Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim sakin yeme Bütün emeklerin boşa gitmesin
Yemedim canım sabah 68,7 idim. Dikkat etmeye devam ediyorum belki bu akşam da yürürüm bakalım. Hala +700 deyim.
Bana da öyle bir şehir yoktur gibi geliyor ama yine de umarım siz bulur gizli kalmış bir yerler keşedersiniz :)
Menum:
Sabah Peynir kaşar sınırsız çay (az sekerli)
Öğlen elma erik üzüm yoğurt
Akşam(5 civari) 1tabak etli patates biraz pilav 2 bardak ayran
Bu kadar az yiyip bir saat bisiklet çevirip nasıl hayatta kalıyorsun hiç anlamıyorum canım. Beni yerden kazırsınız öyle beslensem :)
Hedefçim menülerim devamını bekliyoruz afiyet olsun.

25 EYLÜL PAZARTESİTARTISI

servey>>
moni
fancynancy >>

dennisgo >>68,7
Egeliegeli>> 63,8
toplight>>
wendigo>>
nilsub >>
inatettimolacak>>

0zlem>>
lydznp>>
morordek>>
Dirilisci hatun>80.1
kaanin annesi>>
hedef38beden>>

Ben hiç hissetmedim 20 lik disimin çıktığını ağrı ve kokuyla gittim doktor 20 dişin çürümüş dedi şaşırdım aaa 20 lik disim varmiymis benim dedim. Teşekkür ederim canım

Ben birini cektirmistim zaten digeri de ağrı yapiyor simdi agzimi açarken felan etin icinde daha

Canim az değildi yediğim.Kilon da güzel canim benim

servey>>70,9
moni
fancynancy >>

dennisgo >>68,7
Egeliegeli>> 63,8
toplight>>
wendigo>>
nilsub >>
inatettimolacak>>

0zlem>>
lydznp>>
morordek>>
Dirilisci hatun>80.1
kaanin annesi>>
hedef38beden>>

gemiş olsun tatlım

servey>>70,9
moni
fancynancy >>

dennisgo >>68,7
Egeliegeli>> 63,8
toplight>>
wendigo>>
nilsub >>
inatettimolacak>>

0zlem>>
lydznp>>
morordek>>
Dirilisci hatun>80.1
kaanin annesi>>
hedef38beden>>
servey im bu hafta +2 gelmedin haftasonu cumaya güzel bir sonuç bekliyorum
T turkcedersidefterimcom canım sende sabit gelmişsin cumaya gider
Dirilisci hatun tatlım sen ne yaptın böyle maşallah sana şimdiden 2 kg cumaya kadar da gider hem haftasonu olmasına rağmen
dennisgo deniz cim bak yarısı gitmiş kalanı da bugün gider sen merak etme

Canim pek yiyemiyorum şu aralar düzensiz besleniyorum açıkçası çocuk kalabalik iş güç derken bende bazen tartinin bozuk olduğunu düşünüyorum ama oğlum hep aynı kiloda çıkıyor seviniyorum sonra

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İki gündür bahçedeydim yine ama çoook keyifli geçti yorgunluğa rağmen
Cumartesi boya işlerimiz vardı onları bitirdik şükür Pazar günü de arkadaşlarımız geldi ve çok eğlendik
Tabi biraz liste dışına çıktım ama inanılmaz hareketli geçti hatta bir ara kendimizi doğaya attık ve bayanlar olarak yürüyüş yaptık
Biraz ödem oluştu doğal olarak sonuçta suyumu ihmal ettim koşturmacada ama eminim cumaya kadar yine güzel eksiler göreceğim

Eminim sizlerde hepiniz güzel bir haftasonu geçirdiniz ve cumaya güzel rakamlar göreceksiniz

Bugün iki gün evde olmayınca temizlik kaçınılmaz oldu ama öncesinde sizlere bir yazayım dedim

Neyse tutmayın beni ben kaçtım damlarım yine

Ne yazık ki öyle kaanın annesi. Biraz ilacı içme, atla direkt etkiler görünüyor.

Ne seviniriz olsa Denizcim.
Keyifli bir süreç olacak seçim yapmak demiştik ama ben strese girdim.
Acayip çabuk ve fazla strese girebiliyorum zaten. Hiç sevmem bu özelliğimi.

Ben de düzenli menü yazmaya çalışacağım bakalım.

banuşum hadi sana kolay gelsin temizlikte ne güzel adım adım yaklaşıyorsun hedefine doğru

Benim de stresli halim pek sevimsizdir. İş nedeniyle çok yaşardım şimdilerde daha az oluyor. Ama öyle anlarda kendimize verdiğimiz zarar çok fazla gibi geliyor o nedenle vazgeçmek lazım bu huydan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…