- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #260.081
1 OCAK YILBAŞI KİLOSUNU GÜNCELLEMEK İSTEYEN VARSA BENİ ETİKETLEYİP GÜNCELLEYEBİLİR

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedefçim dengelemek istiyorsun ondan bu kadar az sanırım. Öğlen meyve ile bir yoğurt bir çiğ badem fındık falan da olsa daha iyi olurdu senin için. Başın neden ağrıdı acaba ? Aç kaldın öğlen ondan mı ? Bir de erken yatan birisi için; öğle ile akşam yer değiştirse çok daha iyi olur. Ama sen geç yattığın için bence vücut tölere edecektir. Ne kadar su içtin ?Bugün bütün gün başım ağrıdı.
Baş ağrısını da hiç sevmem, bitiriyor insanı.
Menümü yazayım.
Sabah:
2 dilim ekmekten kepekli tost
1 çay kaşığı fındık ezmesi
Ara:
Maden suyu, limon ve yoğurt karışımı
Öğle:
1 elma
Akşam:
1 porsiyon tavuk döner
1 bardak ayran
Hedefçim dengelemek istiyorsun ondan bu kadar az sanırım. Öğlen meyve ile bir yoğurt bir çiğ badem fındık falan da olsa daha iyi olurdu senin için. Başın neden ağrıdı acaba ? Aç kaldın öğlen ondan mı ? Bir de erken yatan birisi için; öğle ile akşam yer değiştirse çok daha iyi olur. Ama sen geç yattığın için bence vücut tölere edecektir. Ne kadar su içtin ?
Geçmiş olsun canım. Bu ağrı daha önce de olan, tanıdığın bir ağrı mı ? Neden olur nasıl geçer belki biliyorsundur ondan sordum.Denizcim aslında başım ağrıdığı için yemedim desem daha doğru olur.
Çok az yeme değil, dengeli yeme moduna geçecektim bugün ama başım çok ağrıdı.
Gündüz de 1-2 saat uyudum rahatlarım diye ama olmadı.
Dediğin gibi gece geç yattığım için çok az yememeye özen gösteriyorum. Yoksa gece midem fena oluyor.
Suyum 3 litre kadar oldu.
Baş ağrısına iyi gelir diye suya gömülmüş durumdayım. Gece de 1-1,5 daha gider muhtemelen.
Hedefine ulaşan herkesi tebrik eder, listemizde bu hafta daha çok nazar boncuğu görmek dileği ile...bakalım hefeflere ulaşılmış mı
toplight >>73,8 >>73>>73,829 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey>>69,6>>68,9>>68,4
inatettimolacak >>60,5>>??>>60,2
moni >>85,4>>84,7>>83,5
fancynancy>>?? >> ??>>75,1
lydznp >>?? >> ??>>??
dennisgo >>68,0>>67>>67,4
Egeliegeli >>63,8>> 63>>63,8
morordek >> 66,7 >> 66,3>>65,6
nilsub >>81>>??>>80,6
wendigo >> ... >> 66,9>>69,2
0zlem >>77,5>>75>>76,5
Dirilisci hatun >>82,2>>81,5>>80,1
kaanin annesi >>56,6>>56>>56
hedef38beden >>76,9>>75,9>>76,9
Ayyy ben hep kendim girdim özür dilerimmmmşekerciklerim mecburen 1 milyon baloncuk gibi listelerimiz oluyor yarın akşama kadar hedefleri bitirelim
hatta siz hedeflerinizi direk listeye değilde beni etiketleyerek yapın ben topluca listeye ekler paylaşırım![]()
yok şekercim iyi yaptın ben kendi listeme ekledim seninkileri deAyyy ben hep kendim girdim özür dilerimmmm
Geçmiş olsun canım. Bu ağrı daha önce de olan, tanıdığın bir ağrı mı ? Neden olur nasıl geçer belki biliyorsundur ondan sordum.