Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla gözünüzün önünde aldım verdiğim kiloyu ama dikkat etmezsen hangi diyeti yapıpta almazsın ki?

Tabi öyle de, genellikle Dukan sonrası kiloların kolay alındığı söyleniyor ya ondan merak ettim canım.
Korumasını falan yapmak lazım aslında diyet bitince.

Önceki yıllara oranla çok fazla trafik var artık. Kızılay'a gitmek zaten işkence gibi bence. İşim olduğunda öfleye pöfleye zorla gidiyorum Kızılay'a :)

Canım geçmiş olsun benimki de çıkmaya uğraşıyor baya ağrı yapıyor

Canim sakin yeme Bütün emeklerin boşa gitmesin

Önceki yıllara oranla çok fazla trafik var artık. Kızılay'a gitmek zaten işkence gibi bence. İşim olduğunda öfleye pöfleye zorla gidiyorum Kızılay'a :)

Kolay gelsin valla şekerim. Yorucu bir durum büyük şehirlerde yaşamak.

Biz şimdi kendimize yaşayacak şehir arıyoruz.
Hem aradığımız her şeyi bulabilelim hem de yorucu olmayan bir şehir olsun istiyoruz.
Huzur olsun, doğa olsun ama sosyal hayat da olsun.
Şehir de olur, ilçe de olur diyoruz ama yok yani hepsini beraber bulabilecek bir şehir.

Menümü yazayım

Sabah:
2 adet yumurta
2 dilim etimek
1 çay kaşığı labne
1 tane kuru kayısı
2 tane ceviz
4 zeytin

Ara:
Yarım Elma

Öğle:
Beyaz çaylı armutlu smoothie

Ara:
1 kare çikolata

Ara:
2 tane erik

Akşam:
1 porsiyon et döner
1 bardak ayran

• 1 maden suyu
  • 3 fincan kahve
  • 1 fincan biberiye
  • 1,5-2 litre su (Bugün az oldu)

Bu kadar şeye rağmen iyi korumussun kilonu, kendini toparlayinca çok iyi vereceğine inanıyorum

Tiroid bendede var ilacını düzenli kullanmayinca hemen geri alıyorsun benim nerdeyse 1 yıl olacak hala ilacın dozu düşmedi 150 mg kullanıyorum.

Diş in ağrısı var ama dayanilabilir benim başım çok ağrıyor baya bi zorlama oldu çekerken kolay cikmadi yani suan çok halsizim ve başım ağrıyor teşekkür ederim.

Canım geçmiş olsun benimki de çıkmaya uğraşıyor baya ağrı yapıyor
Ben hiç hissetmedim 20 lik disimin çıktığını ağrı ve kokuyla gittim doktor 20 dişin çürümüş dedi şaşırdım aaa 20 lik disim varmiymis benim dedim. Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…