Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kardeşceyizlerimmmmm

Herkese hayırlı geceler

Bu ara yine ayağı yanmış kedi modundayım valla evde oturmayı özledim
Bir yandan kızların okulları bir yandan minik kuzunun yüzmesi derken bir yukarı bir aşağı bizim sokağın bayırını eskitiyorum
Birde geçen gün arkadaşın ısrarı üzerine fitnesse yazıldım haftanın iki günü belediye tesislerine yazılmış hadi sende gel diye ısrar edince bende o gazla hadi bende yazılayım bari dedim Bakalım sonuçlarımda sıkıntı yoksa yarın benim ilk onun ikinci dersi olacak
Hem biraz kol falan çalışırım ki şu kilolar gittikçe sarkmalarım olmasın Şükür başka bir yerimde sarkma yok şimdilik.
Diğer günlerde de fırsat buldukça yürümeyi düşünüyorum gerçi onada fırsatım olmuyor ama artık sağlığım için hedefe daha çabuk ulaşabilmem için vakit yaratmam gerekecek

Kendi takımımı bile bazen ihmal ediyorum yoğunluktan ama yinede düzenli olarak günlük birşeyler yazmaya çalışıyorum tabi sonuçta imam osurursa cemaat mıçar demiyorlar boşuna kızlarıda zıvanadan çıkarmıyayım
Maşallah sizleri sessizce okuyorum her gün gayet güzel gidiyor herkes

İnşallah cumaya yine herkes bol bol eksiler görür

Hoş geldin Ayşemmmm
Valla sana da kaç gündür yazacağım yazacağım ama hep bir şey araya giriyor sonra unutuyorum şu b12ye bir daha mı baktırsam nedir
Ne güzel şimdi yarın komşucukların iltifatlara boğacaklar seni
Sende benim gibi yıldızı düşük hemen nazara gelenlerdensin o yüzden bol bol nas felak oku içinden Versinler çoşkuyu da daha bir çabuk hedefe ulaşmak için gaza gel
Benide bugün her Allahın günü gören kuaför komşum durdurdu kız Banu helal sana valla senelerdir ilk kez seni bu kadar ince görüyorum aynen devam et dedi hani şu halime ince diyen hatun hedefe ulaştığımda beni ne ilan edecek çok merak ediyorum ama yinede çok hoşuma gitti ve vedalaştıktan sonra yine Banu Alkan havalarında kızı almaya okula gittim

Bakalım cuma ikimizde ne göreceğiz tartıda

Tsk ederim canım

Geçmiş olsun canım neyi var?

Tsk ederim canım boğazında enfeksiyon var dünden beri bişey yediremedim sürekli ağlıyor ilaçlarını bile almıyor acilden yeni geldik serum felan taktılar bi yandan dışı çürük ameliyatla alicaklar he bide sünnet olması lazım hepsi bi araya geldi haliyle çok huzursuz

Konyalyim ben canım

cnm komsularin catlayacak o zaman banusun dedigi gibi bol bol felak nas oku arada poponu da kasi nazar degmesin

Cnm cok gecmis olsun insallah bir an once toparlar tatlim

Günaydın kizlar
Günaydın canım
umarım bir an önce iyileşir. Bir çok şey üst üste gelmiş..
günaydın kaptanım. Sizde gün nasıl başladı. Ağrı devam ediyor mu
Günaydın hatunlar
günaydın canım

Ben Ege'nin içindenim Kütahya
Sizin hangi il öğretmenim canım benim canım beni.
Kpss Türkçe sorularinda bilemedigim olursa sorarım.

Ben Manisaliyim ama Hakkari'deyim şu an. Kütahya'da kardeşim var. Eşim 4 ay çalıştı orda.Sor tabi canim. Kpss'ye mi gireceksin?

Günaydın canım

umarım bir an önce iyileşir. Bir çok şey üst üste gelmiş..

günaydın kaptanım. Sizde gün nasıl başladı. Ağrı devam ediyor mu

günaydın canım
canım bu gece 1 defa kalktı 3 gibi ağrıkesiciyi verdik nazlandı biraz uyudu ama benim uyku kaçtı uykusuz bir gece daha

banışum sabah sabah yazamadım acele ile maşallah spora başlamakla çok iyi yaptın canım okul başlayınca biraz rahat olursun belki bu sene kursların var mı?
cnım zaten sen yazmayınca gene hatun gezmelerde koşturması var diyorum ben güzel mesajlarını fırsat buldukça ekle kahvemizin şekeri gibi oluyorsun keyfimiz yerine geliyor seni görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…