- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.221
Yok sana sonradan çıktın demedim zaten, baya çok detoksçu varmış anlamında. Kaçırmışım ben hedef ile seni :)İyi de canım vesile ile ben başlayacaktık zaten sonradan çıkmadım yani@Egeliegeli nin dediği gibi bu hafta 2 grup olsun
Vay harika olmuş şimdi yarıştamıyız:)Grup güncellemesi
Bu hafta detoksçular çoğunlukta olduğu için takımı 2'ye bölmek durumunda kaldım :) Son hali şu şekilde:
1. Grup: @dennisgo @fancynancy @wendigo @0zlemnilsub hedef38beden
2. Grup:moni lydznp morordek @servey kaanin annesi @Dirilisci hatun T turkcedersidefterimcom
T turkcedersidefterimcom hayırlı olsun canım , Allah sağ salim kucağına almayida nasip etsin.
Çok kilo alma yoksa kadınlar kulubunden ayrilamazsin
Yarıştayız da ilk grup detoks yapıyor, ödemler falan patır patır gidecektir zatenVay harika olmuş şimdi yarıştamıyız:)
Dersin de beni görünce sataşmadan duramıyonuz malum kişilerleYok sana sonradan çıktın demedim zaten, baya çok detoksçu varmış anlamında. Kaçırmışım ben hedef ile seni :)
Bi süre geçsin çok üst üste sataşmayayımDersin de beni görünce sataşmadan duramıyonuz malum kişilerle
Geçmiş olsun canım.Ne yazık ki tanıdığım bir ağrı canım.
Migrenim var ve belli aralıklarla bu ağrıyı yaşıyorum.
Biberiye, duş, kahve, nane yağı, su, maden suyu ve masaj bir tık rahatlatanlar ama ne çoğu zaman yeni gün olmadan (kimi zaman 2-3 günde sürüyor ama bu seferki sürmeyecek gibi hissettiriyor.) geçmiyor.
O nedenle sakince günü bitirmeye çalışıyorum.
Hedef cim nerde keyif seyahati is tatlimTeşekkür ederim şekerim.
Aaa, moniciğimin doğum günü mü?
İyi ki doğdun monicim. Her yaşadığın sene bir öncekinden daha güzel olsun.
Denizcim, herkesin ilk dikkatini çeken çoraplar olmuş.
Aynen benim de öyle.
Kaptanım iş seyahati mi keyfi mi?
Ben varımmmm.
Ama listeyi tekrar bir atabilir miyiz? Eksik varsa tamamlayayım.
Gayet güzel olur şekerim.
Olabilir Fancycim.
Beni rahatsız etmedi şahsen.
Aslında hoşuma da gitti. Ne güzel çocuklarla da hayatlarına devam ediyorlar diye ama bir taraftan acaba çocuklar için uygun bir yer mi bilemedim. Kafam karıştı.
ben kotu ornegim ilkinde 30 ikinci de 20 kg aldimCanim eline sağlıkInsallah çok kilo almam. Canim sen kaç kilo aldin hamileyken? Diğer arkadaşların da hamileyken kaç kilo aldığını merak ediyorum
Tatlım ben ilk hamileliğinde 70 ile başladım.Canim eline sağlıkInsallah çok kilo almam. Canim sen kaç kilo aldin hamileyken? Diğer arkadaşların da hamileyken kaç kilo aldığını merak ediyorum
Lohusalıkta bir yere kadar diyorsunBi süre geçsin çok üst üste sataşmayayım
Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslarin olsun.günaydın kelebeklerim
ben bugün yalova yolcusuyum eşimin ailesinde nişan var oraya gidiyoruz öğlenden sonra çıkıp yarın akşama doğru döneriz sanırımdüzenimi bozmak istemiyordum ama mecburen ucundan da olsa aksayacak,yarın da doğum günüm idare edicez artık şu iki günü
çok geçmiş olsun canım
harika bir haber tebrik ederim,rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim canımcım
Afiyetle yiyin kaptanım şifa olsun
yine harikasın denizim
Aaa Baha erken mi doğdu 6 aylık? Ben bilmiyordum bak bunu.Tatlım ben ilk hamileliğinde 70 ile başladım.
Çalışmadığım bir dönemde evde oturmak çok kilo aldırmıştı. Benimle dalga geçtiler doğuma 100kilo yuvarlanarak gidersin diye. Ben 75kilo ile doğuma gittim.
Ne yedim peki?
Kilo alma korkusu ile sadece bebeğe yarayacak şeyler yedim. Peynir midemi bulandirdigi için bol bol süt ve yoğurt tükettim ki doğumdan sonra diş kaybı yaşamayayım diye. Ekmek günde 2 dilim yerdim kepek yada tam buğday. Makarna pilav yerine bulgur pilavı ama az yerdim. Folik asittasitten zengin olduğunu bilsem daha çok yerdim. Bol bol sebze meyva. Daha az protein. Aynı beslenme üçgenine uygun. Ilk 3ayda 10kg verdim. Sonra da her ay 1 kilo aldım. Son ay odemim oldu. Oğlum 6aylik olduğunda ben 36 bedendim. Emzirme döneminde de yediklerime dikkat ettim. Canım hiç mi birşey çekmedi. Çekti tabiki. Bana yada bebeğe faydası var mı diye sorguladım. Bebeğe faydası yoksa yemedim.
Kızımda da 10kilo aldım aynı mantıkla
Evet bi yerden normale dönmek lazımLohusalıkta bir yere kadar diyorsun
Seni de mi detoksculara alsaydık :)Ben yarın detoks yapayım diyorum. Ama ayran detoks mu yapsam 2 günlük? P.tesi çok korkuyorum tartıdan. Çok sıkıldım 80lerden
Geçmiş olsun canım.
Hedef cim nerde keyif seyahati is tatlim
ben kotu ornegim ilkinde 30 ikinci de 20 kg aldim
Ben yarın detoks yapayım diyorum. Ama ayran detoks mu yapsam 2 günlük? P.tesi çok korkuyorum tartıdan. Çok sıkıldım 80lerden
Tatil Bakanı iyi olmuş en çok ihtiyaç duyulan olacak ama tatil Bakanı aynı zamanda adet dönemlerinde herseyi aserip yiyenlerede baksınSaçma gelebilir belki ama aklıma ilk gelenler;
-motivasyon bakanlığı
-Tatile çıkanların kopmaması için, tatilde kilo kontrol bakanlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?