Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

TV üniten nasıl oldu? Ay şu A101 deki eliptikten alsam mı bende TV nin önüne.
Güzel oldu canım iyi oldu eliptiğe yer açıldı dizi izlerken yaparım sıkılıyordum başka odadayken
Bimde satılan eliptiğe bakmıştım ben siteden ama kayışlı bakım istiyormuş diye manyetik almıştım o yüzden :)

Bimden aldığım güzel benim çabuk bozuluyor ama ne yapayım az yağlı
Vücuda be kadar az şeker ve yap girerse yağ yakımı o kadar kolaylaşıyor. Karatay yağdan korkmayın yiyin diyo gerçi ama onda da az az gidiyo. Neyse şu kuşhanın sonunu getirelim bi inşallah.

Elin ayağının şişi gitti mi?

Evet canim Hakkari'deyiz eşimle. Sağlıklı beslemiyorum. Her şeyden yiyorum ama kararında. evet, kendimi toplayıp menü paylaşsam iyi olacak

Biraz daha iyi gibi ama ilaçları bırakmadan çokda geçmez galiba

Evet canim Hakkari'deyiz eşimle. Sağlıklı beslemiyorum. Her şeyden yiyorum ama kararında. evet, kendimi toplayıp menü paylaşsam iyi olacak

Peki madem paylaşınca görürüz sağlıklı mı değil mi :) zaten artık zor ve yavaş gitmeye başlayacak çünkü kilon çok kalmadı. Biraz dikkatle halledersin sen bende yanına gelsem ah keşke

Neyse 26 ekimde senin kilonda olmak istiyorum amin :)

Inşallah çabuk gelirsin Az gidiyor kilo evet. 600gr gidiyor iki haftadır. Bu hafta 800gr vermeyi ümit ediyorum

Senin de kilo vermeni çok istiyorum Canim, diğer arkadaşların da vermesini. 60ı bir görseydik hele

Ya evet 5’li rakam diyelim ya :) boşver 60 ı :)

İlk geldiğinde aynıydı kilomuz bak ne azimli çıktın sen, gerçi ben bebek düşük bilmem ne derken bi türlü motive olamamıştım ya tatili de atlattım başladım bismillah :)

Artık gidecek inanıyorum, kuşhanla gitmezse tekrar dukan yaparım ömrümde ilk kez kilo verdim sayesinde hakkını asla yemem dukan amcanın :)

Pazar diye yazmak istemedim diyetisyene. Ama kaçamak için ekmek kesiyor genelde ben de bugün ekmek azaltacağım. Kahvaltıda 2 etimek 1 Light karper 5 zeytin yedim. Granola da karbonhidrat ve şekerli sonuçta kendim yapmadım hazır aldım diye yemekten vazgeçtim. böylesi daha iyi oldu sanki.

Arada meyveli yoğurt evet de öğlen için biraz az değil mi canım? Okul ortamını bilmiyorum ama evden birşeyler götüremez misin?

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 dilim etimek, 1 Light karper peynir, 5 zeytin

Ara ; 1 bardak naneli kefir

Öğlen; 2 haşlanmış derisiz baget, yeşil salata.

Ara ; 3 kaşık yoğurt, soda limon

Akşam ; 2 haşlanmış yumurta veya 2 yumurta (1 tanesinin beyazı) ile peynirli maydanozlu omlet, domates salatalık biber

- 4 litre su. 1 litre dukan bira
- 2 kupa hibiskus çayı zencefil tarçın ile
- 2 bardak kahve

- 1 saat yürüyüş.

Not; öğlen ile akşamı yer değiştirebilirim. Çünkü tavukları geç çıkardım daha çözülmedi

Canım bir ogunle kilo alınmaz abarttiysan siskinlik olmustur.. Miden az ve saglikli yemeye alistigi icin neye ugradigini sasirmistir. Bugun ayni sekilde saglikli beslenirsen o fazlaligi atabilirsin.

Selam kızlar nasılsınız
Bugün 20lik disimi cektirdim zor oldu ama ağrı yapmaya başladı. koku yapıyordu birde tamamen çürümüş dökülmüş hiç farkında değilim 30 lik disimin çıktığının hiç belli olmadı çıkarken meğerse cikmista çürümüş bile
Neyse inşallah iyileşme surecide kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…