Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar
Ben de Hacettepe'de okumuştum ördekcim. :)
Şimdi metro yapmışlar galiba, pek güzel olmuş.
Evet hedefcim metro yaptılar. Metro yaptık diye birçok yerden Kızılay'a olan otobüsleri kaldırdılar. En yakın metro istasyonuna götürüyor otobüsler. Metro güzel oldu tabi ama trafik ve ulaşım hala saçma sapan :)

Günaydın kızlar şimdi uyandım. Dün akşam ölçüsüz tükettim sabah da farkı gördüm. Hani kaçamaklar hemen tartıya yansımıyordu neden ben direk 69.2 oldum. 69 benim direnç kilomdur ama iki hafta kadar altında kaldığım için kaçamak ile hemen üstünü görmem sanıyordum. Ve kesinlikle +1,2 olacak kaçamağım da yoktu dünyaları da yemedim yani :) Neyse nasılsa bugün spor yapacağım.bu sabahı granola +soya sütü içerek mi geçirsem klasik bir kahvaltı mı yapsam acaba?

Günaydınlarrrr

Dün kuşhanın 2. Gününü tam olamasa da yaptım inşallah darısı 7. Gününe :)

dennisgo açlık durumuna da bağlı açsan klasik kahvaltını yap, bi de diyetisyenine ulaşıyorsun ya sor bi olmazsa?

Bugün bol su iç anında gidecektir o merak etme kilo olmasına imkan yok.

Canim spor yap ve su iç . Kilo değil bence o. Bu cuma 67 olacaksın insallah

Canim spor yap ve su iç . Kilo değil bence o. Bu cuma 67 olacaksın insallah

Haticecim sende ne var ne yok? Sende menü paylaşmıyosun ama dengeli sağlıklı besleniyosun umarım :)

Eşin yanında mı? Sen başladın mı işe? Şu an Doğuda mısın? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…