- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.241
Baha erken doğmadı canım 41. Haftada zorla çıkardılarAaa Baha erken mi doğdu 6 aylık? Ben bilmiyordum bak bunu.
Hamilelikte cok güzel idare etmişsin aslında kiloları :)
Evet bi yerden normale dönmek lazım
Seni de mi detoksculara alsaydık :)
Ben hiç detoks yapmadım. Ilk kez yapacağımAyy kıyamam kaptanım sana ya.
Bu sene her şeyin zor oldu senin.
2018 yılı senin senen olur da bir rahatlarsın umarım.
Canım ayran detoksunu beğeniyorum ben ama istersen 2 detoksu üst üste yapma. Etkisi azalır.
Tatlım ben ilk hamileliğinde 70 ile başladım.
Çalışmadığım bir dönemde evde oturmak çok kilo aldırmıştı. Benimle dalga geçtiler doğuma 100kilo yuvarlanarak gidersin diye. Ben 75kilo ile doğuma gittim.
Ne yedim peki?
Kilo alma korkusu ile sadece bebeğe yarayacak şeyler yedim. Peynir midemi bulandirdigi için bol bol süt ve yoğurt tükettim ki doğumdan sonra diş kaybı yaşamayayım diye. Ekmek günde 2 dilim yerdim kepek yada tam buğday. Makarna pilav yerine bulgur pilavı ama az yerdim. Folik asittasitten zengin olduğunu bilsem daha çok yerdim. Bol bol sebze meyva. Daha az protein. Aynı beslenme üçgenine uygun. Ilk 3ayda 10kg verdim. Sonra da her ay 1 kilo aldım. Son ay odemim oldu. Oğlum 6aylik olduğunda ben 36 bedendim. Emzirme döneminde de yediklerime dikkat ettim. Canım hiç mi birşey çekmedi. Çekti tabiki. Bana yada bebeğe faydası var mı diye sorguladım. Bebeğe faydası yoksa yemedim.
Kızımda da 10kilo aldım aynı mantıkla
Baha erken doğmadı canım 41. Haftada zorla çıkardılar
Baha doğduktan sonra 6aylik olduğunda 36-38 bedendim
2 gün yapacağım birşey olsun diye karistirmayayim düzeni dedim; )
Ay ben artık okuduğumu da anlamaz olmuşumBaha erken doğmadı canım 41. Haftada zorla çıkardılar
Baha doğduktan sonra 6aylik olduğunda 36-38 bedendim
2 gün yapacağım birşey olsun diye karistirmayayim düzeni dedim; )
Ben ilk 3 ay kilo almadım, 7. Ay 6 kilo almıştım, son 2 ay 10 kilo aldimCanim eline sağlıkInsallah çok kilo almam. Canim sen kaç kilo aldin hamileyken? Diğer arkadaşların da hamileyken kaç kilo aldığını merak ediyorum
Ben hiç detoks yapmadım. Ilk kez yapacağım
Bana da yap bir tane:)Anam ne çok konustunuz oku oku sonunda bitti başım ağrıdı
Bi kahve iceyim en iyisi
Her hamilelikte aklın yarısı gidermiş. Öyle derlerAy ben artık okuduğumu da anlamaz olmuşum
Sen yazmışsın "Oğlum 6aylik olduğunda " ben anlamışım "Oğlum 6aylik doğduğunda"
Gitmiş gerçektenHer hamilelikte aklın yarısı gidermiş. Öyle derler
Yazmam mı bebeyimmmfancynancy yaz kuzum 30 dakika yürüyüş :)
Dun bende 50 dk eliptik yaptım yazdın mı şekerimYazmam mı bebeyimmm
Tebrik ederimmmmm, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımBuralardayim canim. HamileyimAranizdayim yine.
Kizlar Sali gunu mu basliyoruz detoksa?Grup güncellemesi
Bu hafta detoksçular çoğunlukta olduğu için takımı 2'ye bölmek durumunda kaldım :) Son hali şu şekilde:
1. Grup:dennisgo fancynancy @wendigo 0zlem nilsub hedef38beden
2. Grup:moni lydznp morordek @servey kaanin annesi @Dirilisci hatun T turkcedersidefterimcom
Olur isterim tabi simdi gecmisi okuyabildim.. Super olur..
@inatettimolacakfancynancy 0zlem @Dirilisci hatun kaanin annesi
kızlar ,6 ekim haftalık hedef kilonuzu beni etiketleyerek yazın listeye ekleyip paylaşıcam
dn:kimse liste paylaşmasın sadece beni etiketleyin
Canım @wendigo ile su ve menüye beraber bakabiliriz diye düşündük
eline sağlık canım. Çok güzel bir hafta olucak bence çok eğleneceğiz :) tabimi bGrup güncellemesi
Bu hafta detoksçular çoğunlukta olduğu için takımı 2'ye bölmek durumunda kaldım :) Son hali şu şekilde:
1. Grup:dennisgo fancynancy @wendigo 0zlem nilsub hedef38beden
2. Grup:moni lydznp morordek @servey kaanin annesi @Dirilisci hatun T turkcedersidefterimcom
önemli olan kimin ne performans göstereceği canım benim. Detoks grubunda olan birisi o gün bir çiklat gömerse ne fayda görecek ki :)Yarıştayız da ilk grup detoks yapıyor, ödemler falan patır patır gidecektir zatenNasıl olacak ben onu bilemedim
kesinlikle kaptanım detoksçular için iş çantsdKizlar elinixe saglik gruplar belli olmus bakalim bu haftanin galini hangi grup olcak detoks cular gibi gorunse dr diger grup oldukca siki
sakın öyle birşey yapma. Dikkat et sağlıklı beslen ve pazartesi git diyetisyene. Sen korkuyor olabilirsin ama onun için çok normal bir durum. Senden daha zayıf ve daha kilolu insanları görüyor zaten sürekli :)Ben yarın detoks yapayım diyorum. Ama ayran detoks mu yapsam 2 günlük? P.tesi çok korkuyorum tartıdan. Çok sıkıldım 80lerden
aynen canım salı başlıyoruz ama Salı’ya kadar danaya girmeyin diyet diyet diyet. Rakip çok dişli :)Detokscular, salı başlıyoruz değil mi?
Ayşe cim bence olduğun gibi git.. diyetisyen seni yönelendirecek zaten. Sana çok daha iyi detokslar verecek bence. Sadece bence sabah akşam tartıl not al, sabah ödemin var ve gün içinde geçiyor ya onu paylaşacağın için en azından rakamla konuşursunBen hiç detoks yapmadım. Ilk kez yapacağım
Teşekkür ederim Denizciğim. Ben de bu gün de acayip şişik var. Hatta hamile gibiyimCanım @wendigo ile su ve menüye beraber bakabiliriz diye düşündük
eline sağlık canım. Çok güzel bir hafta olucak bence çok eğleneceğiz :) tabimi b
önemli olan kimin ne performans göstereceği canım benim. Detoks grubunda olan birisi o gün bir çiklat gömerse ne fayda görecek ki :)
kesinlikle kaptanım detoksçular için iş çantsd
sakın öyle birşey yapma. Dikkat et sağlıklı beslen ve pazartesi git diyetisyene. Sen korkuyor olabilirsin ama onun için çok normal bir durum. Senden daha zayıf ve daha kilolu insanları görüyor zaten sürekli :)
aynen canım salı başlıyoruz ama Salı’ya kadar danaya girmeyin diyet diyet diyet. Rakip çok dişli :)
Ayşe cim bence olduğun gibi git.. diyetisyen seni yönelendirecek zaten. Sana çok daha iyi detokslar verecek bence. Sadece bence sabah akşam tartıl not al, sabah ödemin var ve gün içinde geçiyor ya onu paylaşacağın için en azından rakamla konuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?