- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #260.061
Kg karı bırbırıne yakın olanlar yarıssın bakalım ben 68,4 tum kım benle yarısmak ıster 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra bısey deyınce neyse neyseeBenimde var bir sayaçlı ipim ama 6'lı rakamlara gelince atlayabilirim belimden
Yok sana sayaçlı ip her yerde var geçen özlemde aldı bi sen kaldınSonra bısey deyınce neyse neysee
Hayatımda duymadım sayaclı ıp
Nerden aldın yaaa
Fotosunu ıstıyorum
Revamı bu ben eliptik yapayım sen aşureOo kizlar sporlar ortada geziyor masallah size yarin haftasonu cok cozutmayin
Bi almadığım o kalmıştıKizlar taze hunnap a taktim 2 gundur
Birsuru faydasi varmis dusuk kaloriliymis diye okumustum az once netten baktim 60 gr 44 cal mis gittim tarttim 60 gr a 15 tanesi girdi bayaa da doyurucu oluyor aklinizda olsun ara ogun olarak 60 gr da 40 mgr C vitamini 150 mgr potasyum varmis bagisikliga da iyi
Kiz ege de cok oluyormus alic gibiBi almadığım o kalmıştı![]()
Benim giriş kat kapı önüne çıkıp çıkıp girsem 5 kalori yakarım :) bana koşu bandı yolları görünüyor bence. İpimHerkes apartmanda oturuyor hedefıne ulasamayın 5 katı 5 kez onsın cıksın cuma gunu ne dersınız
aynen kendini yormadan canım.Benimde var bir sayaçlı ipim ama 6'lı rakamlara gelince atlayabilirim belimden
Alıç var burada belki hünnap da varsırda ben bilmiyorumOnun icin kargoya gerek yok daglarda bulursun bende cekirdegini ekecegim belki tutar
Monişim güncel 80.6 hedefim 70 yılbaşınaYILBAŞI HEDEF LİSTESİ
1 OCAK PAZARTESİ HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 73.4 >> 65
@servey >> 71,1 >> 65
inatettimolacak >> 59,7 >> ??
moni >>85,2>>74,9
@fancynancy >>??>> ??
@[COLOR=#006600]lydznp[/COLOR] >> 84,3>> 75,0
dennisgo >>68,8>>58
@Egeliegeli >> 65>> 58 (1 Eylul'deki hedefim olsun)
@morordek>>67,5 >>64 (az olsun benim olsun :) )
nilsub >> ??>> ??
@wendigo >> 67,5>> 59
@0zlem >> 75,1 >> 65
@Dirilisci hatun >> 84.5 >>75.0 [insallah basarıcam]
@kaanin annesi>>57,5>>53, 52 inşallah Yarabbimmm
@[COLOR=#006600]hedef38beden[/COLOR] >>78,5>>65

evett ilk olarak şunu şuraya bi koyayım
@inatettimolacak @fancynancy @nilsub kızlarsizler hedef bildirmediniz mi yoksa listelerde mi kayboldu bilmiyorumhedefi olmayanlar hemen hedefleri yazsın
![]()