- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.421
Canim hic dikkat edemedim bir suredir cok dengesiz besleniyorum.Bu defa benim hatam yani.Seni anlayamadım, anlayamayacağım Ozlemcim
Günaydınlar
Bol eksi gördüğümüz bir cuma olsun :)
T turkcedersidefterimcom eline sağlık canım liste süper olmuş ve birinciliğini de tebrik ediyorum. Zaten ödül olarak güzel bir eksi görmüşsün tartıda :)
Dirilisci hatun kuzuna geçmiş olsun canım, gördüm yazmayı unuttum galiba dün.
Ben henüz tartılmadım, tartılınca yazayım bakalım kaç çıkacak :)
82.2 çıktı ve ben şok gerçekten kiyafet çok farkediyor kızlar
Canim iç çamaşırları bile 200gr en az. Kıyafetle ve kıyafetsiz tartılınca farkı goruruz
tatlım tebrikler sen sadece kıyafet olarak düşünme bu hafta kuzun sebebiyle çok yoruldun ondan da bu kadar gitti ama güzel gitmiş82.2 çıktı ve ben şok gerçekten kiyafet çok farkediyor kızlar
Nilgün ile beraber kuşhan diyetine başladık, bu bizim için bi başlangıç olucak sonra da devam ederiz inşallah, yanına gelirim bende :)Sen de çabuk gel oraya
Nilgün ile beraber kuşhan diyetine başladık, bu bizim için bi başlangıç olucak sonra da devam ederiz inşallah, yanına gelirim bende :)
Süper olmuş :)
Ben tartıldım bakalım kuşhan ne kadar fayda edecekBen tartılmadım ya, bir iki gün diyet yapayım tartılırım bakalım. Hala elim ayağım şiş hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?