- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.601
Valla gözünüzün önünde aldım verdiğim kiloyu ama dikkat etmezsen hangi diyeti yapıpta almazsın ki?
Önceki yıllara oranla çok fazla trafik var artık. Kızılay'a gitmek zaten işkence gibi bence. İşim olduğunda öfleye pöfleye zorla gidiyorum Kızılay'a :)Genelde yılda 1-2 kere uğruyoruz bir yerlere geçerken ördekcim Ankara'ya ama tek gece kalınca sadece Kızılay'ı görüyoruz. O yüzden pek bilmiyorum trafik nasıl oluyor ama trafik olayını hiç sevmiyorum. Resmen psikolojim bozuluyor trafikte kalınca.
Selam kızlar nasılsınız
Bugün 20lik disimi cektirdim zor oldu ama ağrı yapmaya başladı. koku yapıyordu birde tamamen çürümüş dökülmüş hiç farkında değilim 30 lik disimin çıktığının hiç belli olmadı çıkarken meğerse cikmista çürümüş bile
Neyse inşallah iyileşme surecide kolay olur.
1 saat yürüyüş yapıldı T turkcedersidefterimcom
Akşama misafir varmış börek yapıyorum. Çok fena yiyesim var ama akşamı kazasız belasız atlatmakta kararlıyım. Markete gidip geleceğim,bagetleri yapıp yiyeceğim ve iradeli olacağım :)
Önceki yıllara oranla çok fazla trafik var artık. Kızılay'a gitmek zaten işkence gibi bence. İşim olduğunda öfleye pöfleye zorla gidiyorum Kızılay'a :)
Bu kadar şeye rağmen iyi korumussun kilonu, kendini toparlayinca çok iyi vereceğine inanıyorumYa evet 5’li rakam diyelim ya :) boşver 60 ı :)
İlk geldiğinde aynıydı kilomuz bak ne azimli çıktın sen, gerçi ben bebek düşük bilmem ne derken bi türlü motive olamamıştım yatatili de atlattım başladım bismillah :)
Artık gidecek inanıyorum, kuşhanla gitmezse tekrar dukan yaparım ömrümde ilk kez kilo verdim sayesinde hakkını asla yemem dukan amcanın :)
Tiroid bendede var ilacını düzenli kullanmayinca hemen geri alıyorsun benim nerdeyse 1 yıl olacak hala ilacın dozu düşmedi 150 mg kullanıyorum.Genelde yılda 1-2 kere uğruyoruz bir yerlere geçerken ördekcim Ankara'ya ama tek gece kalınca sadece Kızılay'ı görüyoruz. O yüzden pek bilmiyorum trafik nasıl oluyor ama trafik olayını hiç sevmiyorum. Resmen psikolojim bozuluyor trafikte kalınca.
Denizcim, benim aksine kaçamaklarım hemen ertesi günü etkiliyor. Eğer dikkatli olursam bir sonraki güne gidiyor. Bugün bol bol su iç derim. Bir de bana ananas çok iyi geliyor. Dukan birası da tüketebilirsin. Muhtemelen sıfırlamış olursun sonraki güne.
Ya ben de unutuyorum hep menü paylaşmayı.
Benim eliptiğim ondan şekerim.
Başka yerden almıştım baya zaman oldu. Herhangi bir sorununu görmedim. Önerebilirim.
Dukan sonrası yaptığın kiloları geri aldın mı wendigocum?
Ben yıllar önce dukan ile 1 ayda 10 kilo vermiştim ki o zamanlar 66-67 civarındaydım. 56-57 falan olmuştum.
Boyum da 170. Yani çok etkisini görmüştüm. 1,5 yıl kadar da almadım kiloyu. Sonra tiroid çıkması ile beraber kilolar artıya çıktı.
Oyy, çok gelmiş olsun. Ağrı falan var mı?
Ben hiç hissetmedim 20 lik disimin çıktığını ağrı ve kokuyla gittim doktor 20 dişin çürümüş dedi şaşırdım aaa 20 lik disim varmiymis benim dedim. Teşekkür ederim canımCanım geçmiş olsun benimki de çıkmaya uğraşıyor baya ağrı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?