Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bu gece 1 defa kalktı 3 gibi ağrıkesiciyi verdik nazlandı biraz uyudu ama benim uyku kaçtı uykusuz bir gece daha
Artık ilaç etkili olmaya başladı sanırım. 1 defa da iyidir, bugün çok daha iyi olacaktır umarım kaptanım. Zaten antibiyotik de bir kaç günde etki ediyor biliyorsun. Bir an önce geçse de o da rahat etse sen de rahat etsen.

Moni cim onların merakı geçerken senin moralin motivasyonun yükselecek. Evde 55 kg gibi salına salına gezmeyi ihmal etme. Sen bunu fazlasıyla hak ettin.İnsan herşeyi kendisi için yapıyor ama birilerinin farkı görmesi ve olumlu sözler söylemesi ona çok iyi geliyor. Bana Türkiye'de "senin yarın nerede" diyorlardı pek hoşuma gidiyordu. Senin için de güzel bir gün olacak bugün..

Çok saol hedefcim ciddi bi enfeksiyon sorunumuz var

Hiç kıyamıyoru minik kuzuların hasta olmasına. Umarım bir an önce toparlar.

Günaydın kızlar
Bir kahvaltı edeyim sonra ben kaçar. Yarın tartı günü hazır mıyız. Ben hedefin uzağındayım yine. Kulaklarımı çekeceğim sonunda :)

Hiç hazır değilim valla Denizcim.
İlk kez bugün geçen cumadan eksiyim. O da 200 gram.

Günaydın
Ben cuma hedefime bugün ulaşmışım ama inşallah yarına artı görmem de daha eksi görürüm :)

Onu da hiç anlamıyorum.
Tartı aşağı minik minik iniyor ama cuma günü hep üste çıkmış oluyor ben de. Stres mi oluyorum ne oluyor anlamıyorum.

Ben Manisaliyim ama Hakkari'deyim şu an. Kütahya'da kardeşim var. Eşim 4 ay çalıştı orda.Sor tabi canim. Kpss'ye mi gireceksin?
Komsuymusuz ne güzel. Bende kocaeli de yim memlekete degilim bayramdan bayrama gidiyoruz çocukla zor oluyor
Inşallah girmeyi düşünüyorum ama zor oluyor çocukla çok hareketli ve yaramaz gün içinde çocuk ütü ev işi yemek hiç totom yer görmüyor bi öğlen bi akşam uyuyunca calisabiliyorum hayırlısı artık.

Amin inşallah canım 2 günde soldu çiçek gibi

Allah razı olsun canım sizlerin bende yeri ayrı

Çok şükür hiç bir aksilik olmadı ve ilk seansıma girebildim
Hemen özet geçeyim; Salona bayıldım kocaman ve ister salondaki müzik eşliğinde sporunu yap ister aletlerden TV aç izle istersende kendi kulaklığını tak sporunu yap kesinlikle çok zevkli bir antreman oldu
Ordada beni tarttılar ama 1.5 kg fazla çıkıyor evdekine göre ki oranın rakamı beni ilgilendirmiyor sonuçta evde ve diyetisyende çıktığımı baz alıyorum
Ay da 1 tartılınıyormuş orada hatta salı gününden itibaren kişiye özel programıma başlıyorum bugün kardiyo ağırlıklı birde kol ağırlıklı çalıştım ( serbesttim )

20 dakika koşu bandı
20 dakika bisiklet ( şu sırtlıklı olanlardan diğeri belimi ağrıtır diye tercih etmedim )
3 x 15 iç bacak
3 x 15 dış bacak
3 x 15 iki bacak birden ( kendi ağırlığını ittiriyorsun )
4 farklı alette de yine 3 x 15den kol çalıştım

Dönüşte de 30 dakikalık yolu yürüdüm hatta tam marketin önüne geldim baktım Annem alışveriş yapıyor hadi bende biraz salatalık, marul ve kırmızı biber alıp kendimi eve attım

Önce bir yorgunluk kahvesi içtim şekersiz hem kas ağrısını alır diye ( gerçi hiç ağrım yok gayet iyi geldi )
Bu arada hoca kas ölçümünde evet yağ fazla ama kasların maşallah gayet güzel dedi suyumu biraz arttırmamı önerdi
Karnımıda doyurdum şimdi gidip kuşumu okuldan alacağım bir yarım saat Anneme uğrayıp bir kahve daha içerim sanırım sonrada kuşu yüzme kursuna götürüp akşam ancak dönerim

Baya yoğun geçiyor ama inanılmaz keyifliydi bugün ve ne kadar koşturmaca halinde de olsam şikayet etmiyorum sonuçta hem hareket bana hemde hedefime ulaşmam için biraz daha hız kazandıracak

Bakalım yarın Sibeldeki kontrolümüzde ne çıkacağız Ayşeyle

Aynen deniz cim rahatca uyumak istiyorum artik
Günaydın
Ben cuma hedefime bugün ulaşmışım ama inşallah yarına artı görmem de daha eksi görürüm :)
Dusunme tatlim yarini stres yapma guzel olcak

Canim kas agrisi olursa aksam yatmadan yarim cay bardagi tursu suyu ic bolca da su agri yapmaz ya da bunu yarin sibelden cikinca yaparsin tarti gunu odem yapmasin kas agrisina iyi geliyor

Kütahya güzel ve ucuz. Ben seviyorum.

Günaydın
Tebrikler canım ben hala hedefimin çok uzağındayım.
Bu sabah 83.2 çıktım o kadar çabaya gram gram veriyorum ya
Hiç küçümseme o gr dediğin ufak farklar toplanıp senin büyük değişimini oluşturacak. Durmak da yılmak da yok aynen devam.
AA benim babamın da evi İzmit'te.. geldiğimde orada ya da istanbulda oluyorum. Sen neresindesin Kocaeli'nin
Bence stresten olabilir hedefcim. Stres her şeyi etkiliyor vücutta
bence de tartı fobisi olabilir @hedef38beden farkında olmadan böyle birşey gelişmiş olabilir
Alsam mı almasam mı derken bugün mix&go aldım.
Artık hiçbir işe yaramazsa buzlu kahve yapar yapar içerim.
güle güle kullan canım mutlaka işine yarayacaktır. Şimdiden hazırlayacağın içecekler için afiyet olsun.

Bugünkü menüm

Sabah: 2 haşlanmış yumurta,2 dilim etimek, 5 zeytin, domates salatalık biber

Ara ; 5 badem 1 avuç cranberry

Öğlen ; 5 kaşık müsli 1 su bardağı Alpro muzlu soya süt

Akşam : 1 dilim ekmek, 120 gr fırında pirzola, yeşil salata

Ara ; 3 bardak yoğurt soda limon

- 3 litre su (henüz 1 litre içebildim ama tamamlayacağım ) 1 tl dukan bira
-2 bardak tarçın zencefilli hibiskus çayı
-2 bardak şekersiz sütsüz kahve
- 30 dakika tempolu yürüyüş

1 saat yürüyüş @morördek Canim spor yaptin mi? Başka spor yapan var mi?
Ben ben ben. Çok güzeldi hava yarım saat yürüdüm. Dersler acaip kalorili geçiyor. Çikolatalar, wafle gibi bir şeyleri var gufra diyorlar onlar havada uçuşuyor. Oyun oynayıp duruyoruz. Ben kazandıklarımı abur cuburu çok seven Meksikalı bir kız buldum ona verip duruyorum :)

Ne güzel yaaSakin sen yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…