- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.481
Umutla annende mi geldi cnm seninle okula ne guzel hava da cok bunaltici degildiSelamlaar
Bugün müthiş yoğun olduğum için girmeye pek fırsat bulamadım. Sabahtan tez hocamla görüştük, öğleden sonra da Umut ve annemle takıldık dışarıda hazır çıkmışken :) güzel bi gün oldu.
Insallah canım. Bu sekilde devam edersen bence olmaması için bir sebep yok :)
Kuzum sen dikkat etsen de gidemiyor kilolar, anlayamıyorum o yüzden
Dubai mi ay ne güzel
Çok güzel olmuş hedef koymak canım.
İnsanı acayip gaza getiriyor.
Şöyle, iyice zayıfla da ince ince tadını çıkar gezinin.
Çok tatlısın :)Tesekkurler canimBöyle bir olay daha önce de olmuştu. Bir arkadaş demişti bu hedefi kim koydu diye. Ben cevap yazdım: "Benimkini ben koydum, sanirsanirim herkes kendi hedefini koyuyor. "
Selamlaar
Bugün müthiş yoğun olduğum için girmeye pek fırsat bulamadım. Sabahtan tez hocamla görüştük, öğleden sonra da Umut ve annemle takıldık dışarıda hazır çıkmışken :) güzel bi gün oldu.
Insallah canım. Bu sekilde devam edersen bence olmaması için bir sebep yok :)
Kuzum sen dikkat etsen de gidemiyor kilolar, anlayamıyorum o yüzden
Dubai mi ay ne güzel
T turkcedersidefterimcom ya bugünkü yürüyüşün dakikasını sayamadım. Saatlerce avm gezmesi, sonra da okulun stadında yürüdük. Neyse sen 1 saat yaz. Aralarda durduk ettik falan ama spor olarak o kadar olmuştur herhalde :)
İnşallah :)
Çok tatlısın :)
İnşallah ördekcim bende heyecanlıyım güzel olsun :)
Ellerine saglik haticecim hakkini helal et cok emek veriyorsunKİMLER HEDEFİNE ULAŞTI?
22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LISTESİtoplight >> 73,5>> ??>>73,8
Geçen Cuma>>Hedef>>Bu Cuma
servey>> 69,4 >>68,9>> 69,6
inatettimolacak >> 60,7>> 60,2>>60,5
moni >>85,2>> 84,9>> 85,4
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> 65>> 68
Egeliegeli >> 64,4 >>63>> 63,8
morordek >> 67,2 >> 66,9 >> 66,7
nilsub >> 81,9>> ??>>81
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>74,5>> 77,5
Dirilisci hatun>>83,5>>83>>82,2
kaanin annesi >>57,3>> 56>>56,6
hedef38beden >>77,2 >>76>>76,9
Ellerine saglik haticecim hakkini helal et cok emek veriyorsun
Ben hocayla toplantidayken onlar cepada oyalandilar. Sonra ben onların yanına geçtim :) sonra hep birlikte yine okula yürüyüş yapmak için geldik. Hava cok güzeldi cidden :)Umutla annende mi geldi cnm seninle okula ne guzel hava da cok bunaltici degildi
Tamam canım teşekkür ederim. Pazartesi yazarım beden olculerimi, bende göbek çok fazlaydı abartmiyorum tam 7 8 aylık hamile gibiydim çok şükür yarısı gitti bunu ip atlamaya bagliyorum birde ramazan ayında plank duruşu yapmıştım onunda etkisi var tavsiye ederim kizlar.Gözümüzden kaçmıştır canim. Her ayin birinde yazıyorduk sanirim. 1 Eylül'de yazmadık. Kim takip ediyordu listeyi ,unuttum.Herkes paylaşıyor, bir kişi de liste haline getiriyordu sanirim. Epeydir neden ölçüleri konusulmuyor
Tamam canım teşekkür ederim. Pazartesi yazarım beden olculerimi, bende göbek çok fazlaydı abartmiyorum tam 7 8 aylık hamile gibiydim çok şükür yarısı gitti bunu ip atlamaya bagliyorum birde ramazan ayında plank duruşu yapmıştım onunda etkisi var tavsiye ederim kizlar.Gözümüzden kaçmıştır canim. Her ayin birinde yazıyorduk sanirim. 1 Eylül'de yazmadık. Kim takip ediyordu listeyi ,unuttum.Herkes paylaşıyor, bir kişi de liste haline getiriyordu sanirim. Epeydir neden ölçüleri konusulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?