- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.281
1 sise sodaya kac kasik yogurt koymaliyim?Menü gayet güzel canım. Acıkırsan çorba içebilirsin ama canın istemezse de süt/ yoğurt grubu birşey olabilir. bir alternatif olarak yoğurt soda limon olabilir.
Üsenmezsem 30 dk eliptik yaparim insallah.Süpersinnnnn
Hayatta inanmam, akşama bekliyorum sporunu
Bende ilk yaptığımdan 2,8 gitti bu kez de 1,5.. 75 benim takılma kilomda o zaman yaptım. İyi de oldu ama sonra da 70 e kadar çok kolay gitti. Diyetisyen de etkisi bir hafta sürüyor demişti. Metabolizma hızlandırıcı olarak vermişti zaten :)
Memnun oldum efenim, Hilalcim, bende ferah.Sıkı bir haftaya başlıyoruz, çok heyecanlandım
1 sise sodaya kac kasik yogurt koymaliyim?
Detoks grubu (fancynancy nilsub @wendigo 0zlem hedef38beden ) salı günü başlıyoruz o güne kadar menülere dikkat, spora devam ve susuz kalmak yok. Dikkat etmemiz gereken şeyler;
-Pazartesi alış verişimizi yapalım,
- öğün atlamadan ya da yer değiştirmeden listeyi bire bir uygulayalım
- 45 dakika yürüyüş diyor her gün, o kadar fazla derseniz diyetin en az iki gün sporumuzu yapalım.
- tuzdan uzak duruyoruz, baharatlar ile yediklerimizi tatlandıralım bence
- listede yazmıyor ama ben Yeşilçay, hibiskus şekersiz kahve de tükettim. Eğer kahveyi sütlü içiyorsak üç gün kahve içmeyelim.
Bu arada bir not, ben tuzu çok severdim, ama enteresan bir şekilde bu detoksu yaptıktan sonra tuzu neredeyse hiç kullanmaz oldum. Evdeki zeytin bile çok tuzlu gelmeye başladı
Şimdilik bu kadar aklıma gelenler :)
Bir not daha ben geçen hafta yaptığım için bu hafta detoks yapmak istemiyorum fakat etkisi sürecek ve güzel kilo vereceğimi düşünüyorum. Yine de tartıya yardımcı olsun diye, 2 akşam yoğurt nektar şeftali yiyeceğim, 1 akşam çorba salata yapabilirim duruma göre, perşembe sabahı da kesinlikle detoksun 3. Günündeki kahvaltıyı kullanacağım. Umarım sizler de beğenirsiniz. Kahvaltı için güzel bir seçenek.
Bu arada alışmışız hep soda diyoruz ama madensuyu olmalı canım.. 3 kaşık yoğurt, yarım limonu çırpıp üstüne maden suyu ekleyerek karıştırarak içiyoruz :) ben çok seviyorum :)1 sise sodaya kac kasik yogurt koymaliyim?
Tebrikler canim.. Darisi tum isteyenlerin basina insallahh..
Bence olur canım. Biliyorsun en kolay yapılan spor diye yürüyüş yazılır hep listelere.45 dakika 3 gün olabilir. En az iki gün yapalım. Ben spor yapınca ertesi gün bir miktar + çıkıyorum çoğu zaman. o nedenle perşembe spor yapmayacağım bu hafta. Hiç riske atmayayım, rakip çok dişli :)Yürüyüş yerine eliptik olur mu ki Denizcim?
Tamam canım aynen uyacağımDetoks grubu (fancynancy nilsub @wendigo 0zlem hedef38beden ) salı günü başlıyoruz o güne kadar menülere dikkat, spora devam ve susuz kalmak yok. Dikkat etmemiz gereken şeyler;
-Pazartesi alış verişimizi yapalım,
- öğün atlamadan ya da yer değiştirmeden listeyi bire bir uygulayalım
- 45 dakika yürüyüş diyor her gün, o kadar fazla derseniz diyetin en az iki gün sporumuzu yapalım.
- tuzdan uzak duruyoruz, baharatlar ile yediklerimizi tatlandıralım bence
- listede yazmıyor ama ben Yeşilçay, hibiskus şekersiz kahve de tükettim. Eğer kahveyi sütlü içiyorsak üç gün kahve içmeyelim.
Bu arada bir not, ben tuzu çok severdim, ama enteresan bir şekilde bu detoksu yaptıktan sonra tuzu neredeyse hiç kullanmaz oldum. Evdeki zeytin bile çok tuzlu gelmeye başladı
Şimdilik bu kadar aklıma gelenler :)
Bir not daha ben geçen hafta yaptığım için bu hafta detoks yapmak istemiyorum fakat etkisi sürecek ve güzel kilo vereceğimi düşünüyorum. Yine de tartıya yardımcı olsun diye, 2 akşam yoğurt nektar şeftali yiyeceğim, 1 akşam çorba salata yapabilirim duruma göre, perşembe sabahı da kesinlikle detoksun 3. Günündeki kahvaltıyı kullanacağım. Umarım sizler de beğenirsiniz. Kahvaltı için güzel bir seçenek.
Yok yahu 3 güncük detoksta tutarlar ağızlarını artık, tutsunlar bi zahmet :)önemli olan kimin ne performans göstereceği canım benim. Detoks grubunda olan birisi o gün bir çiklat gömerse ne fayda görecek ki :)
Ooo bu dünür işine iyice alıştınız sizSeninleyimmmmdünürüm
Yok yahu salar mıyım hiç, diyorum ya gaza geldim diye. Amac motive olmak zaten. Dilerim gruptaki herkes de motive olmuştur. Bu hafta Umut'u bol bol emzirmeyi düşünüyorummoni servey Dirilisci hatun kaanin annesi morordek sizlerden hiç ses soluk yok. Sanıyorum size bu hafta piyangodan yatış çıktı. Nasıl olsa detokscular bizi yenecek diyerek sermeye mi karar verdiniz?
Aklınızı başınıza alın ve harekete geçin. Yalnız bizim takımda bir ben birmoni var kilosu fazla olan. Azdan az ve zor gider ama gider. Gerçi siz her hafta iyi kilo veriyorsunuz. Bunu benim kendime söylemem lazım ama
3 pogcaci lütfen bu hafta kh ları sağlıklı olanlarından seçelim. T turkcedersidefterimcom seni unuttum sanmailk aylarda 500gr yeterli hatta almasan da olur. Ama diyet falan yapayım diye düşünme. Bebeğin için sağlıklı olan herşeyi ye
Başkanmoni gözüm üzerinde. Istersen saat başı taciz edebilirim
Artık kılıçlar kuşanıldı.
Bu oklavalı ama olsun idare edelim
Yok yahu 3 güncük detoksta tutarlar ağızlarını artık, tutsunlar bi zahmet :)
Ooo bu dünür işine iyice alıştınız siz
Yok yahu salar mıyım hiç, diyorum ya gaza geldim diye. Amac motive olmak zaten. Dilerim gruptaki herkes de motive olmuştur. Bu hafta Umut'u bol bol emzirmeyi düşünüyorum
Bana beyzbol sopası gibi geldi Ayşe cim. Fena halde caydırıcı.. Bu sopa takımı bir silkeler bence.moni servey Dirilisci hatun kaanin annesi morordek sizlerden hiç ses soluk yok. Sanıyorum size bu hafta piyangodan yatış çıktı. Nasıl olsa detokscular bizi yenecek diyerek sermeye mi karar verdiniz?
Aklınızı başınıza alın ve harekete geçin. Yalnız bizim takımda bir ben birmoni var kilosu fazla olan. Azdan az ve zor gider ama gider. Gerçi siz her hafta iyi kilo veriyorsunuz. Bunu benim kendime söylemem lazım ama
3 pogcaci lütfen bu hafta kh ları sağlıklı olanlarından seçelim. T turkcedersidefterimcom seni unuttum sanmailk aylarda 500gr yeterli hatta almasan da olur. Ama diyet falan yapayım diye düşünme. Bebeğin için sağlıklı olan herşeyi ye
Başkanmoni gözüm üzerinde. Istersen saat başı taciz edebilirim
Artık kılıçlar kuşanıldı.
Bu oklavalı ama olsun idare edelim
Desene en az 1kiloYok yahu 3 güncük detoksta tutarlar ağızlarını artık, tutsunlar bi zahmet :)
Ooo bu dünür işine iyice alıştınız siz
Yok yahu salar mıyım hiç, diyorum ya gaza geldim diye. Amac motive olmak zaten. Dilerim gruptaki herkes de motive olmuştur. Bu hafta Umut'u bol bol emzirmeyi düşünüyorum
UmarımBana beyzbol sopası gibi geldi Ayşe cim. Fena halde caydırıcı.. Bu sopa takımı bir silkeler bence.
Ne bebek emince bir kilo mu gidiyor ? E neden bunlar Doğum kiloları eskiden çok zayıftım diyor yurdum insanları ? Ay ben şok :)Desene en az 1kilo
Bence dönebilirsin canım. Biliyorsun diyetisyene giden ilk hafta çok iyi ödem atar ve kilo kaybeder. Sende de ödem çok olduğu için göreceğim eksi de fazla olacak diye düşünüyorum. Ben ilk hafta 2,9 vermiştim.Kızlar acaba bu hafta listeye donebilirmiyim
Altı üstü 2.3 verilebilir hedefimi değiştirmeyeceğim ama sanıyorum hedef 82.2
Ne bebek emince bir kilo mu gidiyor ? E neden bunlar Doğum kiloları eskiden çok zayıftım diyor yurdum insanları ? Ay ben şok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?