- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.461
Çok tatlısınız ya. Ayrı ayrı yüzümü güldürdünüz.
Hmm. Kahvenin bu etkisini hiç duymamıştım. Ben de çok çok fazla seviyorum kahveyi. Yağ yaktırdığını biliyordum ama kas ağrıları ilginçmiş.
Oyy, hoşgeldin wendigocum. Biz de özledik seni.
Nasıl geçti tatilin? İyi geldi mi?
Hadi bakalım geçmiş olsun kaptanım.
Nasıl uğraşmışsın Egelicim ya, eline sağlık.
Özlemcim, kilo almak çok kolay ama senden de benim gibi kilolar gram gram gidiyor. Yazık emeklerini ziyan etme. Hemen toparlan da önce artıları bir hallet. Sonra da eksiyle devam.
Tesekkurler canimBöyle bir olay daha önce de olmuştu. Bir arkadaş demişti bu hedefi kim koydu diye. Ben cevap yazdım: "Benimkini ben koydum, sanirsanirim herkes kendi hedefini koyuyor. "
Çok iyi ama yaa
Bayılıyorum zaten takıma ve kilo vermeye verdiğin öneme.
Tek tek elinle not tutuyorsun, ulaşamayacağın noktalarda eşinden falan yardım alıyorsun.
Cevabın da bomba oldu.
29 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >>73,8 >>73
servey>>
inatettimolacak >>
moni >>
fancynancy>>
lydznp >>
dennisgo >>68,0>>
Egeliegeli >>63,8>> 63
morordek >> 66,7 >> 66,3
nilsub >>81>>
wendigo >>
0zlem >>77,5>>
Dirilisci hatun >>82,2>>81.5
kaanin annesi >56.6> 56
hedef38beden >>
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİYAZIN
Beden olculerimizi kime yazacagiz bende daha önce sormuştum da cevap alamadımKızlar, beden ölçülerimizi ne zaman yazacağız?
Beden olculerimizi kime yazacagiz bende daha önce sormuştum da cevap alamadım
Beden olculerimizi kime yazacagiz bende daha önce sormuştum da cevap alamadım
canim olculeriGözümüzden kaçmıştır canim. Her ayin birinde yazıyorduk sanirim. 1 Eylül'de yazmadık. Kim takip ediyordu listeyi ,unuttum.Herkes paylaşıyor, bir kişi de liste haline getiriyordu sanirim. Epeydir neden ölçüleri konusulmuyor
Insallah canım. Bu sekilde devam edersen bence olmaması için bir sebep yok :)morordek Canim haklisin aslında. Hedefe uzak olduğum için üzgün işareti koydum Hedefi abartmışım Geçen hafta ve bu hafta 600gr vermişim. Önümüzdeki hafta da 600gr olur herhalde. 800gr vereyim de 63.0 kg olayim Hedefi abartmadan yazmak en iyisi.
Inşallah senin gibi benim de boyunla kilom arasındaki fark 6 olur
Kuzum sen dikkat etsen de gidemiyor kilolar, anlayamıyorum o yüzdenCanim hic dikkat edemedim bir suredir cok dengesiz besleniyorum.Bu defa benim hatam yani.
Dubai mi ay ne güzelhedef38beden canım tatilin kötüsü mü olur :) çok güzeldi kilomu aldım geldim ama bilerek. Ekim sonuna doğru bi Dubai planımız var o da bana hedef oldu artık. Dubai ye 62-63 gitmek istiyorum, inşallah bu zaman içerisinde bitirmek istiyorum bu işi.
Bende sizleri çok özledim, tebrik ederim bu hafta da güzel gitmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?