- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.361
Tebrikler canım ben hala hedefimin çok uzağındayım.
Hiç küçümseme o gr dediğin ufak farklar toplanıp senin büyük değişimini oluşturacak. Durmak da yılmak da yok aynen devam.
AA benim babamın da evi İzmit'te.. geldiğimde orada ya da istanbulda oluyorum. Sen neresindesin Kocaeli'nin
bence de tartı fobisi olabilir @hedef38beden farkında olmadan böyle birşey gelişmiş olabilir
güle güle kullan canım mutlaka işine yarayacaktır. Şimdiden hazırlayacağın içecekler için afiyet olsun.
Ben ben ben. Çok güzeldi hava yarım saat yürüdüm. Dersler acaip kalorili geçiyor. Çikolatalar, wafle gibi bir şeyleri var gufra diyorlar onlar havada uçuşuyor. Oyun oynayıp duruyoruz. Ben kazandıklarımı abur cuburu çok seven Meksikalı bir kız buldum ona verip duruyorum :)
Bu kiloyu aslında taa geçen hafta pazartesi görmüştüm ama ne olduysa gene artıya çıktım kaptanım. Ondan dedim insallah yarın gene artı görmem diye :)Dusunme tatlim yarini stres yapma guzel olcak
Evet canım yaptım. Ama bu kez 20 dakika falan olabildi, evden geç çıktık çünkü1 saat yürüyüş@morördek Canim spor yaptin mi? Başka spor yapan var mi?
Cok guzel bir cozum bulmussun cnm meksikali kilo alirsa kk ya uye yaparizBen ben ben. Çok güzeldi hava yarım saat yürüdüm. Dersler acaip kalorili geçiyor. Çikolatalar, wafle gibi bir şeyleri var gufra diyorlar onlar havada uçuşuyor. Oyun oynayıp duruyoruz. Ben kazandıklarımı abur cuburu çok seven Meksikalı bir kız buldum ona verip duruyorum :)
Genç daha 21 yaşında ona birşey olmaz kaptanım. Kız hem derste götürüyor hem teneffüste para ile makineden oreo falan alıyor ama benden zayıf.bende su içip duruyorum. Adaletin bu mu dünya :)Cok guzel bir cozum bulmussun cnm meksikali kilo alirsa kk ya uye yapariz
Kım koydu bu hedefıKİMLER HEDEFİNE ULAŞTI?
22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LISTESİtoplight >> 73,5>> ??
Geçen Cuma>>Hedef>>Bu Cuma
servey>> 69,4 >>68,9
inatettimolacak >> 60,7>> 60,2
moni >>85,2>> 84,9
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> 65
Egeliegeli >> 64,4 >>63
morordek >> 67,2 >> 66,9
nilsub >> 81,9>> ??
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>74,5
Dirilisci hatun >> 83,5>>83
kaanin annesi >>57,3>> 56
hedef38beden >>77,2 >>76
Canım o kendiyle dalga geçiyor, servey konuşmalarına pek hakim olamayabilirsin25904. sayfada sen belirtmişsin canim
Bugün ulaşmıştım da yarına Allah kerimKİMLER HEDEFİNE ULAŞTI?
22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LISTESİtoplight >> 73,5>> ??
Geçen Cuma>>Hedef>>Bu Cuma
servey>> 69,4 >>68,9
inatettimolacak >> 60,7>> 60,2
moni >>85,2>> 84,9
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> 65
Egeliegeli >> 64,4 >>63
morordek >> 67,2 >> 66,9
nilsub >> 81,9>> ??
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>74,5
Dirilisci hatun >> 83,5>>83
kaanin annesi >>57,3>> 56
hedef38beden >>77,2 >>76
Canım o kendiyle dalga geçiyor, servey konuşmalarına pek hakim olamayabilirsin
Önce eşine tebrikler seni motive ettiği için ama tabiki de alkışın büyüğü uygulayan kişi olarak sana :)Eşim istediği için 20dk bisiklet surdum simdi
Kım koydu bu hedefı
Canim kas agrisi olursa aksam yatmadan yarim cay bardagi tursu suyu ic bolca da su agri yapmaz ya da bunu yarin sibelden cikinca yaparsin tarti gunu odem yapmasin kas agrisina iyi geliyor
Tebrikler canım ben hala hedefimin çok uzağındayım.
Hiç küçümseme o gr dediğin ufak farklar toplanıp senin büyük değişimini oluşturacak. Durmak da yılmak da yok aynen devam.
AA benim babamın da evi İzmit'te.. geldiğimde orada ya da istanbulda oluyorum. Sen neresindesin Kocaeli'nin
bence de tartı fobisi olabilir @hedef38beden farkında olmadan böyle birşey gelişmiş olabilir
güle güle kullan canım mutlaka işine yarayacaktır. Şimdiden hazırlayacağın içecekler için afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?