- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.321
Elinizdeki spor aletine sahip çıkın ben o kadar olduğunu bilmiyordum. Hamile kalmak ve kilo almak dert değilmiş gibi gelmeye başladı an itibariyle :))
Zaten garibim yeterince çalışıyor maşallah o konuda. Anasında iş yoktu onunAralık’tan önce kesmicem zaten memeden, aralığa kadar verdiğim kar valla
Eğer dikkat edersen hatta abartmana Nike gerek yok o dikkati gerçekten değil canım.Elinizdeki spor aletine sahip çıkın ben o kadar olduğunu bilmiyordum. Hamile kalmak ve kilo almak dert değilmiş gibi gelmeye başladı an itibariyle :))
Evet o da dogru, az kiloda az fark olsa bile yüzde iyi oluyor :)Bu konuşmalar bi
böyle konuşup kendinin ve takımının modunu düşürme bence. Sonuçta kilo azsa daha az vererek iyi bir yüzde yakalıyorsun.. olacak olacak sen daya sırtını umut Paşa’ya bak keyfine :))
İradeye hakim olmak da çok zor maalesef. Neyse bi yerde insan kendine geliyor :)Meselaaa beeennn. Hamileliklerimde 9-10 kg aldım emzirirken aldıklarımı da verdim ama ondan sonra son Doğum kiloma doğru koşuyordum ki ayıldımmaalesef yiyeceklere dikkat etmeyince alıyorsun.
Hamilelikte alınan kilolar emzirme döneminde dikkat edersen kesinlikle dert degil :) Hamilelikte 19 kiloya yakın aldım örnegin, 78'i gördüm sonra tartılmayı bıraktım :) Maksimum 15 kilo alın falan derler. Şimdi ise işte 5-6 kilom kaldı, buraya kadar indiysem onlar da gider elbet gözüyle bakıyorum artık :)Elinizdeki spor aletine sahip çıkın ben o kadar olduğunu bilmiyordum. Hamile kalmak ve kilo almak dert değilmiş gibi gelmeye başladı an itibariyle :))
Afiyet olsunBen yemek hazırlamaya gidiyorum ev ahalisinee. Çocuklara balık makarna kocişe et makarna baban ise et ve salata. Hatta eti çok az yiycem.
Vuuuuu spekülasyon var hocamAfiyet olsun
Etten zarar gelmez ye gitsin :) (karşı takıma lobi yapayım bari, kimi kandırsam kardır)
Afiyet olsun
Etten zarar gelmez ye gitsin :) (karşı takıma lobi yapayım bari, kimi kandırsam kardır)
Beni çıldırtıyor bazen o düzeltmeler. Kocam mesaj atmış, ben de yaptım istediğini,acelem vardı, tamam aşkım yazdım tamam abim diye çevirmiş. O günden beri naber abim diye sataşıyor bana ya :)Nike : bile
Basıl bir otomatik düzeltmedir o yahu?
Suyunu ihmal etmemen çok güzel. Spor da gayet iyi..menü nasıldı bugün?
Öğlen az geldi bana canım.. Ve meyvelerin yanına süt ayran fındık fıstık da mı eklesen. akşam balık yanına da salata olabilir..Klasik kahvaltıPeynir yumurta küçük dilim börek
Öğlen yoğurt salata
Akşam balık
Aralarda bol bol meyve
Çay yeşil çay kahve icmiyorum
Öğlen az geldi bana canım.. Ve meyvelerin yanına süt ayran fındık fıstık da mı eklesen. akşam balık yanına da salata olabilir..
canım dikkatli beslen senKlasik kahvaltıPeynir yumurta küçük dilim börek
Öğlen yoğurt salata
Akşam balık
Aralarda bol bol meyve
Aklıma gelenler bunlar
Süpersin daha detoksa başlamadan güzel bir sonuç alacaksın bence. Üstüne de detoks.. rakiplerimiz korksun bence, Nilgün geri döndü :)evet aylar sonra ilk menüm
başkanımdennisgo ve diğer detoksçu arkadaşlarım
kahvaltı 4-5 çatal patates omlet bir kaç dilim domates salatalık 4-5 zeytin 1 kk peynir 3 parmak kadar köy ekmeği
ara sade türk kahvesi
öğlen 1 kepçe yoğurt 1 nektari 5 çiğ badem
ara yarım salatalık 2 ceviz 2 kupa yeşil çay
akşam çok az yağlı balık bol salata 4-5 kaşık tarhana çorbası 4 parmak kadar köy ekmeği
su 3 lt
2 büyük kupa yeşil çay
şimdide hibüsküs çayı demledim
spor birazdan dizi izlerken eliptik yapacağım 60 dk kadar yapınca yazarım tam olarak
ay akşam ekmek yemeyecektim ama arada kaçtı olsun mahmut beklerSüpersin daha detoksa başlamadan güzel bir sonuç alacaksın bence. Üstüne de detoks.. rakiplerimiz korksun bence, Nilgün geri döndü :)
Aayy çok güldüm.Beni çıldırtıyor bazen o düzeltmeler. Kocam mesaj atmış, ben de yaptım istediğini,acelem vardı, tamam aşkım yazdım tamam abim diye çevirmiş. O günden beri naber abim diye sataşıyor bana ya :)
Haha o da süpermiş :)Beni çıldırtıyor bazen o düzeltmeler. Kocam mesaj atmış, ben de yaptım istediğini,acelem vardı, tamam aşkım yazdım tamam abim diye çevirmiş. O günden beri naber abim diye sataşıyor bana ya :)
Çayı seviyorsan çok açık içebilirsin :) türk kahvesini de günde 1 fincan içebilirsin demişti bana doktorum. Günlük kafein miktarının 200 mg'dan az olması gerekiyorKlasik kahvaltıPeynir yumurta küçük dilim börek
Öğlen yoğurt salata
Akşam balık
Aralarda bol bol meyve
Aklıma gelenler bunlar
Yavaş surduysen muhtemelen sıkıntı olmaz. Dediğim gibi önemli olan kendini yormaman
Vaaayyyy Nilgüş harikasınevet aylar sonra ilk menüm
başkanımdennisgo ve diğer detoksçu arkadaşlarım
kahvaltı 4-5 çatal patates omlet bir kaç dilim domates salatalık 4-5 zeytin 1 kk peynir 3 parmak kadar köy ekmeği
ara sade türk kahvesi
öğlen 1 kepçe yoğurt 1 nektari 5 çiğ badem
ara yarım salatalık 2 ceviz 2 kupa yeşil çay
akşam çok az yağlı balık bol salata 4-5 kaşık tarhana çorbası 4 parmak kadar köy ekmeği
su 3 lt
2 büyük kupa yeşil çay
şimdide hibüsküs çayı demledim
spor birazdan dizi izlerken eliptik yapacağım 60 dk kadar yapınca yazarım tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?