- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.561
Güzel oldu canım iyi oldu eliptiğe yer açıldı dizi izlerken yaparım sıkılıyordum başka odadaykenTV üniten nasıl oldu? Ay şu A101 deki eliptikten alsam mı bende TV nin önüne.
Bimden aldığım güzel benim çabuk bozuluyor ama ne yapayım az yağlıValla buradakiler genelde yağlı oluyo ama bi yerde yağsız buldum o da 3. Günü bozuldu maalesef.
Tadı da pek güzel değildi süzme peyniri yiyebildim bi tek.
Vücuda be kadar az şeker ve yap girerse yağ yakımı o kadar kolaylaşıyor. Karatay yağdan korkmayın yiyin diyo gerçi ama onda da az az gidiyo. Neyse şu kuşhanın sonunu getirelim bi inşallah.Bimden aldığım güzel benim çabuk bozuluyor ama ne yapayım az yağlı
Haticecim sende ne var ne yok? Sende menü paylaşmıyosun ama dengeli sağlıklı besleniyosun umarım :)
Eşin yanında mı? Sen başladın mı işe? Şu an Doğuda mısın? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Biraz daha iyi gibi ama ilaçları bırakmadan çokda geçmez galibaVücuda be kadar az şeker ve yap girerse yağ yakımı o kadar kolaylaşıyor. Karatay yağdan korkmayın yiyin diyo gerçi ama onda da az az gidiyo. Neyse şu kuşhanın sonunu getirelim bi inşallah.
Elin ayağının şişi gitti mi?
Biraz daha iyi gibi ama ilaçları bırakmadan çokda geçmez galiba
Evet canim Hakkari'deyiz eşimle. Sağlıklı beslemiyorum. Her şeyden yiyorum ama kararında.evet, kendimi toplayıp menü paylaşsam iyi olacak
Peki madem paylaşınca görürüz sağlıklı mı değil mi :) zaten artık zor ve yavaş gitmeye başlayacak çünkü kilon çok kalmadı. Biraz dikkatle halledersin sen bende yanına gelsem ah keşke
Neyse 26 ekimde senin kilonda olmak istiyorum amin :)
Inşallah çabuk gelirsinAz gidiyor kilo evet. 600gr gidiyor iki haftadır. Bu hafta 800gr vermeyi ümit ediyorum
İnşallah canım menülerini beğendim paylaşmışsın, bende verir kurtulurum bir an önce inşallah yarabbim.
Senin de kilo vermeni çok istiyorum Canim, diğer arkadaşların da vermesini. 60ı bir görseydik hele
Pazar diye yazmak istemedim diyetisyene. Ama kaçamak için ekmek kesiyor genelde ben de bugün ekmek azaltacağım. Kahvaltıda 2 etimek 1 Light karper 5 zeytin yedim. Granola da karbonhidrat ve şekerli sonuçta kendim yapmadım hazır aldım diye yemekten vazgeçtim. böylesi daha iyi oldu sanki.Günaydınlarrrr
Dün kuşhanın 2. Gününü tam olamasa da yaptım inşallah darısı 7. Gününe :)
dennisgo açlık durumuna da bağlı açsan klasik kahvaltını yap, bi de diyetisyenine ulaşıyorsun ya sor bi olmazsa?
Bugün bol su iç anında gidecektir o merak etme kilo olmasına imkan yok.
Şu ana kadar 1,5 litre su içtim.. Bugün en az 4 litre içerim. Spor da 1 saat yürüyüş yapacağım öğlen yemeğinden sonra. Umarım haftaya 67 gelir..Canim spor yap ve su iç . Kilo değil bence o. Bu cuma 67 olacaksın insallah
Süper olmuş artık dizi izlerken sporunu da aradan çıkaracaksın ne güzel.Ay şukur salonu duzenledim şimdi eliptiği geçireceğim yansın yağlar
Arada meyveli yoğurt evet de öğlen için biraz az değil mi canım? Okul ortamını bilmiyorum ama evden birşeyler götüremez misin?Genelde menülerim şoyle:
Kahvalti: Yumurta peynir zeytin sınırsız çay(az sekerli) bazen de simit
Aralarda ve öğlen: meyve yoğurt yeşil çay...
Akşam(saat 4ten once) salata yoğurt çorba yemek vs
Spor genelde yapiyorum
Canım bir ogunle kilo alınmaz abarttiysan siskinlik olmustur.. Miden az ve saglikli yemeye alistigi icin neye ugradigini sasirmistir. Bugun ayni sekilde saglikli beslenirsen o fazlaligi atabilirsin.Günaydın kızlar şimdi uyandım. Dün akşam ölçüsüz tükettim sabah da farkı gördüm. Hani kaçamaklar hemen tartıya yansımıyordu neden ben direk 69.2 oldum. 69 benim direnç kilomdur ama iki hafta kadar altında kaldığım için kaçamak ile hemen üstünü görmem sanıyordum. Ve kesinlikle +1,2 olacak kaçamağım da yoktu dünyaları da yemedim yani :) Neyse nasılsa bugün spor yapacağım.bu sabahı granola +soya sütü içerek mi geçirsem klasik bir kahvaltı mı yapsam acaba?
bunlar sürekli kullandığım ilaçlar yani belim çok tutunca içiyorum rahtaladım biraz şükür yarında içerim bırakırım sonraİlaçların ne zaman bitecek peki? O zaman bi anda pat diye gider merak etme. Azimle devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?