- 23 Ağustos 2012
- 14.766
- 39.052
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.441
Ben tartıldım bakalım kuşhan ne kadar fayda edecek
Evet odemide atarsan daha da motive olursunFerahta falan güzel etki etmişti o yüzden 3. Gün sabah tartılırım. Ya da pazartesi tartısına. Hiç tartılacak gibi hissetmedim kendimi ya.
evet kaptanım çok yorucu ama güzeldiMonim hatunlar ne dedi tatlim yorucu bir gun gecirmissin ama guzel gecmis anlasilan
keşke canım yakın otursaydık ne güzel olurduSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzdekileri bize en kısa zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallahhayırlı değilsede hayırlı olanı gönlümüze düşürür inşallah....Aminnnnnn
İnşallah hepimiz tartılarda çok güzel sonuçlarla güne başlarız
Şükür benim regl olmasına rağmen 1 kg gitmiş tabi bakalım sibelde aynı mı çıkacak yoksa daha mı azGerçi gidiyor ya 100 gramın lafını edecek değilim
Çok çok geçmiş olsun canımKeşke farklı bir gün ağırlama şansın olsaydı en azından telafisini yapabilirdin ama ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok Bu hafta sabitte çıksan eminim haftaya sen acısını fazlasıyla çıkarırsın
Kesin gördüler fıstık gibi hatunu nazarları deymiştir
Sağ olasın canımaslında benimde yıldızım düşük ya pek kimseye bir şey demek istemiyorum ama bir yandan da o kadar hoşuma gitti ki her önüme gelene çocuk gibi biliyormusun ben spora başladım diyesim var
Bu arada benim küçük görümcede salı itibariyle aynı yere başlıyorgerçi benim açımdan sıkıntı yok aksine bana valla azmine hayranım inanıyorum çok güzel farklar göreceksin falan dedi
Koca salona da sığamayacaksan artık pes
Bu arada bu gittiğim benim gittiğim diğerinden çok daha büyük bir salon hatta içeri girince ağzım açık kaldıKız koşu bandında ve bisikletlerde TV var kız hani karılar bir yandan koşup bir yandan Müge Anlıyı takip edebilirler
Gerçi bende Ufo görmüş masum köylüye bağladım sonuçta kaç sene oldu ben salona gitmeyeli teknolojinin ilerlemiş olması niye beni bu kadar şaşırtıyorsahadi özellerde hep var o tür lüksler ama belediyeninkinede konması beni şaşırttı açıkçası
Keşke yakın olsaydın yaa ne zevkli olurdu birlikte yapardık sporumuzu
Sende hiç rakama takılma kuzum nasılsa halledersin sen o biraz ödemi
Tebrikler canım muazzam spor yapmışsın
tatlım tebrikler sen sadece kıyafet olarak düşünme bu hafta kuzun sebebiyle çok yoruldun ondan da bu kadar gitti ama güzel gitmiş
***5. Takım 536. Etap***
servey (69,4///)
moni (85,2///)
inatettimolacak (60,7///)
dennisgo (68,8/68/0.8/%1.16)
Egeliegeli (64,4/63,8/0,6/%0,93)
hedef38beden (77,2/76,9/0,3/%0,39)
kaanin annesi (57,3/56.6/0.7/%1.22)
Dirilisci hatun (83,5/82,2/1,3/%1,44)
5. Takım Ortalaması: %
toplight (73,5/73,8//% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (67,2/66,7/0,5/%0,74) Mezun olan üye.
wendigo (67,5///) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (81.9 /81/0,9/ ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (77,5///) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / / ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
elvan7 (69,8///) Yeni üye Baş. Kilosu:69 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 24 Ağustos
maşallah tatlım daha ne olsunGeçen hafta hedefi yüksek tutup daha fazla verebilirim diye düşünmüştüm 700 gr verebilmisim
Kım koydu bu hedefı
25904. sayfada sen belirtmişsin canim
@servey o kimse bana da fena bir hedef koymuş. 65 ne ya yok haftaya cuma 55 olayım :)
Selamın Aleyküm kızlar
Bir kaç sene evvel de bir ara salona yazılmıştım o zamanki hocam bana spor öncesi içilen Türk yada Filtre kahvesi spor esnasında yakılan kaloriyi çoğaltıyorspor sonrası içilirsede vücudun hem daha uzun süre kalori yakımına devam etmesini sağlıyor hemde kas ağrılarının oluşmamasına iyi geliyor demişti hakikaten en fazla spor yaptığım günlerde bile hemen spor çıkışı kendime bir filtre kahve alıyordum ve hiç kas ağrısı çekmemiştim
Aslında turşu suyunu çok severim işime de gelir ama maşallah bendeki bünye sünger gibihatta bir ara Süngerbob niki mi alsam diyordum Pek bana uygun değil sanırım
İyi geceler hanımlar, yarından itibaren bomba olarak dönüyorum inşallah. Hepinizi çok özledim
Iyi geceler kizlar guzel bir cuma olur insallah allaha sukur antibiyotik etki etmeye basladi bu aksam dis sikintisi cekmedik
Dirilisci hatun senin kuzu nasil oldu
GunaydinSpor listesini elle yazdım ve fotoğrafını çektim. Bir türlü paylaşamıyorum. Boyutu nedeniyle fotoğraf işlenememiş Eşime soylerim artik.
Sayfaları defalarca dolaşıp yapılan sporları kontrol ettim. Umarım yanlışlık olmamıştır.
Gunaydin kızlar utanarak yaziyorum bugun kilom 77.5
Kım koydu bu hedefı
@servey o kimse bana da fena bir hedef koymuş. 65 ne ya yok haftaya cuma 55 olayım :)
Selamın Aleyküm kızlar
Bir kaç sene evvel de bir ara salona yazılmıştım o zamanki hocam bana spor öncesi içilen Türk yada Filtre kahvesi spor esnasında yakılan kaloriyi çoğaltıyorspor sonrası içilirsede vücudun hem daha uzun süre kalori yakımına devam etmesini sağlıyor hemde kas ağrılarının oluşmamasına iyi geliyor demişti hakikaten en fazla spor yaptığım günlerde bile hemen spor çıkışı kendime bir filtre kahve alıyordum ve hiç kas ağrısı çekmemiştim
Aslında turşu suyunu çok severim işime de gelir ama maşallah bendeki bünye sünger gibihatta bir ara Süngerbob niki mi alsam diyordum Pek bana uygun değil sanırım
İyi geceler hanımlar, yarından itibaren bomba olarak dönüyorum inşallah. Hepinizi çok özledim
Iyi geceler kizlar guzel bir cuma olur insallah allaha sukur antibiyotik etki etmeye basladi bu aksam dis sikintisi cekmedik
GunaydinSpor listesini elle yazdım ve fotoğrafını çektim. Bir türlü paylaşamıyorum. Boyutu nedeniyle fotoğraf işlenememiş Eşime soylerim artik.
Sayfaları defalarca dolaşıp yapılan sporları kontrol ettim. Umarım yanlışlık olmamıştır.
Kım koydu bu hedefı
Selamın Aleyküm kızlar
hedef38beden canım tatilin kötüsü mü olur :) çok güzeldi kilomu aldım geldim ama bilerek. Ekim sonuna doğru bi Dubai planımız var o da bana hedef oldu artık. Dubai ye 62-63 gitmek istiyorum, inşallah bu zaman içerisinde bitirmek istiyorum bu işi.
Bende sizleri çok özledim, tebrik ederim bu hafta da güzel gitmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?