- 23 Ağustos 2012
- 14.766
- 39.051
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.581
Selam kızlar nasılsınız
Bugün 20lik disimi cektirdim zor oldu ama ağrı yapmaya başladı. koku yapıyordu birde tamamen çürümüş dökülmüş hiç farkında değilim 30 lik disimin çıktığının hiç belli olmadı çıkarken meğerse cikmista çürümüş bile
Neyse inşallah iyileşme surecide kolay olur.
evet tek derdim oyduSüper olmuş artık dizi izlerken sporunu da aradan çıkaracaksın ne güzel.
bunlar sürekli kullandığım ilaçlar yani belim çok tutunca içiyorum rahtaladım biraz şükür yarında içerim bırakırım sonra
geçmiş olsun canım neyse rahatlarsın ağrısı geçince inşALLAHSelam kızlar nasılsınız
Bugün 20lik disimi cektirdim zor oldu ama ağrı yapmaya başladı. koku yapıyordu birde tamamen çürümüş dökülmüş hiç farkında değilim 30 lik disimin çıktığının hiç belli olmadı çıkarken meğerse cikmista çürümüş bile
evet yoksa bildiğin tutuluyorum hiçbişey yapamıyorum daha yaşım kaç kilom en büyük etken amaaaaa gidecek o kilolarTamam o zaman, kısır döngü gibi baksana ilaca başla kilo al belin ağrısın ilaca devam vs derken kilo ver ilaca gerek kalmasın en güzeli.
Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim kızlar çok sağolun. Daha önce konusulmustu 20 lik dis sıkıntısı çekenler vardı. bende paylaşmak istedim.geçmiş olsun canım neyse rahatlarsın ağrısı geçince inşALLAH
Ya evet 5’li rakam diyelim ya :) boşver 60 ı :)
İlk geldiğinde aynıydı kilomuz bak ne azimli çıktın sen, gerçi ben bebek düşük bilmem ne derken bi türlü motive olamamıştım yatatili de atlattım başladım bismillah :)
Artık gidecek inanıyorum, kuşhanla gitmezse tekrar dukan yaparım ömrümde ilk kez kilo verdim sayesinde hakkını asla yemem dukan amcanın :)
Selam kızlar nasılsınız
Şu ana kadar 1,5 litre su içtim.. Bugün en az 4 litre içerim. Spor da 1 saat yürüyüş yapacağım öğlen yemeğinden sonra. Umarım haftaya 67 gelir..
Arada meyveli yoğurt evet de öğlen için biraz az değil mi canım? Okul ortamını bilmiyorum ama evden birşeyler götüremez misin?
Öğlen ile akşamı yer değiştirdim. 2 yumurta (1 tanesinin beyazı ) ile omlet yedim domates salatalık biber ile...Bugünkü menüm
Sabah ; 2 dilim etimek, 1 Light karper peynir, 5 zeytin
Ara ; 1 bardak naneli kefir
Öğlen; 2 haşlanmış derisiz baget, yeşil salata.
Ara ; 3 kaşık yoğurt, soda limon
Akşam ; 2 haşlanmış yumurta veya 2 yumurta (1 tanesinin beyazı) ile peynirli maydanozlu omlet, domates salatalık biber
- 4 litre su. 1 litre dukan bira
- 2 kupa hibiskus çayı zencefil tarçın ile
- 2 bardak kahve
- 1 saat yürüyüş.
Not; öğlen ile akşamı yer değiştirebilirim. Çünkü tavukları geç çıkardım daha çözülmedi
Evet canım abarttım, yediğim herşey karbonhidrat değişimindeydi ve geç saatte hala yemeye devam ediyordum, bir de protein öğününü de akşam yedim, hepsi bir araya gelince bu sonuç çıktı ortaya.bugun dikkat ediyorum bakalım yarın ne olacak durum.Canım bir ogunle kilo alınmaz abarttiysan siskinlik olmustur.. Miden az ve saglikli yemeye alistigi icin neye ugradigini sasirmistir. Bugun ayni sekilde saglikli beslenirsen o fazlaligi atabilirsin.
Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir. Gömülü diş değilse, tamamen çıktı ve onSelam kızlar nasılsınız
kendini çok zorlamadan keyifle yapmaya başlayabilirsin.. belin yeni düzeliyor sonuçta. Kolay gelsin ve iyi eğlenceler :) bu kez çok güzel sonuçlar alacaksınevet tek derdim oydusıkılıyorum birşey izlemeden neyse artık sporada başlarım ucunda ucundan
Canım su oranım normal çıktı ölçümlerde. Normalde 3 litre su içiyorum ama karbonhidrat ağırlıklı beslenince ödem tutmamak için suyu da arttırın derler ya o nedenle 4 litre içeyim dedim. Bugün madensuyu içerikli şeyleri de tüketmeyeceğim. Direk yeşilçay demleyip onu içeceğim, tek başına yoğurt yiyeceğim.Canim 4litre su çok değil mi? Diyetisyen ne diyor bu konudkonuda? Bir yerde , fazla suyun +kilo olabileceği yazıyordu. Yoksa ne kadar çok o kadar iyi mi?
Günaydınlar
Evet hedefcim metro yaptılar. Metro yaptık diye birçok yerden Kızılay'a olan otobüsleri kaldırdılar. En yakın metro istasyonuna götürüyor otobüsler. Metro güzel oldu tabi ama trafik ve ulaşım hala saçma sapan :)
Günaydın kızlar şimdi uyandım. Dün akşam ölçüsüz tükettim sabah da farkı gördüm. Hani kaçamaklar hemen tartıya yansımıyordu neden ben direk 69.2 oldum. 69 benim direnç kilomdur ama iki hafta kadar altında kaldığım için kaçamak ile hemen üstünü görmem sanıyordum. Ve kesinlikle +1,2 olacak kaçamağım da yoktu dünyaları da yemedim yani :) Neyse nasılsa bugün spor yapacağım.bu sabahı granola +soya sütü içerek mi geçirsem klasik bir kahvaltı mı yapsam acaba?
Haticecim sende ne var ne yok? Sende menü paylaşmıyosun ama dengeli sağlıklı besleniyosun umarım :)
Eşin yanında mı? Sen başladın mı işe? Şu an Doğuda mısın? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
TV üniten nasıl oldu? Ay şu A101 deki eliptikten alsam mı bende TV nin önüne.
Artık gidecek inanıyorum, kuşhanla gitmezse tekrar dukan yaparım ömrümde ilk kez kilo verdim sayesinde hakkını asla yemem dukan amcanın :)
Selam kızlar nasılsınız
Ama senin karbonhidrat ağırlıklı beslenip ona bağlı tuttuğun bir ödem yok ki canım. Bence 3 litre iç. Normalde ben de 3 litre içiyorum. Ya da max 3,5 :)
evet tek derdim oydusıkılıyorum birşey izlemeden neyse artık sporada başlarım ucunda ucundan
Genelde yılda 1-2 kere uğruyoruz bir yerlere geçerken ördekcim Ankara'ya ama tek gece kalınca sadece Kızılay'ı görüyoruz. O yüzden pek bilmiyorum trafik nasıl oluyor ama trafik olayını hiç sevmiyorum. Resmen psikolojim bozuluyor trafikte kalınca.
Denizcim, benim aksine kaçamaklarım hemen ertesi günü etkiliyor. Eğer dikkatli olursam bir sonraki güne gidiyor. Bugün bol bol su iç derim. Bir de bana ananas çok iyi geliyor. Dukan birası da tüketebilirsin. Muhtemelen sıfırlamış olursun sonraki güne.
Ya ben de unutuyorum hep menü paylaşmayı.
Benim eliptiğim ondan şekerim.
Başka yerden almıştım baya zaman oldu. Herhangi bir sorununu görmedim. Önerebilirim.
Dukan sonrası yaptığın kiloları geri aldın mı wendigocum?
Ben yıllar önce dukan ile 1 ayda 10 kilo vermiştim ki o zamanlar 66-67 civarındaydım. 56-57 falan olmuştum.
Boyum da 170. Yani çok etkisini görmüştüm. 1,5 yıl kadar da almadım kiloyu. Sonra tiroid çıkması ile beraber kilolar artıya çıktı.
Oyy, çok gelmiş olsun. Ağrı falan var mı?
Evet ya müzik dinlemek bile bir yerden sonra sıkıcı oluyorKesinlikle bir sey izleyerek daha iyi. Bazen ben grupta dolanırken hem de tv izlerken bisiklet sürüyorum : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?