- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.381
Kullıyen sacmalıkservey o kimse bana da fena bir hedef koymuş. 65 ne ya yok haftaya cuma 55 olayım :)
Iyi geceler kizlar guzel bir cuma olur insallah allaha sukur antibiyotik etki etmeye basladi bu aksam dis sikintisi cekmedik
Dirilisci hatun senin kuzu nasil oldu
banuşummSelamın Aleyküm kardeşceyizlerimmmmm
Herkese hayırlı geceler
Bu ara yine ayağı yanmış kedi modundayımvalla evde oturmayı özledim
Bir yandan kızların okulları bir yandan minik kuzunun yüzmesi derken bir yukarı bir aşağı bizim sokağın bayırını eskitiyorum
Birde geçen gün arkadaşın ısrarı üzerine fitnesse yazıldımhaftanın iki günü belediye tesislerine yazılmış hadi sende gel diye ısrar edince bende o gazla hadi bende yazılayım bari dedim Bakalım sonuçlarımda sıkıntı yoksa yarın benim ilk onun ikinci dersi olacak
Hem biraz kol falan çalışırım ki şu kilolar gittikçe sarkmalarım olmasınŞükür başka bir yerimde sarkma yok şimdilik.
Diğer günlerde de fırsat buldukça yürümeyi düşünüyorum gerçi onada fırsatım olmuyor ama artık sağlığım için hedefe daha çabuk ulaşabilmem için vakit yaratmam gerekecek
Kendi takımımı bile bazen ihmal ediyorum yoğunluktan ama yinede düzenli olarak günlük birşeyler yazmaya çalışıyorum tabi sonuçta imam osurursa cemaat mıçar demiyorlar boşunakızlarıda zıvanadan çıkarmıyayım
Maşallah sizleri sessizce okuyorum her gün gayet güzel gidiyor herkes
İnşallah cumaya yine herkes bol bol eksiler görür
Hoş geldin Ayşemmmm
Valla sana da kaç gündür yazacağım yazacağım ama hep bir şey araya giriyor sonra unutuyorumşu b12ye bir daha mı baktırsam nedir
Ne güzel şimdi yarın komşucukların iltifatlara boğacaklar seni
Sende benim gibi yıldızı düşük hemen nazara gelenlerdensin o yüzden bol bol nas felak oku içindenVersinler çoşkuyu da daha bir çabuk hedefe ulaşmak için gaza gel
Benide bugün her Allahın günü gören kuaför komşum durdurdu kız Banu helal sana valla senelerdir ilk kez seni bu kadar ince görüyorum aynen devam et dedihani şu halime ince diyen hatun hedefe ulaştığımda beni ne ilan edecek çok merak ediyorum ama yinede çok hoşuma gitti ve vedalaştıktan sonra yine Banu Alkan havalarında kızı almaya okula gittim
Bakalım cuma ikimizde ne göreceğiz tartıda
yorgunlukla birleşince yamuldum zatencnm komsularin catlayacak o zaman banusun dedigi gibi bol bol felak nas oku arada poponu da kasi nazar degmesin
canım benim ya ne güzel motive ediyorsunMoni cim onların merakı geçerken senin moralin motivasyonun yükselecek. Evde 55 kg gibi salına salına gezmeyi ihmal etme. Sen bunu fazlasıyla hak ettin.İnsan herşeyi kendisi için yapıyor ama birilerinin farkı görmesi ve olumlu sözler söylemesi ona çok iyi geliyor. Bana Türkiye'de "senin yarın nerede" diyorlardı pek hoşuma gidiyordu. Senin için de güzel bir gün olacak bugün..
banum tekrar yazayım çok sevindim senin adınaAllah razı olsun canım sizlerin bende yeri ayrı
Çok şükür hiç bir aksilik olmadı ve ilk seansıma girebildim
Hemen özet geçeyim; Salona bayıldım kocaman ve ister salondaki müzik eşliğinde sporunu yap ister aletlerden TV aç izle istersende kendi kulaklığını tak sporunu yapkesinlikle çok zevkli bir antreman oldu
Ordada beni tarttılar ama 1.5 kg fazla çıkıyor evdekine göre ki oranın rakamı beni ilgilendirmiyor sonuçta evde ve diyetisyende çıktığımı baz alıyorum
Ay da 1 tartılınıyormuş orada hatta salı gününden itibaren kişiye özel programıma başlıyorumbugün kardiyo ağırlıklı birde kol ağırlıklı çalıştım ( serbesttim )
20 dakika koşu bandı
20 dakika bisiklet ( şu sırtlıklı olanlardan diğeri belimi ağrıtır diye tercih etmedim )
3 x 15 iç bacak
3 x 15 dış bacak
3 x 15 iki bacak birden ( kendi ağırlığını ittiriyorsun )
4 farklı alette de yine 3 x 15den kol çalıştım
Dönüşte de 30 dakikalık yolu yürüdüm hatta tam marketin önüne geldim baktım Annem alışveriş yapıyor hadi bende biraz salatalık, marul ve kırmızı biber alıp kendimi eve attım
Önce bir yorgunluk kahvesi içtim şekersiz hem kas ağrısını alır diye ( gerçi hiç ağrım yok gayet iyi geldi)
Bu arada hoca kas ölçümünde evet yağ fazla ama kasların maşallah gayet güzel dedisuyumu biraz arttırmamı önerdi
Karnımıda doyurdum şimdi gidip kuşumu okuldan alacağımbir yarım saat Anneme uğrayıp bir kahve daha içerim sanırım sonrada kuşu yüzme kursuna götürüp akşam ancak dönerim
Baya yoğun geçiyor ama inanılmaz keyifliydi bugün ve ne kadar koşturmaca halinde de olsam şikayet etmiyorum sonuçta hem hareket bana hemde hedefime ulaşmam için biraz daha hız kazandıracak
Bakalım yarın Sibeldeki kontrolümüzde ne çıkacağız Ayşeyle
İyi geceler hanımlar, yarından itibaren bomba olarak dönüyorum inşallah. Hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?