- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.261
Tebrik ederimmmmm, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Tebrikler canim.. Darisi tum isteyenlerin basina insallahh..Teşekkür ederim canim
moni dığum gününmüş şekerim, nice mutlu sağlıklı yaşların olsun
hedef38beden hedefcim henüz adını bilmiyorum, sen söyledin de ben mi kaçırdım onu da bilmiyorum :) çoook geçmiş olsun tatlım.
nilsub yazdım bebeyim yazdım 50 dk sporunu
Yok yok şekerim rahat ol.aynen canım salı başlıyoruz ama Salı’ya kadar danaya girmeyin diyet diyet diyet. Rakip çok dişli :)
Aahhhh ahhh bu da birşey miiii, eskiden buralarda sayfalar bitmezdi atlar özet isterdikAnam ne çok konustunuz oku oku sonunda bitti başım ağrıdı
Bi kahve iceyim en iyisi
Bize çeyrek mi kaldı şimdi AyşemHer hamilelikte aklın yarısı gidermiş. Öyle derler
Bende ilk yaptığımdan 2,8 gitti bu kez de 1,5.. 75 benim takılma kilomda o zaman yaptım. İyi de oldu ama sonra da 70 e kadar çok kolay gitti. Diyetisyen de etkisi bir hafta sürüyor demişti. Metabolizma hızlandırıcı olarak vermişti zaten :)Bilmem ki şekerim söyledim mi hiç.
Adım Hilal :)
Hedef de diyebilirsin Hilal de.
Keyfin bilir.
Yok yok şekerim rahat ol.
Kaçak yok da salıya kadar 300-500 gram gitse 3 günde 1,5 kilo gider mi?
Bilmem ki şekerim söyledim mi hiç.
Adım Hilal :)
Hedef de diyebilirsin Hilal de.
Keyfin bilir.
Yok yok şekerim rahat ol.
Kaçak yok da salıya kadar 300-500 gram gitse 3 günde 1,5 kilo gider mi?
3 sayfalık detoks yanlışım yok değil mi Denizcim? Salı Çarşamba PerşembeBende ilk yaptığımdan 2,8 gitti bu kez de 1,5.. 75 benim takılma kilomda o zaman yaptım. İyi de oldu ama sonra da 70 e kadar çok kolay gitti. Diyetisyen de etkisi bir hafta sürüyor demişti. Metabolizma hızlandırıcı olarak vermişti zaten :)
Menü gayet güzel canım. Acıkırsan çorba içebilirsin ama canın istemezse de süt/ yoğurt grubu birşey olabilir. bir alternatif olarak yoğurt soda limon olabilir.Menüm;
08:00
1 yesil elma
4 yk yulaf ve tarcin
12:00
1 kucuk parca haslanmis tavuk
15:30
1 kase bol limonlu,zencefilli tavuk corbasi icinde azcik pirinc,havuc ve nohutta var
Aksam acikirsam kucuk bir kase daha yerim.
Aralarda uzum yedim toplam 1 cay bardagi kadar..
2 buyuk t.kahvesi
2,5 L su
1 kupa yesil cay
1 kupa adacayi
1 kupa ıhlamur
Spor; şimdilik yok!!!
Lütfen zar zor yapıyorum atlamayalımmoni dığum gününmüş şekerim, nice mutlu sağlıklı yaşların olsun
hedef38beden hedefcim henüz adını bilmiyorum, sen söyledin de ben mi kaçırdım onu da bilmiyorum :) çoook geçmiş olsun tatlım.
nilsub yazdım bebeyim yazdım 50 dk sporunu
Süpersinnnnnfancynancy 1 saat yürüyüş yarım saat kol çalıştım canım. Fena gaza geldim. Şimdi duşa gidiyorum sonra geliyorum.
Menüleri belli olan varsa atasın mı? Benim belli
Sabah; 2 dilim ekmek , 2 haşlanmış yumurta , 5 zeytin, domates salatalık biber
Ara :şekersiz sütsüz kahve
Öğlem ; 6 kaşık etli fasülye, 1 dilim ekmek
Ara ; 1 dilim tarçınlı ananas, 2 ceviz
Akşam ; 1 kase domates çorbası, 1 tane fırında yağsız baharatlı kabak
Ara 1 bardak kefir
3 litre su 2 bardak Yeşilçay 2 bardak hibiskus
Sporu yazdım zaten
Hayatta inanmam, akşama bekliyorum sporunuMenüm;
08:00
1 yesil elma
4 yk yulaf ve tarcin
12:00
1 kucuk parca haslanmis tavuk
15:30
1 kase bol limonlu,zencefilli tavuk corbasi icinde azcik pirinc,havuc ve nohutta var
Aksam acikirsam kucuk bir kase daha yerim.
Aralarda uzum yedim toplam 1 cay bardagi kadar..
2 buyuk t.kahvesi
2,5 L su
1 kupa yesil cay
1 kupa adacayi
1 kupa ıhlamur
Spor; şimdilik yok!!!
Evet canım 3 sayfa olan aynen Salı başlayıp cuma tartısında sonuç alıyor olacak herkes :)3 sayfalık detoks yanlışım yok değil mi Denizcim? Salı Çarşamba Perşembe
Lütfen zar zor yapıyorum atlamayalım
Kalan yarim gitmiş gibi görünüyor ama inşALLAH çeyrek kalmıştırBize çeyrek mi kaldı şimdi Ayşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?