler biliyorum çünkü kıştan beri beni görmediler sadece kilo verdiğim kulaklarına gitmiş tepkilerini merak ediyorum,beni en son gördüklerinde 110 kilo falandım ayy yıldızım çok düşük yamulcam yine
Geçmiş olsun canım neyi var?Oglum hasta canım 2 gündür onunla ugrasiyorum muhremelen aksam yine acile gidecez
Dirilisci hatun geçmiş olsun canim.
Geçmiş olsun canım neyi var?
Canim gecmis olsun hayirdir nesi var acil sifalar
Oyy, çok geçmiş olsun dirilişcim. Neyi var?
cnm komsularin catlayacak o zaman banusun dedigi gibi bol bol felak nas oku arada poponu da kasi nazar degmesindöndüm kaptanım pazartesi gecesiama yoğunluktan giremedim bir türlü şu haftayı atlatayım inşallah buralarda olucam
bugün,sibelin istediği tahlilleri yaptırdım saat 10 da ismek kursum vardı,çıkışta avm gezdim market alışverişi vs. yarın temizlik günüm öğlene kadar sonrasında da misafirim gelecek komşucuklarım beni özlemişaslında sırf meraktan gelecekler biliyorum çünkü kıştan beri beni görmediler sadece kilo verdiğim kulaklarına gitmiş tepkilerini merak ediyorum,beni en son gördüklerinde 110 kilo falandım ayy yıldızım çok düşük yamulcam yine
Cnm cok gecmis olsun insallah bir an once toparlar tatlimTsk ederim canım
Tsk ederim canım boğazında enfeksiyon var dünden beri bişey yediremedim sürekli ağlıyor ilaçlarını bile almıyor acilden yeni geldik serum felan taktılar bi yandan dışı çürük ameliyatla alicaklar he bide sünnet olması lazım hepsi bi araya geldi haliyle çok huzursuz
Konyalyim ben canım
Ben Ege'nin içindenimBen deNeresi?
Günaydın canımGünaydın kizlar
umarım bir an önce iyileşir. Bir çok şey üst üste gelmiş..Tsk ederim canım
Tsk ederim canım boğazında enfeksiyon var dünden beri bişey yediremedim sürekli ağlıyor ilaçlarını bile almıyor acilden yeni geldik serum felan taktılar bi yandan dışı çürük ameliyatla alicaklar he bide sünnet olması lazım hepsi bi araya geldi haliyle çok huzursuz
Konyalyim ben canım
günaydın kaptanım. Sizde gün nasıl başladı. Ağrı devam ediyor muGunaydinlar
günaydın canımGünaydın hatunlar
Ben Ege'nin içindenimKütahya
Sizin hangi il öğretmenim canım benim canım beni.
Kpss Türkçe sorularinda bilemedigim olursa sorarım.
canım bu gece 1 defa kalktı 3 gibi ağrıkesiciyi verdik nazlandı biraz uyudu ama benim uyku kaçtı uykusuz bir gece dahaGünaydın canım
umarım bir an önce iyileşir. Bir çok şey üst üste gelmiş..
günaydın kaptanım. Sizde gün nasıl başladı. Ağrı devam ediyor mu
günaydın canım
banışum sabah sabah yazamadım acele ile maşallah spora başlamakla çok iyi yaptın canım okul başlayınca biraz rahat olursun belki bu sene kursların var mı?Selamın Aleyküm kardeşceyizlerimmmmm
Herkese hayırlı geceler
Bu ara yine ayağı yanmış kedi modundayımvalla evde oturmayı özledim
Bir yandan kızların okulları bir yandan minik kuzunun yüzmesi derken bir yukarı bir aşağı bizim sokağın bayırını eskitiyorum
Birde geçen gün arkadaşın ısrarı üzerine fitnesse yazıldımhaftanın iki günü belediye tesislerine yazılmış hadi sende gel diye ısrar edince bende o gazla hadi bende yazılayım bari dedim Bakalım sonuçlarımda sıkıntı yoksa yarın benim ilk onun ikinci dersi olacak
Hem biraz kol falan çalışırım ki şu kilolar gittikçe sarkmalarım olmasınŞükür başka bir yerimde sarkma yok şimdilik.
Diğer günlerde de fırsat buldukça yürümeyi düşünüyorum gerçi onada fırsatım olmuyor ama artık sağlığım için hedefe daha çabuk ulaşabilmem için vakit yaratmam gerekecek
Kendi takımımı bile bazen ihmal ediyorum yoğunluktan ama yinede düzenli olarak günlük birşeyler yazmaya çalışıyorum tabi sonuçta imam osurursa cemaat mıçar demiyorlar boşunakızlarıda zıvanadan çıkarmıyayım
Maşallah sizleri sessizce okuyorum her gün gayet güzel gidiyor herkes
İnşallah cumaya yine herkes bol bol eksiler görür
Hoş geldin Ayşemmmm
Valla sana da kaç gündür yazacağım yazacağım ama hep bir şey araya giriyor sonra unutuyorumşu b12ye bir daha mı baktırsam nedir
Ne güzel şimdi yarın komşucukların iltifatlara boğacaklar seni
Sende benim gibi yıldızı düşük hemen nazara gelenlerdensin o yüzden bol bol nas felak oku içindenVersinler çoşkuyu da daha bir çabuk hedefe ulaşmak için gaza gel
Benide bugün her Allahın günü gören kuaför komşum durdurdu kız Banu helal sana valla senelerdir ilk kez seni bu kadar ince görüyorum aynen devam et dedihani şu halime ince diyen hatun hedefe ulaştığımda beni ne ilan edecek çok merak ediyorum ama yinede çok hoşuma gitti ve vedalaştıktan sonra yine Banu Alkan havalarında kızı almaya okula gittim
Bakalım cuma ikimizde ne göreceğiz tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?