- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.801
Geçen seferki detoks mu Denizcim?Günaydın sevgili takımımın ideal kiloya koşan en azimli üyeleri..
bu sabah 3 günlük detoksa başladım ama bugün biraz sıkıntılı, sendikada işlerim var,saatleri atlamazsam süper olur. öncesinde tartılmayı unuttum dünkü kilomu referans alacağım, başlangıç 68,4 bakalım bu kez nasıl sonuç alacağım.
Evet çok ceza verirdim de o eskide kaldı biraz yaa, şimdilerde giremiyorum bile takıman neredeyse :)Diş bahanem oldu spor yok yediklerime dikkat etmedim, bugün kahvaltıda 3 poğaça yedim gerisi klasik menu işte. .
Çok saldim vu hafta kahvaltıdan sonra kendime ceza verdim.morordek gelince duymasın o çok ceza verir hiç acimasi yok demişlerdi ama neyse...
Bende kendime ceza verdim. 300 ip atladım 20 mekik çektim şimdi sütlü Türk kahvemi içiyorum. IP atlamayi 600 e tamamlayacagim mekigide 50 ye ..
Su 3lt
Limonlu yeşil çay icecegim birazda üzüm yeyip günü kapatmayı düşünüyorum inşallah plana uyarım
Hedefe az kala başa dönmek istemiyorum. Zaten hedef tuttuktan sonra bol bol karın egzersizleri yapmam lazım gobegim çok fena
Bence mevsim geçişi ile ilgilidir canım. Yakında geçer diye düşünüyorum. Aslında en iyisi spor yaparak atlatmak bu dönemi.Yaa, ben kendimi çok yorgun hissediyorum. Neden anlayamadım.
Yorgunluk da mutsuz ediyor.
Sanırım sonrasında da kaçamakla sonlanıyor.
Ben de öyle düşünüyorum canım.bu detoks geçen sefer çok iyi verdirmişti bakalım bu kez nasıl bir sonuç alacağım. Ben de merak ediyorum.Sana güveniyorum Denizcim, cumaya dek eminim ki az da olsa eksiye geçmiş olursun :)
Evet canım geçen seferki detoksu yapıyorum.Geçen seferki detoks mu Denizcim?
En tatlı yorgunlukta oOyy Fancycim ya zordur mutlaka çocuklarla ama olsun yine de değişiklik, keyif tabi.
Hastalık da tam denk gelmiş şansınıza ama annelik işte, yanında antibiyotik götürmek nedir. Aklımın ucundan bile geçmez.
Bizim tatillerin sonu yorgunlukla bitiyor yahu. Eve gelince kıpırdayasımız gelmiyor.
Sorma cnm aksam da iyi idi bugun okula gittiGeçmiş olsun kaptanim, şimdi nasıl pasaniz umarım geçmiştir. ben zor dayandim kuzucuk napsin Kıyamam hiç.
Ordegim de yazmis eger hazir poaca ise 600 az atla biraz dahaDiş bahanem oldu spor yok yediklerime dikkat etmedim, bugün kahvaltıda 3 poğaça yedim gerisi klasik menu işte. .
Çok saldim vu hafta kahvaltıdan sonra kendime ceza verdim.morordek gelince duymasın o çok ceza verir hiç acimasi yok demişlerdi ama neyse...
Bende kendime ceza verdim. 300 ip atladım 20 mekik çektim şimdi sütlü Türk kahvemi içiyorum. IP atlamayi 600 e tamamlayacagim mekigide 50 ye ..
Su 3lt
Limonlu yeşil çay icecegim birazda üzüm yeyip günü kapatmayı düşünüyorum inşallah plana uyarım
Hedefe az kala başa dönmek istemiyorum. Zaten hedef tuttuktan sonra bol bol karın egzersizleri yapmam lazım gobegim çok fena
Ayni sikinti bende de var cnm yaa acaip bir yorgunluk haliYaa, ben kendimi çok yorgun hissediyorum. Neden anlayamadım.
Yorgunluk da mutsuz ediyor.
Sanırım sonrasında da kaçamakla sonlanıyor.
Ayy canım çok geçmiş gitmiş olsun inşallah bi daha böyle şeyler yasamayin. Rabbim korumuş senide pasanida çok uzuldum. Benimde geçen sene başıma gelecek diye korkmustum taze fasulye koymustum dudukluye garip bi ses duydum havasını atamadi hemen altını kapatıp balkon koydum. Soguyunca baktım düdüğüne fasulye tıkanmış. Neyseki ilk tıs sesinde anladım ve kapattım. Çok şükür diyelim.
İçinde öyle bir basınç var ki gerçekten çok tehlikeli. Ben de korkuyorum kullanırken aslında. Durup dururken mi oldu?
Evet canim corba koymuştum mercimek tikamis galiba bi anda patladı
Nabersiniz hanımlar?
Diyete devam ama su içemiyorum yaa, ona da çare bulsam tamamım.
Bugün 18.30 itibariyle kapadım tükanı. 1-1,5 lt daha su içersem sıkıntı yok :) sabah az eksi lütfen ya.
Ben de su içemiyorum son zamanlarda. Ama şimdi hemen içiyorum
İçelim canım içelim, su hayattır su candır, yakılan yağları atma yoludur :)
Menüm
Sabah simit peynir krem peynir kesik
Ara meyveler
Öğlen salata yoğurt
Ara meyveler
Akşam mercimek çorbası 2 kase, bulgur pilavı ayran
Ara meyve
Canım bu menü ile kilo verebiliyo musun?
Bana biraz kh ağırlıklı geldi de, meyve mesela 3 ara öğünde var üstelik 1 er adet değil sanırım meyveler olduğuna göre :)
Sabah simit kh, Öğlen yoğurt güzel akşam da hem çorba kh hem bulgur pilavı kh üstüne meyve kh.
Kilo veriyorsan sorun yok. Yoksa bence sabah şöyle haşlanmış yumurtalı domates salatalık peynirli falan güzel bi kahvaltı olsa keşke. Okulda mı yaptın kahvaltını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?