- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.401
Cnm yapinca yazarim dun yapamadimtoplight Canim dün yürüyüş yaptin mi?
Cnm ellerine kollarina saglik hakkini helal et foto paylasma konusunda da gecen ogrendim cektigin fotonun ekran goruntusunu alirsan onun boyutu kucuk oluyor paylasabiliyorsun tatlim aklinda olsunGunaydinSpor listesini elle yazdım ve fotoğrafını çektim. Bir türlü paylaşamıyorum. Boyutu nedeniyle fotoğraf işlenememiş Eşime soylerim artik.
Sayfaları defalarca dolaşıp yapılan sporları kontrol ettim. Umarım yanlışlık olmamıştır.
Monim hatunlar ne dedi tatlim yorucu bir gun gecirmissin ama guzel gecmis anlasilanselam şekerler
yorgunluktan ölüyorum resmen
aynı güne hem temizlik hem misafir olunca resmen pert durumdayımçok kalabalıktık güzel fakat bir o kadar da yorucuydu
beslenme açısından berbattı,sabah kahvaltımı diyetime uygun yaptım ama sonra düzenli hiç bir şey yemedim. ne ara, ne ana öğün ,ne de su,oturmaya bile fırsatım olmadı5 gibi artık fırsat bulduğum bi anda ne bulursam yedim 2 günlük emeğim de çöpe gitmiş oldu oysa yarın sibel de 500 gram da olsa eksik görmek için 2 gün çok çabalamıştım
yarın sibel de sıra beklerken yemek düzenimiz yine karışacak yemek saatlerimiz geçiyor çünkü,cumartesi alışverişe çıkıcam hiç bir şeyim olmadığı için kap gibi bir şey almam lazım.pazar günü yeğenimin nişanı var o gün de gitti şimdidenpazartesinden itibaren inşallah bir şeyler çıkmaz da düzenimi sağlayabilirim ayy yorgun ve karamsarım çok şu an
banuşumm
spora başlamışsın çokk sevindim bitanem
ben de durumlar yukarıda yazdığım gibi of off
o kadar kişinin tüm gün bakışlarından mıdır nedir ağırlık var üzerimde
yorgunlukla birleşince yamuldum zaten
canım benim ya ne güzel motive ediyorsunpert durumdayım şu an sadece uyumak istiyorum
banum tekrar yazayım çok sevindim senin adınaharikasın maşallah subhanallah tüm kem gözlerden uzak olasın inşallah
Canim biz de seni özledik
[6Eylül -21Eylül] SPOR LISTESİ
16 GÜNLÜK
@kaanin annesi 255dk 1460adet
@Dirilisci hatun 320dk. 480adet
@dennisgo 215dk 1000adet
T turkcedersidefterimcom . 560dk
@ozlem 520dk
toplight 360dk
morordek 110dk
@elvan7. 90dk
@lydznp 50dk
@fancynancy 45dk
Geçen Cuma 64,4kg
Bu Cuma. 63,8kg
Fark. 0,6kg
Yüzde. %0,93
Günaydınlar :)
Eline koluna sağlık.
Tebrik ederim canım artık kilosu normal sınıfındasın :)
Cnm yapinca yazarim dun yapamadim
Cnm ellerine kollarina saglik hakkini helal et foto paylasma konusunda da gecen ogrendim cektigin fotonun ekran goruntusunu alirsan onun boyutu kucuk oluyor paylasabiliyorsun tatlim aklinda olsun
banuşumm
spora başlamışsın çokk sevindim bitanem
ben de durumlar yukarıda yazdığım gibi of off
o kadar kişinin tüm gün bakışlarından mıdır nedir ağırlık var üzerimde
banum tekrar yazayım çok sevindim senin adınaharikasın maşallah subhanallah tüm kem gözlerden uzak olasın inşallah
Fotoğrafını da paylaşmaya çalışırım spor listesinin. Şimdilik bu şekilde yazdım.
Birincimiz kim ?
Dakika cinsinden söylemiştim :)Birinci ben miyim ki?Dk cinsinden olabilir de üç arkadaşımızın ip atlama ve mekik var
Haticecim seninki makul bi hedef olmamış aslında o yüzden üzgün surata gerek yok bence gayet iyi vermişsin. Bu kilolarda haftada 1.4 kg vermek cok zor, aç kalmak lazım anca öyle :)KİMLER HEDEFİNE ULAŞTI?
22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LISTESİtoplight >> 73,5>> ??
Geçen Cuma>>Hedef>>Bu Cuma
servey>> 69,4 >>68,9
inatettimolacak >> 60,7>> 60,2
moni >>85,2>> 84,9
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> 65
Egeliegeli >> 64,4 >>63>> 63,8
morordek >> 67,2 >> 66,9 >> 66,7
nilsub >> 81,9>> ??
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>74,5
Dirilisci hatun >> 83,5>>83
kaanin annesi >>57,3>> 56
hedef38beden >>77,2 >>76
Seni anlayamadım, anlayamayacağım OzlemcimGunaydin kızlar utanarak yaziyorum bugun kilom 77.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?